DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Marttan sonra fiyatlarda güncelleme olacak muhabbeti vardı onun etkileri mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 nede olsa peynir ekmek gibi saticak turkiyede bile diye 74 dolardan koymus iste lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Spyro cikis tarihi açıklamışsssssss Shut up'n take my money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 ulan apple sırf sana inat xbox almaya ve patinin xbox fan boyu olmaya karar verdim. asdf bekle beni apple.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 spyro'ya da delirmeyin abi o kadar da değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 applev0dka said: Spyro cikis tarihi açıklamışsssssss Shut up'n take my money su haber yuzunden 20 farkli kisiden mesaj aldim son 2 gundur hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 madmax oyniyacam diye heveslenirken trackmania bağımlılık yaptı ya dün 2 dakika oynayım diye oturudm 3 saat sonra sinir stress ve bolca ter ile bıraktım oyunu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 ginaly said: spyro'ya da delirmeyin abi o kadar da değil sdf çocukluğunun en güzel günlerini ps1 başında spyro ile geçirmediysen anlayamazsın abi zaten sdsafa totemic said: ulan apple sırf sana inat xbox almaya ve patinin xbox fan boyu olmaya karar verdim. asdf bekle beni apple.. üzüldüm senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 https://i.imgur.com/AcqpTcq.jpg xbox topiginin acilisina koyalimmi sunu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 applev0dka said: ginaly said: spyro'ya da delirmeyin abi o kadar da değil sdf çocukluğunun en güzel günlerini ps1 başında spyro ile geçirmediysen anlayamazsın abi zaten sdsafa Sene 98 mi 99 mu ne, peder psx aldi, eskisehir esnaf sarayinda kirdirdik onu. Tabi cehalet de var ulan yepisyeni cihaz icini mi kiriyolar acaba diye bi emin olamadik. Neyse dediler yok yazilim sadece, yaptirip bi de nfs alip geldik eve. Menusunu kurcalarken bi baktim oyun cikti icinden, spyro. Biraz oynadim hemen midem bulandi ucmaktan. Anı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 99 yılında 30 yaşında değilsen üzücü anıymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 xbox çok pis geliyor bekleyin siz.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 eskiden xbox only games hatrına alınırda da ne adam gibi halo çıktı ne fable bu saatten sonra almam hayatta :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 croc ve gex çakması bir oyuna benziyor belki de croc bunun çakmasıdır gerçi kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 cakma olan croc. spyro direkt ps demo diskinde vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Baktim sen dedikten sonra Oynamistim bunu hatirladim da Croc daha iyi gibiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 senko said: Hoyt daha 4u yeni aldim lan ne 5i mascio said: konsol çıkış aralıkları da yavaş yavaş çıldıracağa benziyor ya. playstation 4'ten sonrasının bulut sistemine geçiş yapacağı iddia ediliyordu mesela ama sanırım o teknoloji pek rağbet görmedi. onun yerine fiziksel konsolları akıllı telefonlar gibi senede bir olmasa da 2 yılda bir güncelleme yoluna gidebilirler. nasıl bir tepki alırlar onu bilemiyorum tabii ama. mokoko said: daha sony pro reklamlarına yeni başladı. o yüzden bence bu nesil öncekilere göre biraz daha uzun soluklu olacak gibi. PlayStation 1 çıkış: 1994, PSOne çıkış: 2000, bitiş: 2006 PlayStation 2 çıkış: 2000, Slimline çıkış: 2004, bitiş: 2013 PlayStation 3 çıkış: 2006, Slim çıkış: 2009, Super Slim çıkış: 2012, bitiş: 2017 PlayStation 4 çıkış: 2013, Slim/Pro çıkış: 2016 PS1-2-3 arasındaki geçiş 6 senelik sürelerdi (PS4'te bu 7 sene), ve hatta mevcut konsolların yeni sürümlerinin çıkması tam da yeni konsolların çıkış zamanlarına denk geliyordu. Haliyle 2018-2019 yılında yeni bir PS5'in çıkabilme ihtimali şaşırtıcı değil. PS4 2013'te çıktığı zaman, GeForce 480 ve Radeon 6970 kartları arası performans sunuyordu, 2010 yılının en iyi ekran kartlarıydı bunlar. Her ne kadar PS4 Pro ile bir geçiş ara formu sunsa da, PS4 Pro'yu "yeni nesil" gibi sayarak ömrünü 2025'e kadar uzatacağını düşünmek de fazla hayalcilik olur. GeForce 1060 ve Radeon RX 480'in önüne geçebilecek bir yeni ekran kartına ihtiyaç var. Benim tahminim 2018 E3'ünde açıklanacak ve 2019 Eylül'ü gibi çıkartacaklar. Niye PS5'e ihtiyaç var, şunun için... Her ne kadar yakın zamanda VR gözlüğü gelse de, bunun hafifleyip kablolardan kurtulması gerekiyor. VR için en az GeForce 970/1060 veya Radeon RX 480 gerekiyor. 4K televizyonlar standart halini alıyor artık, oyunları 4K'da Ultra'da en azından 30 fps'de oynatabilmesi lazım. Bu da GeForce 980 Ti / 1070 üstü bir ekran kartı ihtiyacı doğuruyor. Oyunların boyutları çok büyüdü, bir BD'e sığmıyor. Bu yüzden PS5'in BD sürücüsü olmadan çıkabileceği konuşuluyor. Netflix, Crunchyroll, Amazon gibi stream hizmetleri popülerleşmişken, BD'e de pek ihtiyaç duyulmuyor zaten. Sony'nin PlayStation serisi hep teknolojinin bir adım önünde olmuştur, belirli teknolojiler popülerleşmeden önce kendisi sisteme dahil etmiştir. Bu yüzden sırf hala oyun oynanabiliyor diye teknolojinin gerisinde kalma riskiyle hareket edeceğini sanmıyorum firmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 ginaly said: applev0dka said: ginaly said: spyro'ya da delirmeyin abi o kadar da değil sdf çocukluğunun en güzel günlerini ps1 başında spyro ile geçirmediysen anlayamazsın abi zaten sdsafa Sene 98 mi 99 mu ne, peder psx aldi, eskisehir esnaf sarayinda kirdirdik onu. Tabi cehalet de var ulan yepisyeni cihaz icini mi kiriyolar acaba diye bi emin olamadik. Neyse dediler yok yazilim sadece, yaptirip bi de nfs alip geldik eve. Menusunu kurcalarken bi baktim oyun cikti icinden, spyro. Biraz oynadim hemen midem bulandi ucmaktan. Anı bitti. asdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Bence de çıksın PS5. 4K ya tam destek, hep destek tadında olsun artık. An itibarı ile 1070 ile güncel her oyun 2K da bile eziyo her türlü konsolları. Zamanı geldi, çıkarabilirsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 4k kimde var ya napcanız 4k yı benim monitör 1080p bile değil daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 4k yeni hd oldu ya. 2k liradan başlıyor 4k tv fiyatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 ben kacırmısım o zmn teknolojiyi ne bileyim 720p yetio bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 1080p / 60 fps yeter 4k 30 fps olmasindansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Su anki ps4 ler kac fps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Ya 4K Tv ler alınabilir seviyede artık. BİM bile satıyo arada sdfdfsa. Ayrıca en az 2 sene daha bekleyeceğimizi düşünürsek 4K mantıklı. Yeni konsolu bu saatten sonra 1080p yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar