KingV Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 horizon: zero dawn alan var mı? standart ps4'te frame düşüşü yaşanıyor mu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 oyun zaten standart ps4 icin yapildi, netteki efsaneleri yazalim yeri gelmisken. gecen sazanin teki atlamis redditte OHA ESKI PS4 DEDE OYUN BAYA IYIMIS diye, 'murricans heh https://www.youtube.com/watch?v=Cd72Rq8r5Gs 4k tv yoksa gereksiz baya pro ki verdigide native 4k diil zaten bunuda ekstra AA kasarak sagliyor o yuzden 4k televizyonda verdigi goruntunun standart ps4 un verdigi goruntuden farki yok pek ha 1080p de pro kullaniyorsan iste bazi ufak performans iyilestirmeleri yapiyor, sahte 4k goruntu icin kullandigi eksra AA yi aliyorsun filan, ahim sahim farketmiyor. frame rate her sekil 30fps de locklu ama pronun performans modunda 1080p de oynarken framerate dususu yasamazsin iste ki soruda bu zaten :P oyniyanlar oyle farkedilir frame dususu olmadigini soyliyorda bloodborne gibi bazi mekanlarda olabilir belki, millet bitirsin oyunu anca oyle ogreniriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 kampanya baslamis, 175tl harcarsaniz bu ay nisanda 35tl cuzdana iade yapiyor :D horizon almayi dusununler daha iyi firsat bulamaz sanirim :D EA kampanyasi icin bile gec degil, su titanfall-BF1 bundle i kapicam bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 yazmıyor öylr bir şey psn de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 elim gitmiyor degil :D @dreagloth fırsatlar kısmında yazıyor var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 plus fiyatları ne güzel olmuş öyle. alacak olan varsa yapıştırsın böyleyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Mart oyunları: Disc Jam, PS4. Tearaway Unfolded, PS4. Under Night: In-Birth, PS3. Earth Defense Force 2025, PS3. Lumo, PS Vita (crossbuy on PS4) Severed, PS Vita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 hafta sonu alienation bitirdik. oyun tam tadında olmuş. helldivers'a göre daha iyi mi bilmiyorum ama baya yakın. anıra anıra eğlenerek oynadık veteranda bitirdik bütün mapleri. world lvl +2 den devam ediyoruz. couch co-op için şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 yeni indirimler gelmis; https://www.reddit.com/r/PS4/comments/5y643b/eu_list_new_sale_arrives_250_titles_for_ps4_cod/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ps4 almak istiyorum da bunun baya çeşidi var sanırım. Pro istemiyorum. İyisi güzeli hangisi bunların. Slim ve pal arasında kalınlık harici fark var mi mesela? Baya konsol cahili olarak soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=AXjmJ1-LPp0 marvel heroes geliyormus, pc'dekinden daha az content olacak anladigim kadariyla en azindan release de oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 drive club oyunu için "satın alamazsınız, zaten sizde var" diyor. ama bende oyun yok, var da benim mi haberim yok, kütüphanede görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Plus üyeliğin var ise öyle aratman gerek driveclub plus edition gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hea gördüm şimdi evet 21 liraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ahmedinejad said: Ps4 almak istiyorum da bunun baya çeşidi var sanırım. Pro istemiyorum. İyisi güzeli hangisi bunların. Slim ve pal arasında kalınlık harici fark var mi mesela? Baya konsol cahili olarak soruyorum. pro tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bendeki 1tb sshd'i upgrade edeyim diyorum. 2tb'lik ile. şu nasıl? herşey dahil 100 euro. https://www.amazon.de/Seagate-FireCuda-Interne-Festplatte-schwarz/dp/B01M1UQQT5/ neyse aldım uyumlu ps4 ile ilgilenen varsa. bizde 522 tele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Şu free oyunlar bir türlü toparlanamadı PS4 için gene bu ay eh dedirtiyor en azından. * Tales from the Borderlands, PS4 * Abzu, PS4 * Blood Knights, PS3 * Port Royale 3: Pirates and Merchants, PS3 * Laser Disco Defenders, PS Vita (Cross Buy with PS4) * Type:Rider, PS Vita (Cross Buy on PS4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 sanirim suan en iyi ps+ asia. disgaea 5, until dawn, god of war 3 remaster verdiler. daha da var yani saymadigim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 lbp 3, rocket league dışında oynadığım beleş ps plus oyunu yok. her ay atıyorum library'e sadece dursun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 1-2 ay library'e atmayı bile unuttuğum oldu dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 alienation - EU ABZU - US MEEEEEEEEEEEEEEEEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 alienation baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 plus oyunlari downloada dusmus eu'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 alienation iyiymiş ya sardı. buna benzer bi oyun daha vermişti psn ps3 zamanı. bunun aynısının zombilisi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 oo abzu noice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar