serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 İnşallah o değildir. Ama o olmasa da bir hayvan sahibinin böyle şey yaşaması yeterince hüzünlü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Onu yazan kız, bizimki erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Yukarida ki yazi kiz arkadasim tarafindan yazilmistir. Malesef lindayi kaybettik. Fakulte doktorlari her sey iyi olacak derken eve getirdikten 10 dk sonra bizleri gorerek elimde son nefesini verdi. Dayanilacak aci degil arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 canım benim.. güzel enerjilerimi yolluyorum ve hızla şifa bulup birlikte uzun güzel yürüyüşlere çıkacağınızı umuyorum doğada çok güzel havalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 çok başınız sağolsun, gerçekten çok korkunç bir acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 linda senle miydi sevgilinle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Başınız sağolsun, sözler anlamını yitiriyor böyle zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 basın sagolsun. kardeşi ölmüş gibi oluyor insan hakkaten. hiç de unutamıyor. çok acı çekmedi en azından, öyle düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 başın sağolsun.çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sabır diliyorum, zordur. birebir yaşadığım için ben de biliyorum. başınız sağolsun. edit: kedim kollarımda can vermişti (solunum yetmezliği vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 İkimizde suan cok agir sakinlestirici etkisindeyiz ama gece acile kaldirdigimiz klinikteki hekim aklimi cok karistirdi. Bunu kiz arkma anlatamiyorum daha cok uzulmesin diye.. İhmal olabilecegi kuskusu var bunlari dusunmemeye calisiyorum acim daha cok artiyor. Klinikteki doktor; goturdugunuz veteriner 2 gun boyunca neden diazem uygulamadi diye soruyor; Veteriner ise diazem sonuc vermezdi; asil sizin gotrdugunuz istanbul uni vet fakultesi neden narkoz etkisi gecmeden kopegi size teslim ettiler diye sorguluyor, narkoz sonrasi ani krizlerde kalp durabiliyor gozetim altinda olmaliydi diyor. Hic birseyden kacinmadan her turlu tedaviyi istedik, her sey yapilsin dedik. Buna ragmen ihmal zinciri sebebiyle kopegimi kaybetmis olmayi dusunmek bile istemiyorum ama icin icin yiyor beni. Linda cok degsik bir golden dı, forumda cokca resimleri var. Okuyan bir yonetici var ise lutfen actigim resim iceren konulari kaldirirsa sevinirim. Gormek cok aci veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 işte, türkiye'ye hoşgeldin. insanlar yakınlarını kaybediyorlar yanlış tedavi veya doktor hatası sonucu bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 başınız sağolsun. insanın evladını kaybetmesi ne kadar acıdır düşünemiyorum.. eminim o hep yanınızda olacaktır sizi yalnız bırakmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Başınız sağ olsun. Hep söylerim özellikle hayvanlarda böyle şeyler beni çok üzüyor çünkü yavrucaklar derdini bile anlatamadan kendi içlerinde yaşıyorlar her şeyi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bingildak said: çok başınız sağolsun, gerçekten çok korkunç bir acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 gerçekten ihmal varsa daha kötü. insan o sinirle doktorda ağız burun bırakmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Öncelikle başınız sağolsun. İhmal olduğunu düşünüyorsanız, sinirlenmek yerine ilgili sağlık müdürlüğü ya da kuruluşa dilekçe veriyorsunuz. İnceleme sonrası ceza alıyorlar/eğitime gönderiliyorlar. Tekrarlanmasını önlemiş olursunuz en azından ağız burun kırmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 zor, başınız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 stormeagle, başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi başın saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Başınız sağ olsun; kızımı kaybetmiştim 6 yıl önce. 6 yıl geçti, acısı hala içimdedir. Onda da ihmal olduğu söylenmişti, yine de kayıp gitti ellerimden 3 gün içerisinde. Düşünmeden duramıyor insan... Şuna inanın ki, onlar ışığa gittiler ve bizleri izliyorlar, hatta üzüntümüzü gördükçe gözyaşlarımızı yalamak istediklerine eminim neredeyse. Sabır ve güç diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 :( başınız sağolsun. çok zor iş. keşke hiç söylemeselermiş şu detayları. kafanı kurcalayıp duracak, daha kötü edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar