deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Ben sc'de flame wall spellslingerla baslayip facebreaker gladiator oynadim, sonra da coc/nova ile kapanisi yaptim. Facebreaker cok iyi bosslarda falan, mobility falan da iyi hatta ama cok yoruyor oynarken, bir daha oynamam herhalde. CoC zaten benim icin mcdonalds yemek gibi, her seferinde oyniyim diyorum, oynayinca sevmiyorum sjfkgk Onumuzdeki lig mine/trapper ya da archer basliycam. Sabotaur oynamadim hic, ssf hc'de denedim olene kadar eglenceliydi skfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 (düzenlendi) sabo baya dayanıklı oluyor "vaal discipline" hızlı doluyor, açınca ölme şansın yok + ascend.'den yakınındaki mob'lar blind. (ztn max block) ultimatum'da hem single hem de party ile baya avatanjı, max block. içeri trap atıp, dışarı koşuyorsun çok sıkışınca, tekrar doluyor 'invul'. üstte attığımı denerim deadeye map clear veya şunu trap (ice trap veya), league starter: sabo + exsanguinate (x2 cold iron point build'lardan, elementalist de var o da olabilir böyleli) Haziran 1, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Linklediğin PF buildların gearlarına baktın mı hacıt çok currency lazım ona o playstylea değmez bence. Komple shaper gear çekebiliyorsan trickster penance/storm brand gameplay olarak daha lazy ve BİLEK friendly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Bilek icin pot makrosunu yapin gecin ya djfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 (düzenlendi) On 30.05.2021 at 16:47, ZaugnaKhaldun dedi ki: price check pretty please oha o nasıl 40 ex bende life recovery ve cold damage olanı var 10 ex e satamıyorum en son 5 e düştüm ses seda yok asldghaslg Haziran 2, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Aurabot hariç kimin ne işine yarar bilemedim, onlar da genelde ES li kombinasyonları tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Gelisine tokatlamis iste adam 40 yilin basi fantezi build yapan biri denk gelip aliyor boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Son gelen patch note sonrası oynanabilen bir build kaldı mı? Str stack zombie summoner oynayacaktım ama sanırım o da patladı. Starter build tavsiyesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Ben miner/trapper giderim diyordum da bakmadim pek ne oldu ne bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, deadwoll dedi ki: Ben miner/trapper giderim diyordum da bakmadim pek ne oldu ne bitti. Ben max blok light trapper oynadım 3.14 nerf gelmedi, buff geldi Link atmıştım arkada, battle trapper olan ice trapper nerf yedi, pure physical trapper bufflandi (cold iron point x2) Temmuz 21, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 bu battle royale de hiç kazanamadım ben ya biraz oyunda uzman olmak gerekiyor sanki. ben daha bu gem ne işe yarıyordu diye açıklamayı okurken millet 5lvl oluyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 On 21.07.2021 at 23:25, Goering dedi ki: ice trapper nerf yedi Ice trapte çok bi nerf yok gibi? Hatta ailment tresholdlar aşağı indiği için boss freeze daha da artacak falan iyi bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 (düzenlendi) tyty speedrun yaptı en son ice trap ile 2-3 gün önce, 3:14 saat'te map'lere vardı sanırım. life başlayıp sonra ES'ye geçiyorsun sabo'lar hep aynı, map'lere kadar iyi olur da. şimdi herkes ice trap başlar sonrasında baya pahalı olur itemlar. sabo en az oynananlardan ve ellenmedi, light trap da öyle. blade trap olabilir veya poison bufflandı, poison blade trap. ben light trap level'larım sonra da bir tane party için guardian manabot veya aurabot Temmuz 22, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Torrenti koydular, release 23.00 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3148008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Alıntı Were the Mana Cost Multiplier changes on Support Gems too Extreme? Yes, they were too extreme. Based on feedback and data, we are reviewing the mana cost multipliers again and will be reducing many (but not all) of them. While this will ease the impact on your mana by a moderate amount, the goal is still that mana matters a lot more than it did before. Are there any Changes coming to Ailment or Curse Immunity? Ailment Immunity granted by flasks is being increased from 1 second to 4 seconds. Staunching Flasks will make you immune to Corrupted Blood, if they remove Corrupted Blood from you. Arctic Armour will grant Freeze Immunity. Aquamarine Flask is being buffed from 40% to 60% freeze reduction. The map mods that curse the player no longer apply the curses with increased effect. Mmm yeee arctic armor naaaysss, brine kingi upgradeleyinceye kadar güzel götürür. 4sec ümmünü de iyi olmuş beelki vuln. haritaları koşulacak hale gelir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Çıktığından beri oynarım (aralarda oynamadığım sezonlar var), bu gece 2ex+200 civarı chaos vardı stashte. Şu an 15 ex+500 chaos oldu 5-6 parça satış ile. Musluğu mu açtılar ne yaptılar yağdı valla, şunca yıldır en şanlı günüm şu oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 bu akşam yeni lig başlıyor normalde necromancer sevmiyorum ama ilgimi çekti bu build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Ben de build bakiyorum da son anda oynamaktan vazgecmem umarim. Bastan lvllamak falan zor geliyor. Gecen lig 43 lvlda pes etmistim ki eskiden bi oturusta maplere kadar lvlliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Neymiş bu ligin olayı? Son lig falan o kadar baydı ki hiç bakasım bile gelmedi bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Ben bi kaç ligi es geçmiştim ama bu lig hoşuma gitti mekanik olarak, oynicam sanırsam akşama build bakacağım. Şurada detaylıca anlatmış Chris abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 (düzenlendi) özet geçecek var mı? light trap sabo oynanır mı? Ekim 22, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 (düzenlendi) Passive tree rework geliyor. klasik yeni skiller olacak. Yeni bir belt geliyor headhunter ayarında tahtından inecek bence bu eşya ile. Aslıdna şurası çok güzel özetliyor : https://www.pathofexile.com/scourge Yeni Belt. Ne düşünüyosunuz Ekim 22, 2021 Creus tarafından düzenlendi Ekleme yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Bis item çoğu builde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Abartı op değil mi ya? Yani belli, hh'dan falan kesin daha pahalı olacak. Bir de crafting efektleri de sayıyorsa her şeye immune gezersin valla. Bleeding immune, poison immune, ignite immune, freeze immune... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 HoA guardian oynamaya basladim bakalim. Bu lig 100 lvli gormek istiyorum artik ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar