Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 takılmaz gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 uberdan hc delve ladderi kırarken. https://clips.twitch.tv/FaithfulMildTurtleUnSane nullifiera bile immune ölümsüz build yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 hadi sezon bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 tekrar denicem ben bunu ya, eğlenceli bi build söylesenize flicker striker tavsiye etti birisi ama redditte bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 BV witch https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2112439 baya budget friendly ilk tabulan da benden bi de cons path diye bi skill geldi flicker gibi ama çok daha güzeli onu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Saeros said: tekrar denicem ben bunu ya, eğlenceli bi build söylesenize flicker striker tavsiye etti birisi ama redditte bilemiyorum flicker veteran buildi. bi de skill bildiğin jugg'ın omnislash'i. mobdan moba zıplarken kusturur seni, oyunu bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Saeros said: tekrar denicem ben bunu ya, eğlenceli bi build söylesenize flicker striker tavsiye etti birisi ama redditte bilemiyorum oynama abi epilepsi strike ben denedim oynanmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 jsdf epilepsi strike malciyırın dediklerine bakayım sonra bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 amacın ne söyle sen ben söyliyim. eglenceli map yapmak mı über mi kesmek ya da baska bişi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 valla eğlenmek için oynarım yani oynarsam patır patır mob keseyim falan das hiç bilmiyorum oyunu gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 oyuna yeni isen bi önerim olamıcak ya. oyun tarzın ne bilmek lazım forumdan gezip sevdiğin bi build bulup denemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Arc totem hierophant oynuyorum da sezonda, 60lvl oldum çata çuta gidiyorum hala. End game'e gelene kadar hiç trade'e falan girmeye gear kovalamaya gerek yok değil mi? Bir de bu delve işine ne zaman girmek lazım? 3-4 kere yaptım ama hem sulphite kotası çok düşük şu an hem de gereksiz gibi geliyor bu lvl'larda. Geçen sezon da 82lvl champion yaptıydım ama şu oyunu hala anlamadım sldfksg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 ne zamandır oynamıyosam 12gb patch var.başlayacam tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 oha, oyunun kendi o kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 @deadwoll Maplere başlayıncaya kadar gear resist falan toplamana gerek yok, genelde buldukların kitava dahil götürüyor. Kitavayı da öle öle geçersin ya sorun olmaz asd. Delve e buldukça girmek lazım, act10 bitene kadar şöyle bi lvl60 a denk delvelere gir ki en azından dengeli gitsin. Sulfite kapasitesini arttıracaksın tabi o önemli baya, yoksa zırt pırt delve e gir çık çekilmez. Bide şu zaman başlamak için en uygun zaman olmayabilir, sezonun 2 ayı geçti son 1 ayı kaldı. Bari 3,5 un gelmesini bekleyin yeni skiller bilmemneler bi açıklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Gelin gelin oynaruk djjssj Ama şoyle bi sey diyim. Ben bu oyunu ilk betadayken oynamistim. İyiydi guzeldi ama build sicinca, olmeye baslayinca bayiyodu. Cunku bilmiyodum ne yapmak gerek buildte, ne eksik vs. Şimdi bu ligte internetten build baktim, uygun bi tanesini sectim, kafa yormadan bakip yaptim, tertemiz ilerliyorum. Endgame'e kadar zaten sorun yasamadim. Maplerde ufak tefek kasmya baslayinca buildin tavsiye ettigi gearlari toplamaya calistim, simdi yine takir tukur gidiyorum. İlk defa da bu kadar keyif aliyorum, onceki oynayislarimda endgame'e pek gelemedigim icin asil zevki kacirmisim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 vakti zamanında bir arkadaş marauder buildi önermişti güzel gidiyodum onunla ama bulamadım yine paylaşacak varmı juggernaut bilmem ne buildiydi yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 eq juggdır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 atarmısın abi bi skill treesini falan?.pata küte gidiyim tek yumrukla öldüriyim abi http://www.youtube.com/watch?v=YsNbl3xbc4E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Frostbite said: atarmısın abi bi skill treesini falan?.pata küte gidiyim tek yumrukla öldüriyim abi EQ JUGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Jugg oynanacaksa şu buildi tavsiye ederim. Çok ucuz itemlar ile bile endgame potansiyeli yüksek olan bir build. Ha abi Bilal'e anlatır gibi anlatmış. Oyunu hiç bilmeyen bir insan bile zorlanmadan yapabilir bu buildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=https://i.redd.it/0z1kyft4hdv11.jpg&f=1 Kesin gelir SIX MORE ACTS sağlam troller var yine listede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 sağolun brolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 ad3m said: https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=https://i.redd.it/0z1kyft4hdv11.jpg&f=1 Kesin gelir SIX MORE ACTS sağlam troller var yine listede :D Ahahah iyiymiş yine, Bex BotW on Helium (tu) Bence ordan direk gelecek olan royale mode var, dengeleyip kesin bi şekilde ekleyecekler core a falan. En azından tekrarlı lig mig bişi haline getirirler. Hmm sonra descendancy class geyiğinden biraz daha specilization çıkabilir, bilmiyorum zerker falan gibi çöp ascendancyler varken bununla uğraşırlar mı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Redditte zerker için gözyaşları sel oldu son zamanlar muhakkak bir tweak gelir 4.0da da revamp gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar