darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Valla onu bilemiyorum. Bizim oynadığımız server da admin aktif ve süper banlıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 darkageman said: Valla onu bilemiyorum. Bizim oynadığımız server da admin aktif ve süper banlıyor direk. olay hileci değil admin diyorum ben de, wipe sonrası listeye girmeden server tüm itemleri kendisine ekleyip başlatıyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Dediğim gibi admin paso uçuyor bizim. Aktif bir admin. Bir problem göremedik hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 cagrus said: oynadı falan tr serverında oynayanlara tekrardan geçmişler olsun. istisnasız tüm tr serverlarında adminler abusenin dibine vuruyor, daha serverın başlangıcında tüm itemler ekleniyor kutulara konuluyor adminin arkadaşlarının evinde ve öyle tüm oyuncular alınıyor servera. level falan zaten sonradan değiştiriliyordur kesinlikle eskiden bpler öğrenilirdi en baştan. eğer admin evi raidlerseniz (raidleyebilirseniz, içi genellikle abuseden kaynaklı armored oluyor hep, ve genelde asıl evleri buzulların üzerinde oluyor) insta ban yiyebiliyorsunuz :) zaten oyunda 1100 küsür saatim olmuş, şu anki rust zaten rust değil, xp sistemiyle battı, xbow pipe bow nerfleriyle yok oldu. eğer pati falan olarak oynamak isterseniz bu perşembe bp sistemi geri gelebilir, takılabiliriz. cagrus kesinlikle haklısın. Bir serverda oynarken biriyle tanıştım. Gayet casual player gibi takılıyordu. Admin olduğunu bana 1-2 gün sonra söyledi. Ben kesinlikle diğer sunuculardaki gibi adminler gibi hile hurdaya bulaşmam herkes eşit filan diye konuştu. Neyse gerçekten öyle kastık base çektik, beraber farma gidiyoruz devamlı beraber geliştirdik kalemizi. Bir gün raide gittik, aceleci davranıyordu herkes. Biraz eksik malzemeyle gittik duvarları filan aştık ama kaleye girerken fail olduk. Sonra malzeme yok zaten lootumuza yanaşamadık. Bizim adminin gözü döndü basacam roketleri her tarafı 0 lacam filan :). Ertesi gün gireyim dedim, sunucu çökmüş. Consol server hakkında fazla bilgisi yoktu, herhalde item basacağım derken serverı patlattı. Sonrada bir daha açmadı zaten :). Kimse hayrına zaten sunucu açmaz. Uo gibi scripter olayım world builder olayım gibi olaylar yok ki ego kasmak için uğraşsın. Adamın amacı zaten sunucuya 40-50 kişi çekip onları avlamak. Kısaca siz oyunda sadece bir piyon oluyorsunuz. Diğer piyonlar arasında çekişme yaşarsınız ama Veziri yenemezsiniz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ya işte öyle olmayan 4-5 server var. TR serverlarında öyle olmayan yok. :D Rus serverları 1 TR 2 leş ötesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Arkadaşlar bizim oyunu oynayan sabit 5 arkadaşımız var. Oyun arkadaşları arıyoruz beraber oynayabilecek. TS kullanıyoruz. 20 yaşında veya 20 yaşından büyük arkadaşlar olursa seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bundle'dan alın https://www.humblebundle.com/survive-this-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bu oyun ne kadar kotu, var mi oynayan hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Hardcore PvP seviyorsan, 1 haftalık emeğini sabah uyandığında kaybettiğini görmek çok koymayacak, aksine gaza getirecekse çok güzel oyun. 600 saati falan bulmuştur herhalde benim Steam'de. Tek başına zor ama, grupla her daim daha fazla zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 73 saat oynamışım 50 saati amelelik, 20 saati gitmek istediğim yere gitmeye çalışmakla ve başaramamamakla geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ben aktif olarak oynuyorum. Gayet de hoşuma gidiyor 7 kişiyiz zaten. Raid yapıyoruz kocaman kale base yaptık zaten. 2 Yabancı üye de aldık mis yani. Sıkıntılı kısmı bence hala optimizasyon. Son gelen güncellemeyle biraz sapıttı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Oyunun kötü olduğunu düşünmüyorum. Developerlar çok aktif ve her hafta detaylı bilgilendirmeler yapılıyor. Oyun cidden hard-core bir oyun. Takım oyunun önemi büyük fakat solo oynayanlar içinde taktikler mevcut. Oyunun sizin için iyi yada kötü olması beklentinize göre değişecektir. Bana göre oyunun mantalitesi mükemmel. Optimizasyon sorunları halen daha mevcut malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 oyun kötü değil sadece oynanmaz halde sistemi oturana kadar, sürekli değişiyor. bence en güzel sistem bp idi. şimdi component sistemi gelecek o da olmazsa kaçıp giderler heralde utançtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 humble bundle'da 3.5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Beyler iki kişiyiz. Oyuna günde 1-2 saat anca girebiliyoruz , hal böyle olunca rust oynamak mantıksız oluyor. Eğer kurulu bir düzeniniz varsa ve bizede 2 yatak atarsanız her girdiğimizde ekip oyununa cevap verebilecek düzeydeyiz. Uyumlu ve geçinmesi kolay bir çiftiz, fazladan adama ihtiyacınız varsa görüşelim. Pişman olmazsınız. Fazlasıyla tatmin olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Wipe Day !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Oynayan var mı ? 2 arkadaş sürünüyoruz. Hali hazırda bir ekip varsa dahil olalım yada siz bize dahil olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 eu serverlari erimis, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 oha literally erimişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 ben tam cloud'u bombalarken üstüne bu haberin gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Offsite backup almak bu kadar mi zormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 alınır mı bu, steamde indirimde 200tl olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar