Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 8 Kasım'da çıkmış bugün gördüm steamde. "action platformer with roguelike elements" demişler. bir de gidebildiğin yere kadar gidip ölünce tekrar baştan başlıyorsun. gameplay uzadıkça da oyun zorlaşıyor. rogue legacy geldi aklıma geldi direk. onun gibi sararsa ne güzel trailer http://www.youtube.com/watch?v=i84sipkxIV4 gameplay http://www.youtube.com/watch?v=3Zh30kl6nwY steam http://store.steampowered.com/app/248820/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Güzel görünüyor, Win only olmasaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Save edilmiyor bu, farklı bölüme geçince kapatıp sonra oynarım diye bıraktım, dönünce baştan başladım. İyi bir karakter için güzel perkler seçmek lazım, eğlenceli oyun olmuş, oynanır. Local-online multiplayer destekleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Save edilmiyor çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 insane'in sonunda patladım ya çok mutsuzum ama cılkını çıkardı yani moblar slow atmaya, teleport olmaya, ranged atk yapmaya başladığında çoğu saldırıyı dodgelayamamaya başlıyosun o zaman da haliyle ölüyorsun. çok iyi heal itemların falan varsa işte ancak biraz dayanabiliyorsun. 4 dronela öldüm lan insane'in sonunda 3. bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 gamepad'le deneyen oldu mu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 xbox 360 gamepadiyle oynuyorum ben. klavyeden çok daha rahat geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Demosu varmış steam niye koymamış ki. http://www.indiedb.com/games/risk-of-rain/downloads/risk-of-rain-demo-v101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Beraber oynayabiliriz isterseniz. Port açma işini de ben halledebilirim. Steam: yirmisekizz Eklerseniz haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Buna ben methiye düzecektim unuttum, şimdi steamde flash sale'de görünce aklıma geldi. Direk böyle aylarca haftalarca beklediğiniz film oyun hede derecesinde addicting birşey bu. Tam işte indirimler varken ne alsam haftasonu neyle iyi vakit geçiririm derken alıp günboyu başından kaldırmayan şey. Hidden gemin tanımı. Gameplay aşırı iyi, müzikler süper, commandonun enforcerın minerın hedenin stilleri hep değişik, FTL tarzı difficulty, itemler dronelar story falan filan nefis. Multiplayerı zaten ayrı bir zevk resmen. Bir de bazı çözünürlüklerde full screen olmuyor onu preferancesin textinden manual yapabiliyorsunuz steam forumlarında yazıyor zaten. Bir de evet gamepadle acayip iyi oluyor, bana yıllardır çekmecemde çürüyen logitech gamepadi çıkarttırdı sfdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 twitch de denk geldim biri oynarken çok iyi oyunmuş lan nasıl kaçırdım ben bunu bilseydim winter sale de alırdım artık bi daha ki indirime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 starboundu yapan firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 çok güzel oyun oynayın , oynatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Steamde midweek madness indiriminde şu an. Steamwalletdaki kart mart cs weapon hededen biriken 3-5 dolarla yapabileceğiniz en iyi şey dfsdfdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oynayan var mı burdan? coop atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Arada oynuyorum ben. Hahahaha! difficulty level, pesinde ekran dolusu yaratik ve 5 tane boss la, yusuf yusuf teleporter aramak, pahabicilmez :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 oh be bitti sonunda, unlock 2-3 char kaldi ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 4'lü falan oynamak daha zevkli bence bunu tek kişi çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 oh, edindim sonunda. multiye gelen var mı dsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bütün achivementlarını yaptığım/yapacağım tek oyun heralde, 15/15 steamdekilerin hepsini bitirdim, comeatmebro.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Bugun aldim, cok iyiymis. Vita'da oynuyorum, el konsolluk tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Bu oyunun 2.'si bir süreliğine bedava olmuş. Çok merak edip, almak istiyordum. Süper oldu. https://store.steampowered.com/app/632360/Risk_of_Rain_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 parmak/fare bozma oyunu lol. arcane ile oynadık 1-2 hafta, hoş ama hiç dur-durak olmaması hızlı yoruyor bir süre sonra. uzun oynanabilen bir oyun değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar