Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 ps'i almadan psn hesabı acıp oyun koyabilir miyim icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 sony tr o cezayı indirim yapıyor diye yedi, pahalı diye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 hakketen oyle olmus https://www.rekabet.gov.tr/Dosya/nihai-karar-aciklamalari/tefhim-duyurulari/sony-eurasia-nihai-20181123172705128.pdf?AspxAutoDetectCookieSupport=1 sony siekrler deyip kapatip gitse yeridir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Quel-Thul said: ps'i almadan psn hesabı acıp oyun koyabilir miyim icine Tabi ki. Kart hatası alırsan çok zorlama. İndirimler 19 Ocakta bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Üzdü said: PlayStation Plus January 2019 Free Games Revealed Steep (PS4) Portal Knights (PS4) Zone of the Enders HD Collection (PS3) Amplitude (PS3) Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita, Cross Buy with PS4) Super Mutant Alien Assault (PS Vita) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 baya leşmiş ya plus oyunları nerede christmas ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 ZoE çok zevkliydi ps2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 steep güzel oyun ya. uzun zamandır plus oyunu indirmiyorum ama steep'i oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Ps plus 12 ay 179 tl gozukuyor. 1- fiyat iyi mi? Amazonda vs kartlar 345 goxukuyor da. Acaba şndirimde mi? 2- benim ocak 15 son tarih. Simdi alsam 12 ay. 15 ocak ustune mu eklenecek. Aradaki 12 gun pic mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 saat bile kalsa üztüne eklenir, istersen 1+1 sene bile alabilirsin harcanmaz mevcut süren kartlar pahallı amazonda filan çünki basıp satmıyor sony eurasia artık, keriz tuzağı olarak satıyorlar eğer TR psn içinse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Peki 179 tl normal fiyat mı? Şndirim yok gibi özel yılbaşı için. Eğer yoksa simdş ozel indirim haftaya filan alıcam. Usendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Şu an 12 ay alana pubg hediye idi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Quel-Thul said: usaya gidiyor arkadaş haftaya, ps4 aldırtacagım 4k televizyon yok ilerde de almam heralde diye düşünüyorum, ona verecegim parayla pcyi upglerim daha iyi slim almak daha mantıklı degil mi? pronun 4k dışında bişeyi var mı bi de oyun tavsiyeleri pls hiç ps'im olmadı kaçırdıgım bisürü gem vardır onları bi yazıverin pls, amerikadan almak mantıklı mı oyunları? hiç bilmiyorum fiyatlarını vs god of war last of us? rdr başka ne var arkadaş yalan oldu satılık temiz ps4 slim bildigi olan yazsın plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 DareJedi said: Şu an 12 ay alana pubg hediye idi sanki. 134 liralık pubg 30 liraya geliyor ama değer mi bilemedim. ne durumda oyunun ps versiyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 plus bu ay ne verdi ya? gözükmüyor benim store'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 PlayStation Plus January 2019 Free Games Revealed Steep (PS4) Portal Knights (PS4) Zone of the Enders HD Collection (PS3) Amplitude (PS3) Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita, Cross Buy with PS4) Super Mutant Alien Assault (PS Vita) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Son aylarda bozdu psn + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 PS4'üm hali hazırda yok. 4K TV'im var. Konsol'da 1-2 oynamak istediğim oyun var onun dışında eski kafa PC'de RPG ya da Grand Strategy oynayan biriyim. Konsolu hem 1-2 exclusive'e (Spiderman ya da RDR falan. Witcher 3'de benim laptoptan sonra keyifli olur diye düşündüm TV'de baştan oynamak) bakayım hem birileri gelince büyük ekran TV'de Fifa falan keyifli olabilir hem de eşim işten gelince 1-2 bir şey oynar takılır kafa dağıtır diye almak istiyorum PC gaming onu sarmıyor çünkü. Bu şartlar altında PS4 mü PS4 Pro mu alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Kesinlikle Pro al. Bütçe ne kadar bilmiyorum da 2700 civarına 0 Pro 2100 civarına da garantili 2. El bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 ahmedinejad said: Kesinlikle Pro al. Bütçe ne kadar bilmiyorum da 2700 civarına 0 Pro 2100 civarına da garantili 2. El bulunuyor. Almanya'da kardeşim var şuan önümüzdeki ay gelecek. Amazon.de'den vergisiz hesapladığında 335 EUR'a geliyor Pro. Slim de 2 kollu şekilde 250 EUR'a geliyor. Amazon.de'den direk İstanbul'a kargolatınca da slim 320'ye, PRO 420'ye geliyor. Fiyat farkını justify eder mi bilemedim tek kollu pro almak 2 kollu slim yerine Bir de heralde Amazondan alınca garanti maranti hiçbir şeyim olmayacak o açıdan sanki Eurasia garantili almak daha mantıklı gibi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Pro alırsan ikinci elde satman daha kolay olur, slim olursa daha zor satarsın. Madem oynamak istediğin oyunlar sınırlı, sonrasında sıkılıp satabilirsin diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Tampere said: ahmedinejad said: Kesinlikle Pro al. Bütçe ne kadar bilmiyorum da 2700 civarına 0 Pro 2100 civarına da garantili 2. El bulunuyor. Almanya'da kardeşim var şuan önümüzdeki ay gelecek. Amazon.de'den vergisiz hesapladığında 335 EUR'a geliyor Pro. Slim de 2 kollu şekilde 250 EUR'a geliyor. Amazon.de'den direk İstanbul'a kargolatınca da slim 320'ye, PRO 420'ye geliyor. Fiyat farkını justify eder mi bilemedim tek kollu pro almak 2 kollu slim yerine Bir de heralde Amazondan alınca garanti maranti hiçbir şeyim olmayacak o açıdan sanki Eurasia garantili almak daha mantıklı gibi bilemedim. ediyor bence. ikinci kolu indirimle ucuza alabiliyorsun. 2. el bile bulunur ucuzundan. oyunların çoğu zaten store'da ucuz. eski oyunlar hepten ucuz. witcher 3'ü 30-40 liraya mı ne almıştım zamanında. yani 2 kollu bundle falan almaktansa tek kollu pro çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Merak edenler için, Amazon'a sordum garanti TR'de de geçerli mi diye şu cevap geldi almak isteyenlerin işine yarayabilir: Amazon.de said: Thank your for your response. I have just checked. As i can see. The Product "PlayStation®4 Pro - Konsole (1TB, schwarz, Pro)" will have a Sony warranty in Turkey as well as in Germany. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Quel-Thul said: Quel-Thul said: usaya gidiyor arkadaş haftaya, ps4 aldırtacagım 4k televizyon yok ilerde de almam heralde diye düşünüyorum, ona verecegim parayla pcyi upglerim daha iyi slim almak daha mantıklı degil mi? pronun 4k dışında bişeyi var mı bi de oyun tavsiyeleri pls hiç ps'im olmadı kaçırdıgım bisürü gem vardır onları bi yazıverin pls, amerikadan almak mantıklı mı oyunları? hiç bilmiyorum fiyatlarını vs god of war last of us? rdr başka ne var arkadaş yalan oldu satılık temiz ps4 slim bildigi olan yazsın plox 4K resolution iyi ama FPS düşürdükten sonra anlamı kalmıyor. Witcher 3, PS4 FPS'si Pro FPS'sinden daha yüksek biri 30'da fix diğeri 25-30 arası mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Şubat oyunları belli olmuş; For Honor (PS4) Hitman: The Complete First Season (PS4) Divekick (PS3, PS Vita) Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3) Gunhouse (PS4, PS Vita) Rogue Aces (PS4, PS Vita) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar