Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğimin kriz nöbeti

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

İkimizde suan cok agir sakinlestirici etkisindeyiz ama gece acile kaldirdigimiz klinikteki hekim aklimi cok karistirdi. Bunu kiz arkma anlatamiyorum daha cok uzulmesin diye..

İhmal olabilecegi kuskusu var bunlari dusunmemeye calisiyorum acim daha cok artiyor.

Klinikteki doktor; goturdugunuz veteriner 2 gun boyunca neden diazem uygulamadi diye soruyor;
Veteriner ise diazem sonuc vermezdi; asil sizin gotrdugunuz istanbul uni vet fakultesi neden narkoz etkisi gecmeden kopegi size teslim ettiler diye sorguluyor, narkoz sonrasi ani krizlerde kalp durabiliyor gozetim altinda olmaliydi diyor.

Hic birseyden kacinmadan her turlu tedaviyi istedik, her sey yapilsin dedik. Buna ragmen ihmal zinciri sebebiyle kopegimi kaybetmis olmayi dusunmek bile istemiyorum ama icin icin yiyor beni. Linda cok degsik bir golden dı, forumda cokca resimleri var. Okuyan bir yonetici var ise lutfen actigim resim iceren konulari kaldirirsa sevinirim. Gormek cok aci veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle başınız sağolsun.

İhmal olduğunu düşünüyorsanız, sinirlenmek yerine ilgili sağlık müdürlüğü ya da kuruluşa dilekçe veriyorsunuz. İnceleme sonrası ceza alıyorlar/eğitime gönderiliyorlar. Tekrarlanmasını önlemiş olursunuz en azından ağız burun kırmak yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Başınız sağ olsun; kızımı kaybetmiştim 6 yıl önce. 6 yıl geçti, acısı hala içimdedir. Onda da ihmal olduğu söylenmişti, yine de kayıp gitti ellerimden 3 gün içerisinde.
Düşünmeden duramıyor insan...
Şuna inanın ki, onlar ışığa gittiler ve bizleri izliyorlar, hatta üzüntümüzü gördükçe gözyaşlarımızı yalamak istediklerine eminim neredeyse.
Sabır ve güç diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...