Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 evet insan genlerinde ilk çağlardan beri varolan serverus yonetus parçacığı, nesilden nesile sadece bazı insanlara aktarılıyor, herkes nasiplenemiyor bu parçacıktan. o yüzden öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 beni jaharia admini fln sandı sanırım laf çarpıyo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 o memoricab ve arkadaşları nasıl bir drama queen team çıktı belli değil arkadaş. servera geldikleri ilk günden beri bi hate bi hate. gelmek oynamak isteyen varsa gelsin oynasın abi. admin powerım falan da yok serverı bir arkadaş açtı ve bana sadece ban/kick özellikleri verdi. o adam da banlanmadı hatta şu satırları yazdığım sırada serverımızda oynamakta. heriflerin yaptığı orospuluğun haddi hesabı yok ama. nooblar takılsın diye noob area yaptık otel gibi bir yer. gidip ordaki adamları öldürüp duruyorlar falan. sıkıldım yani hele ki şu posttan sonra tüm grubunu ve adamı banlıycam. bu kadar butthurt bu kadar karı bu kadar drama queen olunmaz. adam gittiği her yerde jahrein şöyle kötü böyle kötü diyip duruyormuş o halde serverımda oynamasın abi herkes bi oh çeksin rahat rahat. nedir yani alt tarafı oynadığımız oyun ben de bir oyuncuyum. sapık bir fanım yüzünden öldürülücem bigün hepsi manyak bunların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bu arada oynamak isteyenler için server ip: 188.138.117.228:28415 gayet temiz server hacker falan olursa takip edip izliyoruz uzun bir süre sonra banlıyoruz falan. gece 2 3'de bile 20 30 kişi rahat oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya bu arada kusura bakmayin simdi tekrar konustumda, yanlis anlasilma olmus sanirim. cekememe durumunu falan ben tamamen gotumden s1kmisim anlasilan. sori. haksiz yere banlamayin adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 okibye said: o adam da banlanmadı hatta şu satırları yazdığım sırada serverımızda oynamakta. heriflerin yaptığı orospuluğun haddi hesabı yok ama. nooblar takılsın diye noob area yaptık otel gibi bir yer. gidip ordaki adamları öldürüp duruyorlar falan. sıkıldım yani hele ki şu posttan sonra tüm grubunu ve adamı banlıycam. bu kadar butthurt bu kadar karı bu kadar drama queen olunmaz. adam gittiği her yerde jahrein şöyle kötü böyle kötü diyip duruyormuş o halde serverımda oynamasın abi herkes bi oh çeksin rahat rahat. nedir yani alt tarafı oynadığımız oyun ben de bir oyuncuyum. sapık bir fanım yüzünden öldürülücem bigün hepsi manyak bunların... Abi sizin yanlışınız size ayak uyduramayan herkesi banlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kimmiş o ayak uyduramayıp banlanan bana isim verir misin bi canım? öyle bir şey yok yani. bir kaç hack dışında banlanan adamlar ya 8 9 yaşında ağır lame takılan oyuncular ya da oyun oynama amacı servera girip bana küfretmek olan velet mentalitesindeki adamlar. onun dışında banlanan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 la bırak sunu master admin o genlerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 grim edit yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ahaha aynen godmode geziorum mc serverlarındaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bu oyun ne la knight online 2 falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 muhabbeti ona doğru gidiyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 türk serverlarındaki ortam knight online 2 cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 valla rust genel olarak böyle qq ile dolu. ama türkler keke diyip geçmekle olmuyor. al sana bir bilmemkaç milyonluk youtuber admini vurdu diye banlanıyor videonun sonunda. http://www.youtube.com/watch?v=p2R2KZBJM6A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Buda DayZ oynayan türkler ehehe biraz küfürlü ama gayet kibar çocuklarış :D aynı adamın videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 başta baltayla koşturan adamda türktür kesin asfşajsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Türk olduklarını 7-8. dakikada anlıyorsun köpekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 okibye said: valla rust genel olarak böyle qq ile dolu. ama türkler keke diyip geçmekle olmuyor. al sana bir bilmemkaç milyonluk youtuber admini vurdu diye banlanıyor videonun sonunda. ne yani evde bu videoları izleyip tatmin mi oluyorsun sen de? özel olarak Jaharia'dan bahsediyorum. chatteki yazılar bir metin2 kanalından hallice. oyunun amacını kavrayabilmiş insan sayısı 100 kişilik serverda bir elin parmaklarını geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bunu mu alak dayz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Dayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Single oynanmıyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Rust'ı oynamadım ama videolardan anladığım kadarıyla content ve eğlence konusunda dayz bir adım önde. Ancak Overall'da ikiside yetersiz bence. Dayz'in düşüncesi gerçekten eğlenceli olabilir ama uygulamada becerememişler, bir tane bile düzgün çalışan sistem göremedim. Combat'tan tutun da Movement'a ve oynanabilirliğe kadar, herşey de bir ayarsızlık var. Bu da oyundan alacağınız zevki oldukça düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yukledim girdim 1 saat fln gametime yaptım hiçbir numarası yok bence cok zayıf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar