ajmet Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bende geldim gencler yeni basladim poe ye her turlu yardım tekifine acigim maplerde elimden tutabilirsiniz mesela :) her turlu item yardımıda kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu league stones falan ne işe yarıyor ya. 3-4 tane düştü ama tam olarak ne amaçla kullanıldığını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 poe wikisi var ordan bakabilirsin detaylı.kısaca kullanıma aldığın taşlarda yazan şeyler bir sonraki girdiğin bölgede oluyor.harita veya normal act bölgeleri farketmeksizin. h tuşuna basıp legacy sekmesinden görebilirsin kullanımda olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 knight maceram kısa sürdü poe'ye başlıyorum. pati guild falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Pati gültü var ingame name i söyle alırlar. Beni adminbey yapmadıkları için alamıyorum =(( Red said: bu league stones falan ne işe yarıyor ya. 3-4 tane düştü ama tam olarak ne amaçla kullanıldığını çözemedim. Diablo gibi 3 aylık ligler oldu şimdiye kadar, diablodan farkı her ligin bi olayı vardı işte biri breach ligi breachlerden tonla yaratık akıyor, diğeri essence ligi donmuş mobları çözüp boss kesip essence topluyorsun craft için vs vs. Bu taşları koyunca o liglerin özellikleri çıkıyor belli bi süreyle. Mümkün olduğunca üçü de dolu gezmeye çalış daha çok mob daha çok xp daha çok loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ign atın alim gilte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yok ya sinirlendim oyunu sildim. level 12 olmuştum. 2 saat dungeon farmladım görevi bitircem uydunet gitti. sonra geldi. girdim yine 1 saat baştan yapıyorken tekrar gitti. kimse 1 daha sokamaz beni o dungeona. sildim. witcher 3 e devam edeyim dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 labirente felan denk gelse pc i kırarmıs shf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Lvl12de 2 saat dungeon farm mı? Hangi dungeon o asdasd Öyle farm falan yok oyunda ilk 60 lvlda dümdüz koşup sarı mavi kesiyorsun o kadar. Bide işte quest objective yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 2 saat süren content yok ya oyunda. Lab bile 2 saat sürmüyor. Yanda film izlerken yapmış ilgisini çekmemiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Baştan dediği dc olunca basede spawn oluyorsun ya kesin odur yani jhgjhg. Yoksa act1 2 saat sürmüyor o levelda ehe heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 67 oldum t2 map yapabiliyorum ama bazı moblarda çaresizim önerileriniz ne olur neleri değitireyim ne alayım https://www.pathofexile.com/account/view-profile/guzzini/characters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 This profile tab has been set to private or you the lack the permissions to view it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ad3m said: This profile tab has been set to private or you the lack the permissions to view it. duzelttim sanirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 66 olup Lioneye's Glare alsan daha iyi olur sanki. 67 imişin zaten :) önce bi bow dan kurtul ya bi harbinger craftla yada lioneye's glare al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bowu death's opusa güncelle itemlarında hp stackle nodelardan duelist kısmındaki leechleri aldıktan sonra VP al tier6-8-10 a kadar yolun açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Legacy drillneck bulursan pierce stackleyip dps boostlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 End build drillneck setup hp/leech/vp/pierce sırası öncelikli gerisi level alabilirsen ver. http://poeurl.com/bde3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 akşama başlıcam ben templar açmayı düşünüyorum. dual wield falan gidebiliyor muyuz? nette birkaç video izledim spell ağırlıklı olmuş çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Gidebilirsin oyunda seni kısıtlayan birşey yok. Templar oynayacaksan elemental birşeyler oyna en çok onları boostluyor pasifler ve class ascendancy skill pasifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bowlar cok pahalı biraz daha kasayım sadece 10 chaos var bende su an ama drillneck i alayım aksam. elimdeki ok ilk aldigimda 4 linkti orb basayım 5 olsun dedim 1 e dustu :P sonra zorla 3e cikinca pes edip biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bu arada craft demisken beni craft table da sadece yuzuk ve amulete yapiliyor diger itemlerin crafti icin ne yapmaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 O bowla end game ölü olur leech yok geç onu hiçbişi de harcama drillneck legacy olmadığı sürece çok bi boost etmez. Ama pierceden dolayı clear speed yükselir bowun zaten pierce veriyormuş. Ayrıca bu durumda pierce gemde takman gerekiyor. Şuan damagedan çok defansa ihtiyacın var ilerleyememin sebebi o gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ajmet said: bu arada craft demisken beni craft table da sadece yuzuk ve amulete yapiliyor diger itemlerin crafti icin ne yapmaliyim her master farklı şeyi craft ediyo. onları hideoutuna alman lazım http://pathofexile.gamepedia.com/Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Jewelları elreon armorları haku weaponları vagan bow belt vs tora link/gem olayları vorici map olayı zana spell işleri catarina hem levellaman gerekiyor hem de hideouta invite ederken sana verdikleri deviceları kullanman gerekiyor. http://pathofexile.gamepedia.com/Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar