bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 PS için store'da kullanmalık hediye kartı var mı? Fiziki olacak böyle kart Hediye etmek istiyorum da itunes gibi falan yok sanırım bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 dnr da vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 tr store icin yoktu en son(2-3 yil once). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 tr'de yalan di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 (düzenlendi) Tr hesaplarda yok ama oyun oynamada sorun olmuyor ben kablonet kullanıyorum online oynadıklarımda lan geç kaldı dediğim olmadı hiç. Zaten bayadır download seçeneği var normal oyun gibi download edebiliyorsun ve sorunsuz oynanıyor. Edit: Trial var aç çakma eu ya da us hesabı dene. Ekim 2, 2019 DareJedi tarafından düzenlendi Edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 EA Access deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 General Info The official name is PlayStation 5. Releasing Holidays 2020. Ray tracing support is hardware-based. New SSD will help boot times, loading times and streaming. The controller now has adaptive triggers, haptic feedback, new speakers, USB Type-C. Physical games for the console will use 100 GB optical disks. Optical drive also acts as a 4k Blu-ray player. Additional Info The dev kits (which were leaked) are actually real and developers have access to them. A new modular approach to storing data. Finer grain access to data, as opposed to big blocks. Ex: Users might have the ability to install only Multiplayer components of the game. Completely revamped UI. The new controller will have a larger battery capacity and will be a bit heavier than Dualshock 4. Haptic feedback for PS4 Pro's Dual Shock 4 could have been implemented, but was decided against. Bluepoint studios (folks behind the Shadow of the Colossus remaster) are working on a "big" PS5 title. The GPU has been used to power Machine learning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 On 07.10.2019 at 15:24, behran dedi ki: EA Access deneyen oldu mu? ben aldım bir aylık. fifa 19 indirdim oynadım falan sıkıntısız. yeni oyunlar eklenirse güzel olur orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 black friday de nasıl olur ps4 enişteye geri verdim 4 yıldan sonra alışmışım şimdi eksikliğini hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 2 yildir fix 299 black fridayde bu yil son yili diye bi kiyak gecerler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 https://blog.us.playstation.com/2019/10/08/an-update-on-next-gen-playstation-5-launches-holiday-2020/ ps5 geliyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Haptic ile geliyormuş, güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 L2-R2 olmayacak deniyor o tetik keyfi de başkaydı bakalım nasıl bir şey çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Adaptif tetik olacak diye okumuştum bir yerde, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 prosu çıkınca alırım. net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Prosu cikinca normalini alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 ps6 çıkınca ps5 alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 şöle bi görsel dolaşıyor devkit diye ama umarım son ürün böle bişi çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Devkit genelde daha cirkin olur zaten. Bence genel olarak V seklinde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 sony tarihinde o kadar cirkin bir tasarima sahip bir konsol yapmadi. bence fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 (düzenlendi) Alıntı Nioh is one of the free games for the month of November. It will be joined by horror game Outlast 2. You can download the free games from November 5. kaynak Ekim 30, 2019 mardox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Hele zamaninda alsam mi diyordum Iyiki almamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Black friday indirimleri gelmiş. Rdr2 200 den asagi inmedi bir arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar