Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Wispy said:

Bu oyuna şimdi başlanır mı ?
Learning Curve çok mu yüksek ?

Çoook yüksek. Ben 2013 başında başladım oynamaya, bir ay ara verince başlamak istemiyorum başlayınca da overwhelm oluyorum.
daha eglenceli oluyor öyle. eklenen contenti görünce mindfuck
Mesaj tarihi:
Flassh said:

Vaal pactın kendi saçma.

Vaal pact saçma degil, aslinda cok adil. Cunku regen ciddi onemli bi stat oyunda.

Ama ci/vp/gr combosunda tum dengeler bozuluyor cunku es recharge'in var.

Ustune bi de regenle bir miktar dengeleyebilecegin, en azindan yavaşlatabileceğin tum chaos based dotlara inmune'sin.(poison, caustic cloud vs.)

Ciddi bi adaletizlik vardi ortada
Mesaj tarihi:
ZiggyD streamde söylemiş Volatile ve Reflect elden geçecekmiş insanların CI koşturmasının ilk sebebi bunlardı zaten insani duruma geçerse özellikle map modlar ile kimsenin ağlacayacak birşeyi kalmaz.
Mesaj tarihi:
Build takip edersen noob friendly map yapacak kıvama gelince zevk alırsın (end game rush yaparsan üzülürsün ama) onun dışında trading ve currency/craft olayında kafan çok karışacak.
Mesaj tarihi:
Abi saat veremem ama h&s ve derinlik seviyorsan oyun hemen sarar öyle diyim çok yeni olduğun için map yapacak seviyeye söylediğin süreden fazla zamanda gelirsin muhtemel trialleri,zorlukları falan düşününce.
Mesaj tarihi:
ben bu ligle başladım oyuna. öğrenecek çok şey var ama zor değil. zaman ayıracaksın işte biraz, günde 1 saat oynayım çıkayımla olmuyor.

günde 1 kere reddite bak, stream izle işte millet ne yapıyo nasıl oynuyo falan. youtubedan bazı mekaniklerle ilgili video izle (ben çok bir şey izlemedim atlas hariç) tamam.
Mesaj tarihi:
ad3m said:

ZiggyD streamde söylemiş Volatile ve Reflect elden geçecekmiş insanların CI koşturmasının ilk sebebi bunlardı zaten insani duruma geçerse özellikle map modlar ile kimsenin ağlacayacak birşeyi kalmaz.

bunlarında elden geçecek olması çok iyi. adam gibi melee oynanamıyor oyun yoksa.
Mesaj tarihi:
Legacy oynuyorum Raider açtım. Level 25 oldum. Çok güzel oyunmuş ya.

Diablo 3 oynamıştım o kadar zamanında. Yazık günah giden saatlerime acıdım.

Diablo çöpmüş bildiğin bunun yanında.
Mesaj tarihi:
Evet çok karışık :)
Kafası kesik tavuk gibi dolaşıyorum etrafta.
Bir tane unique bow verdi adamın biri Storm bir şey, o çok kolaylaştırdı vura vura gidiyorum.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Ad3m sağolsun oyun bir anda çok daha keyifli hale geldi.

<333

aynen Ad3m bana da yardım etmişti. Sayesinde oyunu daha hızlı öğrenmiştim. Tabi bizde biraz şanslıyız. Sezon sonu oyuna başladığımızdan, verdikleri eşyaların onlar için pek bir değeri kalmamıştı ama bizim için çok değerliydi.

Ad3m abi
garibanlar abisi
ver şu chaos gemleri
kurtar densizi
(çiçek abbas filminden uyarlama)
  • Yeni Oluştur...