Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun süreli ilişkiyi ilk günkü heycanda tutma taktikleri

monoscope

Öne çıkan mesajlar

incdarkness said:

Akhlaur said:

Adam playboysa eğer, one night stand ler falan.Ondan öyle demiştir.

su da en sacma olay *playboy*
abi herkes playboy bu mantikta sahsen ben bu gece skor yapicam diyip de olmadigi 1 kere olmustu
o da kizin sevgilisi gelmisti 1 saat sonra bara sdfgh

suanda 2 aylik iliskim var en uzun bu oldu sanirim ve devam eder yani yolumuz cok uzun

soruya gelince gezdir kizi yurt disi falan yapin
hatta en iyisi yatakta yeni posizyonlar yeni hareketler uzerinde ekstra bi yogunlasin
sahsen uzun iliskiye sahip olan arkadaslarimin cogu oyle yapti
ilk gunku heyecan varmis gibi devam sdffg

He her erkek istediğinde kız buluyor.

Ayrıca biraz lakırdı olsun espri olsun diye yazdıydım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gezin, yeni şeylere yelken açın. evlilik ve çocuk düşünmüyorsanız (ki türkiyede tek düzeliği kırmak için fix bu yapılır, çocuk özellikle) dünya hiç olmadı türkiye turuna çıkın. ama 1 haftalık bişeye değil tabii, 1 ay minimum. sonra yeni hobilere başlayın, o ayrı şeyler yapsın sen ayrı şeyler yap. birbirinizle paylaşın. yaptığınız farklı şeylerden tanıştığınız farklı insanlar olacak (aman dikkat golf hocasıyla falan aldatmasın da, ilgiyi de eksik etmemek lazım pek tabii). etkinliklere katılın başka çiftlerle tanışabileceğiniz. tren tuvaletinde asansörde falan sevişin ne bilim lan bi dünya şey bulabilirsin bence. yeterince geniş çerçeveden bakamıyorsun umutsun olduğun için.

not: 8 sene evliliksiz ilişkim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

elma said:

ciddi yazıyorum: ayrılıp tekrar barışın

onu biz yaptık da 3 sene geçti barışmadık

tam yapamamışınız sfsdf

bu arada inc, abi adamlar baya ağır geyik yapmış hepsinde ciddiye alıp cevap verip arada wot falan bile yazmışsın sfsdfsds yani skor yapıcam deyip boş geçmiyorum demişsin falan da neyse ya sdsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Burda sorulacak birçok soru var:

-Ne kadar yakınsınız?
-Aileler tanıştı mı?
-Ciddi misiniz?
-Buluştuğunuzda neler yapıyorsunuz?
-Senin ona yaptıın kadar, o da sana yapıyor mu bişeyler? Ya da vice versa.

Bunların cevabını verirsen tuto tadında uzun uzuuuun yazmaya hazırım.

-yakınlık derecesi derken cinselliği mi katıyoruz işin içine öyleyse yakınız.

-aileler tanışık bolca gidip geliniyo

-buluştuğumuzda bi cafe bar sinema yapılıyo olabilir klasik olarak ya da biraz yürüyüş falan yapıyoruz. çok monotonlaştı işte buluşmalar biraz ona renk katmak istiyorum

-şöyle diyebilirim şu hayatta benim için bulabileceğim en mükemmel kız, o da arada bana senin kadar dürüst ve düzgün birisini bulamam demesinden onun da öyle düşündüğünü varsayıyorum. Çokça fedakarlıklar yaptık birbirimiz için.
Sosyal ağlarda paylaş

Birbirinizle ilgili fark aramaya kasmayın çünkü kişiler aynı. Mekanlar değişsin bence. Gezin tozun yeni insanlarla muhattab olun. Yeni insanlar derken yeni arkadaş ortamları. Beraber yaptığınız aktiviteleri değiştirin. Gidin dans edin resim yapmayı öğrenin ne bileyim. 6 yıl olmuş evlenmediyseniz evlenin bide çok büyük değişiklik bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...