Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Mathil'in builde kanıp Arc pen inquisitor oynadım ama ben fazla alışmışım Scion Elehit leech'ine, sustainability'si çok düşük geliyor boss'larda.
Spellcast oynamak istiyorum. Sustain'i de fail olmasın, rahat Uber Elder keseyim istiyorum. Ne tavsiye edersiniz ?
Mesaj tarihi:
Ben 90lvl oldum, atlasi tamamladim neredeyse vs. bayagi da 11 12 farmladim ama hala 1 tane dahi exalted orb dusmedi. Normal mi bu? Daha once beastiary'de oynarken daha kisa surede 2 3 exalted dusurmustum. Aklim almiyor. Artik loot filter beni troll'luyor diyecegim.
Mesaj tarihi:
Exalted Orb diye diye ölücez hepimiz :)

Bana lvl 56-58 civarı düştü bi tane. Daha da tık yok. Ama neredeyse Ex değerinde divination card falan da denk geldi.

Delve'de tek karakter ile currency hacmim 14-15 Ex olmuştu (Üstüm başımdakilerle vs.). Delve Mine olayı iyi currency ve ıvır zıvır toplattırıyordu.

Mine şimdi de iyi getiriyor ama Niko'yu bulan beri gelsin. 10 Map'te 1 kere belki.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Ya Mathil'in builde kanıp Arc pen inquisitor oynadım ama ben fazla alışmışım Scion Elehit leech'ine, sustainability'si çok düşük geliyor boss'larda.
Spellcast oynamak istiyorum. Sustain'i de fail olmasın, rahat Uber Elder keseyim istiyorum. Ne tavsiye edersiniz ?

Spellcastte sustain hep fail olacaktır. Warlord Mark sonuçta.
  • Yeni Oluştur...