razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 5 saat önce, Red dedi ki: Days göne alınır mı ya. Çok gömmüşler ama izlediğim kadarıyla gayet oynanır gibi. Bana open world last of us izlenimi verdi. Spiderman de oynamadım ama çekici gelmiyor fjf. kaliteden anlamıyorsan gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Spider Man çok daha iyi Days Gone'dan. Days Gone başları kötü sora açılıyor filanda 7/10 her türlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 On 08.06.2019 at 02:43, Xenus dedi ki: iptal etti ibneler gmg'de deneyeceğim bi de 37.5$'mış orada. Tr plus 126TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Spider man de cok iyi degil ya, hype yapmislar bosa, 6/10 max. Days gone bilmiyorum ama sekiro alinir gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 https://store.playstation.com/en-us/product/UP1001-CUSA12476_00-NBA2K19000000000 nba 2k19 3 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Spider-Man oynamamış olanlar yapıştırsın direkt, GoW ve RDR'den sonra en iyiydi direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Marvel fanboysaniz ve zeka yasiniz 17-23 arasiysa spider mani kacirmayin bence de, mini oyunlarda cok eglenirsiniz ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 https://www.videogameschronicle.com/news/platinum-boss-says-next-gen-consoles-more-of-the-same/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 On 09.06.2019 at 21:25, neutrino dedi ki: Marvel fanboysaniz ve zeka yasiniz 17-23 arasiysa spider mani kacirmayin bence de, mini oyunlarda cok eglenirsiniz ozellikle. Ne gerizekalı bir yorum lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Noldu lan alindin mi? Yorum en azindan spidermande agzini acip saatlerce aptal yapboz parcalari birlestirirken eglenebilmek kadar, ya da kendini jedi zannedip kahverengi bornozla sinema önlerinde rezil olmak kadar gerizekalica degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Abooov phasers set to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 21 dakika önce, neutrino dedi ki: Noldu lan alindin mi? Yorum en azindan spidermande agzini acip saatlerce aptal yapboz parcalari birlestirirken eglenebilmek kadar, ya da kendini jedi zannedip kahverengi bornozla sinema önlerinde rezil olmak kadar gerizekalica degil. Vaaay laflara bak, hazırlanıp da gelinmiş. Güzel. Bu çabayı takdir ettim. Nerden gerizekalı olduğunu anlatsam bilemedim yalnız, bu kadar insan oyunlar hakkında konuşurken yırtık dondan çıkar gibi hakaret kıvamında yorumun için mi, konuştuğun oyun hakkında muhtemelen bir bok bilmeyip iki üç tane Youtube'da izlediğin video sonrasında gelip burda yorum yaptığın için mi, yoksa iki üç event'te kostüm giyip kendi yakınlarımla eğlenebilmemi rezil olmak/gerizekalıca olması gibi bir yere bağlayabildiğin için mi? Hayır Mickey kostümü giyip YSK'nın önünde falan gezip o şekilde haberlere çıksam gene senden daha yüksek bir mevkide olurum muhtemelen sosyal anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 twiç abone sayın ikiye çıktı mı sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 1.5 sene sonra siftah yapıp 107 TL bile çektim bağışlardan sen ne diyorsun fularlım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Olay mı var?! Biz çok çabuk 5 kişi olabiliyoruz. Ayık olun. GoW çok çabuk bitti ya. Daha uzun oynardım ben onu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 (düzenlendi) ps2'de vardı. zelzeleden koşarak kaçmaca. şunu da unutmuşuz, ps5'e artık. Haziran 20, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 adamın anlattığı hikaye de iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 PS+ games for July get changed: Detroit Become Human instead of Pro Evolution Soccer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Harika olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Ya bu son PS 4 update'i ile sizde de ana menüde bir sıçış oldu mu? Lag, freeze vs.? Özellikle web browser'a girdikten sonra menüye dönünce baya kasmalar olabiliyor, bazen restart bile atmam gerekiyor. Pro var bende ve 1 senelik alet, hardware sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Son update ile böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 sikinti yoktu bende. Ama oyle browser fln gezen adam degilim, ana menuden oyun seciom sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Akşam bi denesene sen de son update'i yaptıysan, browser'da bir iki bişi aç sonra tekrar oyunların olduğu yere gel. Bakalım olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 reddit'te de yazıyorlardı bi sıkıntılar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar