Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Preacher (2016) - AMC


sabonis

Öne çıkan mesajlar

çizgi roman varmış böle bi tane, güzelmiş, ünlüymüş, tv dizisi çekiliyormuş. wiki'den çizgi romanın konusu aşağıda.



Preacher tells the story of Jesse Custer, a preacher in the small Texas town of Annville. Custer was accidentally possessed by the supernatural creature named Genesis in an incident which killed his entire congregation and flattened his church.
Genesis, the product of the unauthorized, unnatural coupling of an angel and a demon, is an infant with no sense of individual will. However, as it is composed of both pure goodness and pure evil, it might have enough power to rival that of God Himself. In other words, Jesse Custer, bonded to Genesis, may have become the most powerful being in the whole of living existence.

Custer, driven by a strong sense of right and wrong, goes on a journey across the United States attempting to (literally) find God, who abandoned Heaven the moment Genesis was born. He also begins to discover the truth about his new powers. They allow him, when he wills it, to command the obedience of those who hear and comprehend his words. He is joined by his old girlfriend Tulip O'Hare, as well as a hard-drinking Irish vampire named Cassidy.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Dun duydum haberini ama olmaz diyorum. Preacher iste kablo olsun, ister olmasin TV icin cok fazla, olmaz daha.

Cekilmiyor bu arada, pilot cekimi icin ses etmisler sadece, anlasma filan yok ortada.

O kadar guzel bir seri degil bu arada, ama bu klasik Vertigo serilerinin aksine asiri Amerikan olmasindan olabilir. Arseface var bir ama, super adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi roman çok çok iyiydi fakat dizi adaptasyonunu hangi kafalar için yapacaklar o önemli. the walking dead'teki gibi ortalama seyirci almak için bu karakter ölmesin, şu daha insan gibi ölsün, şiddeti azaltalım vs. tarzında yaptıkları şeyleri bunda yapmaya kalkarlarsa preacher'ın hiçbir olayı kalmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dinin fazla sorun olacağını sanmıyorum. Sorun olsa Supernatural da çok tepki görürdü. Ama tabii belli de olmaz. Birilerinin kafaya takmasına bağlı. Harry Potter zamanında dindar çevrelerden çok tepki gördü, ama Preacher'ın çizgi roman versiyonuna benzer bir tepki gelmedi.

Şiddet ve cinselliğin ise çizgi romandaki düzeyinde olmayacağını tahmin ediyorum.

Pek sevdiğim bir çizgi roman da değil. Baş karakter fazlasıyla overpowered.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Supernatural'da neredeyse tamamı kötü olan melekler, yeni bir peygamber, cennet-cehennem-araf gibi ortamlarda cirit atılması, ortada olmayan tanrı gibi şeyler söz konusu. Bu açıdan Preacher'dan çok da farklı değil, ama tabii Preacher kadar kadar karanlık bir atmpsferi yok, şiddet ve cinsellik ise oldukça düşük seviyede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...