Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 deget yılda bir ugruyon foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 title ı gitçek diye korktu asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Tit'im kurban olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hileyle ghurdayla alınmıs title zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sunu gordum cok guldum http://www.liquidhearth.com/blogs/viewblog.php?topic_id=575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ahahha çok başarılıymış cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ahahha ayı gibi güldüm ozellikle knife jugglera asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 finali çok iyi yapmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Hehehhe hepsi gayet mantıklı bi' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ohahahaahahahha ulan 2 haftadır oyunu açmamamın sebebiydi şu son 3 lü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 arkadaşa hala key gelmemiş rica etti bakın diye elinde fazla olan bi arkadaş öm atarsa cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mage cok aptal bir class keşke ölse. ulan öndeym kazancam 2 tane pyro üst üste yedim abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 olorin84 said: arkadaşa hala key gelmemiş rica etti bakın diye elinde fazla olan bi arkadaş öm atarsa cok makbule gecer. siteden giriş yapıp profiline baksın arkadaşın. Key gelmemiş fakat direkt hesabına eklenmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sırf mage degil ya mass damage cok kötü keşke ölse rakip paladın ben shaman anasını satıyım adam 4 tane 4 manaya tüm rakibe (2) damage veren spell' kartını attı allah bilir 2 tane daha vardır deck'inde onları cekemeden oyun bitti. en azından su arenaya bi düzen koysunlar 2 den fazla olması cok bozuyor bazı kartlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mass damage diyince akla pyro geliyor, sen aoe diyorsun heralde? Paladinde 4 tane consecration iyiymiş, bana arenada 1 tane bile gelmediği oluyor. Bu arada wild pyro equality combosu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 olorin84 said: arkadaşa hala key gelmemiş rica etti bakın diye elinde fazla olan bi arkadaş öm atarsa cok makbule gecer. Oynadigim yok ama hesaba kitli sekilde gelmis banada. Key olarak gondermiyorlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 anaa bana key gelmiş MTG'den sonra fazla casual ve sığ geliyor bu oyun bana ama bakalım bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 keyi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://i.imgur.com/m55rZkb.jpg kartların yerlerinin sapıtması saçmalığına bir fix gelsin artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 NA hesabımda HS aktif olmuş ama EU ıcın olan yuklu oldugundan ayrı ayrı yuklıyemıyorum sanırım. illa silmem mi lazım EU olanı? biraz da NA'da takılmak istiyorum. yok tamamdır battle.net'den na hesabıyla giriş yapınca oldu.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 gel yapalım maçımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Osirix said: http://i.imgur.com/m55rZkb.jpg kartların yerlerinin sapıtması saçmalığına bir fix gelsin artık ya Hotfix gelmiş bugün. Ayrıca bugün quest gelmedi bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 at bi el gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Vendy said: Osirix said: http://i.imgur.com/m55rZkb.jpg kartların yerlerinin sapıtması saçmalığına bir fix gelsin artık ya Hotfix gelmiş bugün. Ayrıca bugün quest gelmedi bana ya. O da bug galiba :-) gir cik ya da bir el at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar