Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Yu3wtz1oVSM#t=177 ps4 vs pc ultra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 korsan çekim mi 6870 açarmı şunu dfhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 PC ile PS4 arasında fark yok gibi resmen. Bu arada not düşeyim, hareketli sahnelerde PS4'te motion blur var, PC'de yokmuş motion blur. Net gibi gözükebilir ama motion blur olmamasından. Konsolda tercih ederim motion blur'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Motion blur yetoluktan diil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Combat çok sıkıcı geldi bana. Yapay zekanın kendini geliştirmesi olayı haricinde çok bir esprisi yok oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 pc de var motion blur advanced settingsde. default acik geliyor zaten pc de de. isteyen kapayabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 "Draw Distance" muhabbeti kimseyi rahatsız etmedi herhalde. Başka oyunda görünce millet bas bas bağırırdı. Bir tek benim mi dikkatimi çekiyor? İki adım ötesi görünmüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Oyun gayet vasat ya bu kadar gaza gelinecek bir durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 LathspeLL said: PC ile PS4 arasında fark yok gibi resmen. Bu arada not düşeyim, hareketli sahnelerde PS4'te motion blur var, PC'de yokmuş motion blur. Net gibi gözükebilir ama motion blur olmamasından. Konsolda tercih ederim motion blur'u. 6 gb kart istemesi bence yalan.. yok ole bir ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Bence grafiklerin bir esprisi yok ps4 ile oynuyorum mgs vs gibi oyunların grafiği bunun yanında ilah gibi kalıyor nesine istiyor o kadar sistemi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Argoel said: Combat çok sıkıcı geldi bana. Yapay zekanın kendini geliştirmesi olayı haricinde çok bir esprisi yok oyunun. valla bana da sıkıcı geldi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Oyun mukemmel diyen pek olmadi zaten. En cok konusulan, level alan moblarin taciz etmesiydi. Ha çokta kotu degil, yoklukta oynattı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 uzun zamandır oynadığım en iyi oyun. Paldır küldür girmiyorum, taktik yapıyorum. zorlaştırıyorum, tüm parçalardaki hikayeleri dinliyorum falan. bayağı içine çekti beni. Zevkler ve renkler tabi, herkes beğencek diye bir durum yok. Mutlaka denenmeli diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 tamam burak emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Ben gayet beğendim ya. Beklentiyle yaklasmasmadim. Son derece keyifli vakit geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 fov yuzunden tum dunu motion sicknessla gecirmesem ben de oyunla ilgili guzel 1 2 sey yazacaktım ama 1 saat oynadım 10 saat acı cektim. lutfen fov ayarı =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Ya birisi ortaya atmasa insanların haberi bile olmayacaktı böyle bir ayarın olduğundan, şimdi onsuz yapamaz olduk. Duyduğunun delisi olmak derlerdi ben küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 motion sickness en buyuk sebebi göz ün gördügü ile vucudun yasadıgının birbirini tutmaması. Bu yuzden vucudun buna tepki gostermesi. bunu engellemenin en iyi yolu da ekranda sabit birseyler olması goruntu ne kadar sabitse goruntunun ne kadar az kısmı birbirinden bagımsız hareket ediyorsa okadar az etkileniyorsun. field of view burda devreye giriyor. belli bir rakamın ustunde goruntunun yeterli kısmı "sabitlenmis" oluyor(oyundan oyuna degisiyor). Ve bu hastalıgın etkilerini kısıyor. mesela skyrim oynarken de oluyordu ama dogru ayarlarla 5 saat sonra 1 saatlik bas agrısı yapıyosa. bu oyunda 1 saat sonrası 15 saat basım agrıdı. tabi bi de headbob ve weaponbob meselesi varki gerceklik katmak icin eklenen. onların etkisini bu oyunda hissetmedim mesela ama skyrimde ilk basta acıkken bunun icin mod falan cıkmamısken aglıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Ah canıııım kıyamaaaam pirensesler kadar hassas =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 öyle valla keske ben de agzımın tadıyla oynayabilseydim su oyunu =( baya hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bingildak said: Ben gayet beğendim ya. Beklentiyle yaklasmasmadim. Son derece keyifli vakit geçirtiyor. bari türkçeyle yaklaşsaymışsın kardeş PUHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 hdasuhfuash hazırlık yakalandım iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Saeros said: bingildak said: Ben gayet beğendim ya. Beklentiyle yaklasmasmadim. Son derece keyifli vakit geçirtiyor. bari türkçeyle yaklaşsaymışsın kardeş PUHAHAHA telefondan yazdim lan bidi bidi yapmayin warchief kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 cheatengine ile yapılır fov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Saeros said: bingildak said: Ben gayet beğendim ya. Beklentiyle yaklasmasmadim. Son derece keyifli vakit geçirtiyor. bari türkçeyle yaklaşsaymışsın kardeş PUHAHAHA bi an şerefsiz bir gramer nazi sandım bi baktım yavuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar