Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

olm blizzard ros ile bu kadar content eklemedi ya gfgfgdg

4.0 da ne yapacaklar acaba. sub spec falan mı

geçenlerde 4.0'ı hazırlıyoruz zaten ama beklentimiz diablo 4le kapışmasıydı diyolar
yeni oyun gibi olucak muhtemelen
Mesaj tarihi:
Crafting overhaulu tabii ki beğendim, incursion + düzelmiş bestiary + delve in core a girmesini de beğendim ama betreyal mekaniği sıkıcıya benziyor ya.

Her investigationda eski masterlardan biri lider olacak, tüm kombinasyonları yapıp 6 eski masterı da açık ettikten sonra... achivement alacaksın, insanlar 36/40 yapabilmek için delirecek yok bende tora spawnlanmadı yok ben hakuyu kesemedim bilmemne asd

Bu arada actually hide hideouts (tu)
Mesaj tarihi:
Ben hideout olayına sevindim hayatımda masterlar + craft stationlar haricinde birşey eklememiştim şimdi birinin ki import eder ömrü billah takılırım onla lskdjf.
Mesaj tarihi:
Olm ziggy bile vidyosunda söylemiş yani aksine bi durum olabilir mi? Xpacin adı betrayal, eski masterlar birden ortadan kayboluyor, yeni ortaya çıkan gizli bir organizasyon var. Daha ne ipucu versin adamlar asd. Hatta sanırım vidyoda falan direk görünüyorlar yeni skinleriyle tora vorici catarina falan. Aksine bi durum olursa şaşırmak lazım.
Mesaj tarihi:
bayadır oynamıyorum ama oyun baya renklenmiş mi yoksa bana mı öyle geldi? ayrıca bu adamlara helal olsun herkese f2p bir oyun nasıl olur nasıl yönetilir gösteriyorlar..
Mesaj tarihi:
Bence bi karakterle level 90-95 sınırını geçince açtığın diğer karakter 68 falan olarak açılsa güzel olabilir. Bazen çok bayık oluyor kasması bidaha bidaha.
Mesaj tarihi:
İçimden bir ses bunları bir daha kesecez diyor dsf (doedre, maligaro, shavronne)
Yeni master ya da organizasyon lideri Piety olabilir. Grigor da burda bi yerde çıkar kesin.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Şu oyunu gerçekten çok seviyorum ama 1-70 ve act10'e kasmak gerçekten kusturuyor. Afakanlar basıyor levellarken. Sonra süper keyif alıyorum.

beni esas darlayan atlası açmak ya.

düşüncesi bile beni hasta ediyo şu anda

@raider 7 aralık
Mesaj tarihi:
Wut? Hadi karakter kasmayı anlarım lowlvl zonelarda koşturmacadan ibaret ama atlası açma dediğin bildiğin endgame işte?

Hazır toxic rain + mirage archer da gelmiş speed runnerlar kadar olmasa da biz de dümdüz koşup rahat rahat bitiririz artık actleri. Bi işte ilk hafta quill rain bulmak lazım ucuzundan
Mesaj tarihi:
Ha ssf dertleri. Hiç oynamadığım için bilemiyorum.

Da SSF olmayıp map tradelememek nasıl bi işkencedir, insan bunu niye kendine yapar? Düşen haritaları sat, yerine harita al. Bu kadar zor olmamalı.
  • Yeni Oluştur...