mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 geçen burda biri iconoclasts övüyordu sanırım kimdi o bulabilir miyiz? buldum gerge'ymiş https://forum.paticik.com/read.php?35,8818166,8961159#msg-8961159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 psn+ oyunları sadece o ay için mi geçerli? bu ayın oyunları öbür ayda siliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 kütüphanene ekliyorsun. ps+ üye olduğun sürece istediğin kadar oynayıp indirebiliyorsun. şimdi üye olsan geçen ayın oyunlarını ekleyemiyorsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 peki diyelim ocak ayında üye oldum, şubat da üyeliği iptal ettim, martta geri açtım. Ocak ayının oyunları gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 hesabına eklediğin oyunlar üyeliğin iptal olsa bile gitmiyo. ps+'ı tekrar aktive ettiğinde o oyunlarda açılıyor tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Herhangi bir oyunu multi oynamak istiyorsam da psn+ gerekiyor, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 eregorn said: Herhangi bir oyunu multi oynamak istiyorsam da psn+ gerekiyor, doğru mu? https://www.androidcentral.com/best-playstation-4-games-you-can-play-online-without-playstation-plus evet ama istisnalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 -Deno- said: God of War için gene kendimi tuttum, dün resmen vicdan azabı ile uyudum sdfs. Tam uyuyacam 'Lan alsa mıydım' diye geri uyandım falan. Neyse almadım sonunda, 5 Ocak'da askere gidicem zaten. Dönünce 3 hafta sonra oynarım artık. Steam'den Shadow of the Tomb Raider alsam idare eder beni askere gidene kadar single anlamında, 40 saatlik falanmış galiba o. 20 saatte yüzde 82 fln ile bitirdim. Baya ıvır zıvır topladım 100 kassam en fazla 30 u görür sanırım. Ama öyle takıntım olmadığından sallamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Beyler size bi soru, bu kardeşlik mevzusu ile accountları birbirine bağlayınca tarafların karşılıklı makinalarında primary accountları oluyormuş. diyelim ki arkadaşımla girdim bu işe, benim makinaya onun accountunu primary olarak tanımladım, kendi psn oyunlarıma da secondary olarak eriştim. mevcutta şu anda makinadaki yüklü oyunlar silinip tekrar yüklemem gerekir mi? yoksa zaten hdd'de oyunlar var, sorunsuz kaldığı yerden devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Ben henüz bu kardeşliğe geçmedim ama burda baya konuşulmuştu, yamulmuyorsam oyunlara hiçbir şey olmuyor HDD'deki. Aynen devam ediyorsun. Ha ama kardeşliği bitirirsen x arkadaşın ile karşı taraftan kullandığın oyunlar uçuyor diye biliyorum. Atıyorum sen ve ben kardeşlik yaptık, ben senin aracılığın ile Fifa 19'a eriştim sen de benim aracılığım ile Horizon'a eriştin. Yükledik, oynuyoruz, sonra kardeşliği bitirince (primary account statüsü değişince) senden Horizon benden de Fifa uçuyor. Kendi oyunlarımız normal devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Sorunsuz kaldığı yerden devam. Biz o sorunu çözmek için 3. bir hesap açtık. Direkt onu primary yaptık ikimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ginaly said: Beyler size bi soru, bu kardeşlik mevzusu ile accountları birbirine bağlayınca tarafların karşılıklı makinalarında primary accountları oluyormuş. diyelim ki arkadaşımla girdim bu işe, benim makinaya onun accountunu primary olarak tanımladım, kendi psn oyunlarıma da secondary olarak eriştim. mevcutta şu anda makinadaki yüklü oyunlar silinip tekrar yüklemem gerekir mi? yoksa zaten hdd'de oyunlar var, sorunsuz kaldığı yerden devam mı? abi oyun silinmesi diye bir şey yok. en fazla oyunun üzerinde kilit işareti oluyo ve giremiyosun oyuna. ama kardeşlik hesabına girip primary yaparsan direk kilit işareti kalkıp oyuna girebiliyosun. sorun olmaz devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Vielen dank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Cumartesi günü eve 2 arkadaş gelecek. Double date olacak ve beraber 4 kişilik oyun oynamak istiyoruz. elimizde overcook 1 var ve gang beast düşünüyoruz. oyunculardan 2si casual 2si hardcore. Ne gibi couch parti oyunu önerirsiniz. Ucuz olsun bizim olsun kafası da geçerli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Hardcore Ihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ihihihiihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Playlink oyunları da gayet başarılı. Knowledge is power, franctics vb. Akşam eğlencesi için gayet iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 playlink (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 human fall flat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 That's you vardı playlink oyunu o da güzel bu dediklerim TR dil desteği mevcut bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Rayman var esas onu unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 usaya gidiyor arkadaş haftaya, ps4 aldırtacagım 4k televizyon yok ilerde de almam heralde diye düşünüyorum, ona verecegim parayla pcyi upglerim daha iyi slim almak daha mantıklı degil mi? pronun 4k dışında bişeyi var mı bi de oyun tavsiyeleri pls hiç ps'im olmadı kaçırdıgım bisürü gem vardır onları bi yazıverin pls, amerikadan almak mantıklı mı oyunları? hiç bilmiyorum fiyatlarını vs god of war last of us? rdr başka ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 ne tarz sevion, oyun cok var ps de. uncharted serisi var bloodborne var persona 5 var mgs serisi var ama dedigin gibi must'lar uncharted gow rdr horizon down persona5 seviyorsan monster hunter world bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 amerika fiyatlarini bilmiyorum da, su son sony ceza yedikten sonra tr psn de guzel indirimler oldu, su an da mevcut. (sony cezasi ile alakasiz olabilir dusus, ayni zaman periyoduna da denk gelmis olabilir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar