Borlach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 valla karar veremedim ben ya. bu sefer de slayer ile başlarsam kusarım artık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 lab farmer kasıp kasmamak arasındayım. lig basında hakkaten cok currency kazandırıyor yatırdıgına karsılık. ama cok bayık. Hele bi de ilk lab carrylerden biri falan olabilirsen üfff yani ama bilemedim maplemek de eglenceli. Yine 3-5 stash item biriktirip hafta sonu acarım falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Farm işini abartmışlar gibi duruyor fakat bayağı da emek var ligde. Full patch note gelsin bakalım hangisini itin götüne sokmuşlar hangisi bufflanmış.Misal şu rage olayı berserkera mı özel yoksa yeni bir mekanik mi acep? Ayrıca yeni fatedlar ile yine bayağı ilginç build görecez anlaşılan. Çıksın oynayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yeni sezon bugun baslasa ya keske. boyle acıklanınca abysste devam etmek cok bayık oldu. gidip ssf karakter speed levellamaya calısayım bari. yeni sezona hazırlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 "Beasts that you capture can be kept alive and put on display in your Menagerie Flassh said: pokemon ligi until you're ready to sacrifice them at the Blood Altar." https://i.redd.it/nlwm6ru66jdz.png Zerkerın yeni mekaniği rage ilginç olmuş, 100% attack damage ve 50% IAS ve STUN IMMUNITY tamam çok iyi de %10 degen çok fazla sanki. Hmm gerçi max life a göre scalelanıyor, demek ki ES Zerker olmak lazım.. Uuu beybi CI Zerker yeni olayımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Oyuna üç arkadaş başlamayı düşünüyoruz, tavsiye eder misiniz? Çok para harcamadan oynanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 0 para ile de oynarsın. satılan şeyler kozmetik parıltılı skinler sadece bi de stash tabları var alman gerekirse bi onlardan alırsın ilerde item tutucam dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 oyun iyi. baya detay var. farklı telden oynamak isteyen herkese yonelikk seyler var. tavsiye derim. Para harcamak QoL getiriyor(stash). Stash dısındaki hersey kkozmetik. Ben ilk karakteri levelladıktan ve ben bu oyunu oynarım dediikten sonra stash almıstım indirimde. Heralde toplam 50 dolar vermisimdir 20+ stash tab im var ve tum ozellikli(map tab, currency tab) stashlere de sahibim. Tavsiyem baslayıp bir karakter kasıp hosunuza gittiyse bi 10-20 dolar atmak. Daha sonra daha da hosunuza giderse ona gore ne kadar atmak istiyorsanız atmaya devam etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Ki o kadar stash almaya gerçekten gerek yok, yeni başlayana hiç stash tab gerekmezken semi-hardcore oynayan adama tek bundle bile yeterli. Ama işte oynadıkça aa beleşe ne kadar iyi oyun yapmışlar bu adamlara destek vermeliyim diyip alıyorsun. P2W kesinlikle yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Çok sevindim ya, arkadaşlara de ileteyim bu dediklerinizi. Çok teşekkürler. Party muhabbeti nasıl peki, üç kişi yapabilir miyiz her şeyi coop gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Yapılıyor tabi 4 kişiye kadar parti olayı var. Loot sistemi ve ninjalık yüzünden random insanlarla parti olayı biraz zor ama arkadaş grubunda herkes herkesle paylaşınca sıkıntı çıkmaz. Yeter ki quixef gibi açlar olmasın aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Herşeyden kasıt act ve minimal mapping ise evet yaparsınız ama sıfırdan başlayıp tüm contenti (En zor contentler Uber atziri/shaper/Uber Elder vs) 3 kişi bitirmeniz çok zor olabilir.Hoş yeni başlayan tek başına bunları görmek bile nasip olmayabilir ama :D PS : Teoride herşey yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Tüm contenti bitirmesek de olur ya şimdilik, şu anda sadece düzenli olarak 3 kişi oynayabileceğimiz bir oyun arıyoruz. Çok teşekkür ederim hepinize hızlı yanıtlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 axedice said: Yapılıyor tabi 4 kişiye kadar parti olayı var. Loot sistemi ve ninjalık yüzünden random insanlarla parti olayı biraz zor ama arkadaş grubunda herkes herkesle paylaşınca sıkıntı çıkmaz. Yeter ki quixef gibi açlar olmasın aranızda. Aç denince ben mi geliyom panpa aklına aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 pokelig muhabbetleri asiri komik ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 oyuna yeni başlayacak biri için herhangi bir class, kasması kolay faceroll build tavsiye eder misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Slayer/gladiator sunder gogo Totemci falan oynama kim ne derse desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Abi bu bestiary ligi mi bekleyelim. Abyss karakter vardı 30 kusur kasmaya devam etmek mantıksız o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 lig 1 haftaya bitecek. eger yeni ligde yeni heyecanla oynamak daha guzel olur diyorsan beklemen daha iyi olur. yeni lig 2 martta baslıyacaktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 hmm beklemek lazım o zaman. anladıgım kadarıyla diablo 3 gibi dönemlik liglere özgü özel birkaç set/item/silah falan oluyor galiba. sezon bitince de karakter standart hale geliyor. çoğunluk ligde oynuyorsa zaten beklemek mantıklı o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 sadece item silah degil liglere ozel mekanikler oluyor standartta olmayan. mesela abyss'te catlakları kovalayıp abyss yaratıklarını oldurup, abysse kapı acılırsa girip lich arıyorduk. Bir sonraki ligde pokemon yakalamaca olacak mesela. yeni bi crafting sistemi olacak o pokemonlarla vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 classlar baya değişecek, tüm ascendancylere update geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yeni lig mi başlıyor? Ulan tam da haftasonu can sıkıntısından yeni karakter açmıştım. lvl 35'e mi ne gelmiştim. Ziyan oldu demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Wander mı oynasam poet's pen mi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Poets pene paran yetecek mi? Mathillendi item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar