forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 mailin böyle cevaplanması iyi bişey mi bana çok yawşakça geldi bir de gece vakti nasıl bitriliyor mail good night yazılır mı adam have a nice evening yazmış biz sap gibi kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 regards mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ARO de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 neyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 resmi yazmamış, resmi yanıtlaman gerekmiyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 haydar, virvirbirbir hayirli geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi bilmniyorum örf adet gelenek ve anenelerimize ters gibi geldi hi there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 adini yaz abi adamin hi there ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 i'm usin watsap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 lan ben dear x dedim, best regardla bitirdim adam hi there yazıp, have a nice evening le bitirmiş ben hi dedim, sonuna bir şey yazamadım, boş bırakıp gönderdim merak ettiğim şey hi there iyi bişey mi kötü bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 have a great night diye bitirirsin, hi there diye girdiyse adam kafana göre yaz abi bi şey greetings de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bence direk bunu gönder http://www.youtube.com/watch?v=qwprrAEL9-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 i kiss you you are my eye comeon you are still good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 lan olm kime yaziyosun, nijerya prensi mi, amerika baskani mi, 13 yasinda japon kiz cocugu mu, afriklai penpalin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 forgiver said: lan ben dear x dedim, best regardla bitirdim adam hi there yazıp, have a nice evening le bitirmiş ben hi dedim, sonuna bir şey yazamadım, boş bırakıp gönderdim merak ettiğim şey hi there iyi bişey mi kötü bişey mi Küfür etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hi there denince benim aklıma direk postal dude geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aquila said: lan olm kime yaziyosun, nijerya prensi mi, amerika baskani mi, 13 yasinda japon kiz cocugu mu, afriklai penpalin mi? abi adam yazıyor ya hi there i ben sadece hi there iyi bişey mi kötü bişey mi diye merak ettim hayır direk maili monte edesim geldi okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 https://lh4.ggpht.com/KH7l-jx9Ca-7KU_XKTZIUFz1KNquZnLyZ8D27H_GiYod-Cl_duhXkKshYNBRXts0nA=w300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kötü bişi değil sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 "wow! You're a barbarian" diye başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi kasma. ne biliyosan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hi there sexy yaz tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hi from here, de bakalım napacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Hi there olur, samimidir guzeldir. Ama is konusmasinda falan konustugun adamla guzel muabbetin yoksa cok datli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hayır sen buradaki zamana göre gönderiyorsun da bakalım o ne zaman okuyor. heyas yaz görsün gününü ipne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar