Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Golt bunlar gibi issiz degilsinki sen. Release gununun aksami izleyecen tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 tabi pizzamı da kendi alınterimle alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ben sodexhoylan veriyom daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu bölüm de güzeldi ya. ama ilk bölümün tadı bi ayrıydı. cassidy süper olmamış mı ya, dominic cooper zerre umrımda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 The Saint of Killers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Yavaş mı ilerliyor seri bana mı öyle geliyor. Her bölümde aha şimdi bir şey olacak, aha şimdi aksiyon geliyor diye bir gaz veriyor ama öyle kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 goldbären said: yemek 2x dubleks pizza. arada ekrana bakarken boş durmasın diye bişeyler atıyorum ekrana... sonra vay efendim niye göbek çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 yedim ama bitane yedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 yaninda diet cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bu dizide bu kadar hype ve imkana göre olmamış bir seyler var ya. Konu cok yavaş ilerliyor o sanırım sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Şu "yavaş ilerleme" takıntısı bitmedi gitti ya. Her bölüm dört ayrı shocker olsun isteyen, sessiz sakin build-up sahnelerinde telefonuyla oynayan kezban pleb Türk kızları gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 onlar lost izlesin got izlesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Rubiconun da basini yemislerdi ayni bok yuxunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 İyi güzel diyorsunuz da dizi reyting alamadı diye iptal olursa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Cizgiromani tekrar okuyacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ya dizi müthiş değil, patlaması da olası duruyor ama sebebi YAVAŞ GİTMESİ değil. Çok çiğ, içi boş bir argüman YAVAŞ GİTMEK ya. Tam bir çılgın tüketim toplumu beklentisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ya bu joe'yi seviyorum, this is england olsun, misfits olsun hep sevdirdi kendini bana. yine aynı tipte bi karakter, yine sevdim. ben izlerim, ayrıca o klon tipler de komiğime gidiyo niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 better call saul için de yavaş gidiyor diyen hayvan kökenliler var forumda. bakıyosun aynı adam arrow izleyip teori üretiyor falan heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 better call saul gitmiyordu abi. yavas falan da degil. adamlar canlari sikildikca detay ekleyelim de millet kanser olsun, belki uyusturucu isine girerler de breaking bad hype'i olur diye dizi yapmislar. breaking bad bu kadar hype olmamis olsaydi kimse suratina bakmazdi dizinin. better call saul izlemek yerine kemoterapiye girmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 attention span düşükse, ritalin kullanıyorsanız, memeye doyamıyorsanız, erken boşalıyorsanız, kemiksiz ağırlığınız 30KG geçmiyorsa, siz de bir "dizi yavaş akıyor" adamı olabilirsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 goldbären said: arrow HEHEHEHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 hristiyamlık boru buandası yapıyor bu dizi ayrıca çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Yavaş değil de olaysız gidiyor su an biraz. Son bölüm biraz hızlandı rahatladım, güzel devam eder belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 yavaştan kastım da o zaten. ne kadar dertlenmiş baggio. tamam yavaş değil dizi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar