Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 olm blizzard ros ile bu kadar content eklemedi ya gfgfgdg 4.0 da ne yapacaklar acaba. sub spec falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Sparkcaster said: 4.0 da ne yapacaklar acaba. sub spec falan mı yeni motor (?) yeni animasyonlar daha akıcı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 immortal gondermesi efsane ahahabab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Sparkcaster said: olm blizzard ros ile bu kadar content eklemedi ya gfgfgdg 4.0 da ne yapacaklar acaba. sub spec falan mı geçenlerde 4.0'ı hazırlıyoruz zaten ama beklentimiz diablo 4le kapışmasıydı diyolar yeni oyun gibi olucak muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 content üretmekte adamların üstüne yok. helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Crafting overhaulu tabii ki beğendim, incursion + düzelmiş bestiary + delve in core a girmesini de beğendim ama betreyal mekaniği sıkıcıya benziyor ya. Her investigationda eski masterlardan biri lider olacak, tüm kombinasyonları yapıp 6 eski masterı da açık ettikten sonra... achivement alacaksın, insanlar 36/40 yapabilmek için delirecek yok bende tora spawnlanmadı yok ben hakuyu kesemedim bilmemne asd Bu arada actually hide hideouts (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Benim şu oyundan tek dileğim ne yaptığımı anlayabileceğim bir sisteminin olması. O kadar çok şey ve o kadar az bilgi var ki neyin ne olduğuyla ilgili, beynim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Yeterince oynamadığındandır o, bi süre sonra hepsini öğreniyorsun. Ha combat logun olmaması büyük eksik bence de. Neyden öldüğünü anlayamamak sıkıntı bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Eski masterların yer alacağı nerde yazıyor lan? Leo dışında? Maplerde zana questi olarak gelecekler falan diyordu videonun birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Yazmıyor baltazar sadece fikir yürütüyor betrayel olduğu için. Belki birde leo varsa diğerleride liderdir demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Supporter packler çok iyi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Ben hideout olayına sevindim hayatımda masterlar + craft stationlar haricinde birşey eklememiştim şimdi birinin ki import eder ömrü billah takılırım onla lskdjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Olm ziggy bile vidyosunda söylemiş yani aksine bi durum olabilir mi? Xpacin adı betrayal, eski masterlar birden ortadan kayboluyor, yeni ortaya çıkan gizli bir organizasyon var. Daha ne ipucu versin adamlar asd. Hatta sanırım vidyoda falan direk görünüyorlar yeni skinleriyle tora vorici catarina falan. Aksine bi durum olursa şaşırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 bayadır oynamıyorum ama oyun baya renklenmiş mi yoksa bana mı öyle geldi? ayrıca bu adamlara helal olsun herkese f2p bir oyun nasıl olur nasıl yönetilir gösteriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Catarina ve Vorici için konsept uyuyorda Haku? Tora? ayrıca niye hepsi birden satış koyuyor hamunısk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Hoş geçtiği dünyada herkes sıkıntılı tipler en ibinatorda biziz o yüzden çok da şey yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Bütün oyunu tekrar baştan oynamasak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Bence bi karakterle level 90-95 sınırını geçince açtığın diğer karakter 68 falan olarak açılsa güzel olabilir. Bazen çok bayık oluyor kasması bidaha bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 İçimden bir ses bunları bir daha kesecez diyor dsf (doedre, maligaro, shavronne) Yeni master ya da organizasyon lideri Piety olabilir. Grigor da burda bi yerde çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Şu oyunu gerçekten çok seviyorum ama 1-70 ve act10'e kasmak gerçekten kusturuyor. Afakanlar basıyor levellarken. Sonra süper keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Yeni lig ne zaman başlıyacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Wispy said: Şu oyunu gerçekten çok seviyorum ama 1-70 ve act10'e kasmak gerçekten kusturuyor. Afakanlar basıyor levellarken. Sonra süper keyif alıyorum. beni esas darlayan atlası açmak ya. düşüncesi bile beni hasta ediyo şu anda @raider 7 aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Wut? Hadi karakter kasmayı anlarım lowlvl zonelarda koşturmacadan ibaret ama atlası açma dediğin bildiğin endgame işte? Hazır toxic rain + mirage archer da gelmiş speed runnerlar kadar olmasa da biz de dümdüz koşup rahat rahat bitiririz artık actleri. Bi işte ilk hafta quill rain bulmak lazım ucuzundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 sezon başı map toplamak ölüm. bi de ben cimri olduğumdan map'e para vermeyi de sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Ha ssf dertleri. Hiç oynamadığım için bilemiyorum. Da SSF olmayıp map tradelememek nasıl bi işkencedir, insan bunu niye kendine yapar? Düşen haritaları sat, yerine harita al. Bu kadar zor olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar