Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Rasmon said: Wispy said: Bu oyuna şimdi başlanır mı ? Learning Curve çok mu yüksek ? Çoook yüksek. Ben 2013 başında başladım oynamaya, bir ay ara verince başlamak istemiyorum başlayınca da overwhelm oluyorum. daha eglenceli oluyor öyle. eklenen contenti görünce mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Flassh said: Vaal pactın kendi saçma. Vaal pact saçma degil, aslinda cok adil. Cunku regen ciddi onemli bi stat oyunda. Ama ci/vp/gr combosunda tum dengeler bozuluyor cunku es recharge'in var. Ustune bi de regenle bir miktar dengeleyebilecegin, en azindan yavaşlatabileceğin tum chaos based dotlara inmune'sin.(poison, caustic cloud vs.) Ciddi bi adaletizlik vardi ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ZiggyD streamde söylemiş Volatile ve Reflect elden geçecekmiş insanların CI koşturmasının ilk sebebi bunlardı zaten insani duruma geçerse özellikle map modlar ile kimsenin ağlacayacak birşeyi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Vaal pact ile life buildın leechı de op ki. leech fazla op bence vaal ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Yeni başlayan için 0'dan keyif alacak yerlere gelmek ne kadar sürüyor bu oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Build takip edersen noob friendly map yapacak kıvama gelince zevk alırsın (end game rush yaparsan üzülürsün ama) onun dışında trading ve currency/craft olayında kafan çok karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Yani ne kadar süreye karşılık geliyor bu. 50+ saat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Ayrıca okuyarak öğreneceğim bir kaynak var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 300-400 saatten önce noobsun hala, poe official forumları oku youtube kanallarını takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Abi saat veremem ama h&s ve derinlik seviyorsan oyun hemen sarar öyle diyim çok yeni olduğun için map yapacak seviyeye söylediğin süreden fazla zamanda gelirsin muhtemel trialleri,zorlukları falan düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ben bu ligle başladım oyuna. öğrenecek çok şey var ama zor değil. zaman ayıracaksın işte biraz, günde 1 saat oynayım çıkayımla olmuyor. günde 1 kere reddite bak, stream izle işte millet ne yapıyo nasıl oynuyo falan. youtubedan bazı mekaniklerle ilgili video izle (ben çok bir şey izlemedim atlas hariç) tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ad3m said: ZiggyD streamde söylemiş Volatile ve Reflect elden geçecekmiş insanların CI koşturmasının ilk sebebi bunlardı zaten insani duruma geçerse özellikle map modlar ile kimsenin ağlacayacak birşeyi kalmaz. bunlarında elden geçecek olması çok iyi. adam gibi melee oynanamıyor oyun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Legacy oynuyorum Raider açtım. Level 25 oldum. Çok güzel oyunmuş ya. Diablo 3 oynamıştım o kadar zamanında. Yazık günah giden saatlerime acıdım. Diablo çöpmüş bildiğin bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Oyunu başında seversen çok seversin çok karışık olduğundan ilk başta sevilmeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Evet çok karışık :) Kafası kesik tavuk gibi dolaşıyorum etrafta. Bir tane unique bow verdi adamın biri Storm bir şey, o çok kolaylaştırdı vura vura gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Wikisi herşeyi anlatıyor, bir de streamer youtube vidyolari vae eğitici onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ne zamanları online oluyorsun ign söyle gireyim bişiler vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Çok sevinirim. Akşam girerim herhalde, ign'i yazarım/atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Tamam akşam 21-22 arası bişi online olur veririm ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme ya da currency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ad3m said: Tamam akşam 21-22 arası bişi online olur veririm ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme ya da currency. Birazdan online olucam, ign neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Ad3m sağolsun oyun bir anda çok daha keyifli hale geldi. <333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Herhalde verdiğim itemların en yükseği 69 du zaten bu leveldan itibaren map de yapabilirsin oyunun end gamei map/atlas üzerine kurulu. Gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Wispy said: Ad3m sağolsun oyun bir anda çok daha keyifli hale geldi. <333 aynen Ad3m bana da yardım etmişti. Sayesinde oyunu daha hızlı öğrenmiştim. Tabi bizde biraz şanslıyız. Sezon sonu oyuna başladığımızdan, verdikleri eşyaların onlar için pek bir değeri kalmamıştı ama bizim için çok değerliydi. Ad3m abi garibanlar abisi ver şu chaos gemleri kurtar densizi (çiçek abbas filminden uyarlama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 exp ne zaman geliyodu pampalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Late May/Early June: The Fall of Oriath Beta begins. Approximately July 2017: The Fall of Oriath full release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar