Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 evet yani ben de pc yenilemekten vazgeçtim, 2500k yerine 4590 alabiliyorum, onun da %10 performans artışı var lol. eskiden 4 yılda 4 katına çıkardı, boşlamış resmen intel. 6950 ile devam ya da yerine radeon 380 veya gtx 960 belki. sonra 2 yıl daha götürür herhalde, bethesda oyunlarına zaten grafik modu yığmıyorum. da: i'den fazla zorlamaz herhalde fo4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 reampage said: 6950 ve 2500k beni witcher 3'de bile yarı yolda bırakmadı tamam belki büyülemedi ama gözlerimde kanamadı. hangi çözünürlükte oynadın? ortalama fps kaçtı? bi cevaplarsan azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 1920x1080 Valla med-high genelde ayarlar post processte sharpen full, ssao herşey açık nerdeyse ıvır zıvır gölgeler kapalı işte su efektleri kastıran herşey kapalı. 20-30 fps alıyorum şehirde iç mekanlarda daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 e iyiymiş o kartla ben de kurim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 30 fps ddi, mustard raceler damlayip rageler birazdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 konsollar hep 30 fps. o zaman kimse oynamasın konsolda. bi de multi competitive bi oyun değil ki ne yapayım 60mış 30mus yeter ki oynatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Abi 30 FPS ile 60 FPS arasında çok fark far yapma gözünü seveyim. 6850 vardı ekran kartı 30 40 fps gördüğüm oyunlarda şimdi gtx 780 var en az 60 fps görüyorum, fark göz kamaştırıcı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 İnternet üzerinden kapışmalı olmadığı sürece benim içinde 30 ile 60 arasında bir fark yok. Oyunlar seneler öncesinin speclerine ancak yetişen konsollar için yapılıyor. İlla 60 diye beklentiyi zorlamanın bir manası yok. Need For Speed'i bile adamlar 30'a kilitli(ve kilidi kaldırdığında oyunu bozan) biçimde yaptılar. Yarış oyunu bu yani. Durum böyleyken şu konsol döneminde hele fallout gibi bir oyun için şirketlerin "ooo 60'a çıkartalım" diye bir önceliğinin olmasına ihtimal vermiyorum. 30 olsa ne olur 1500 olsa ne olur diye geçiştirip gitmişlerdir. Competitive yarış oyunları bile 30'a kitli gelirken fallout için böyle bir beklentiye girmek de abesle iştigaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 para versem bende isterim 60 fps görmek ama işin güzelliği 30 fps ile hala oynayabiliyor olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bu nasıl gamerlık abi? Ekran kartı dediğin şey eskisi kadar pahalı değil, şu dolara rağmen neyin ucuzluğuna kaçıyorsunuz. Alın bir tane 970, 3 yıl kafanız rahat 60+ fps kaliteli grafiklerle oyun oynayın. 30 fps baya leş. Pcdeki hissedilen 30 ile konsoldaki de bir değil ayrıca. Iki platformda birden oynayan varsa fark ediyordur. Pc 30 fps settle down yapılacak bir şey degil. YOU ARE BETTER THAN THIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Eskiden amiral gemileri 1k ya da 1.5k idi, şimdi 4k. Nasıl ucuzluk bu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 herkesin cebindeki telefon 2-3k arasında, 'nough said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Kişi başı milli geliri 10bin dolar yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Önceki dönemlerden pahalıya satılan ürünler hakkında bir postta "eskisi kadar pahalı değil" deyip diğer postta "cep telefonlarını da artık daha pahalıya alıyorsunuz zaten" demek nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bingildak said: 30 fps baya leş. Pcdeki hissedilen 30 ile konsoldaki de bir değil ayrıca. Iki platformda birden oynayan varsa fark ediyordur. Pc 30 fps settle down yapılacak bir şey degil. YOU ARE BETTER THAN THIS. Konsolda 30 fps farklı hissetmenin sebebi tv'lerdeki motion smoothing olayı. 30 fps birşey açıyorsan aralarına sanal fps'ler sıkıştırıyor oyun akıcı gözüküyor. reampage'e katılıyorum elimdeki donanım 30 fps'ye yetiyorsa 60 fps alamıyorum diye beklemem oynarım yani. he tabii ki 60 fps daha akıcı bir görüntü sunuyor, onu tartışmıyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ama insan gözü 27 fp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 vay pc master race'in düştüğü hallere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bingildak said: herkesin cebindeki telefon 2-3k arasında, 'nough said. değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 fakirleri saymıyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Redeagle said: İnternet üzerinden kapışmalı olmadığı sürece benim içinde 30 ile 60 arasında bir fark yok. Oyunlar seneler öncesinin speclerine ancak yetişen konsollar için yapılıyor. İlla 60 diye beklentiyi zorlamanın bir manası yok. Need For Speed'i bile adamlar 30'a kilitli(ve kilidi kaldırdığında oyunu bozan) biçimde yaptılar. Yarış oyunu bu yani. Durum böyleyken şu konsol döneminde hele fallout gibi bir oyun için şirketlerin "ooo 60'a çıkartalım" diye bir önceliğinin olmasına ihtimal vermiyorum. 30 olsa ne olur 1500 olsa ne olur diye geçiştirip gitmişlerdir. Competitive yarış oyunları bile 30'a kitli gelirken fallout için böyle bir beklentiye girmek de abesle iştigaldir. 60fps olacağını açıkça söylediler fo4 pc sürümünün. konsollar 30fps olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 axedice said: Ama insan gözü 27 fp.. SHADDAP OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Witcher3ü ultrada 50 fpsyle oynuyorum (60 için hairı kapatmam lazım ama hair dünyanın en güzel gimmicki lel), bu durumda fallout4ü de 128fpsyle falan oynarım. Gerçi badhesdanın optimizasyon karnesini düşününce ondan da emin olamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 hardware yeter mi diye düşünenler en son skyrimle upgrade yapmış işte öyle düşün. belki daha eski asdasd. şu oyun makine yoruyorsa ya motor patlaktır ya optimizasyon. baya leş çünkü grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 dun titan x sli yaptim. pufur pufur. konsollar sagolsun en az bes sene ne islemci ne gpu upgrade etmem gerekmeyecek. sayelerinde donanim pazari yerinde sayiyor bes senedir. gelsin fo4. bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ya olm ps 4 aldığimdan beri pc ye hiç bişey alasım gelmiyo. witcher dahil aaa ları ps de oynuyorum. pc de cs dota 2 ve mmo ları oynuyorum sadece. gtx560 ti var core i 5 2400 k var 4gb ram var. ekran kartını değiştirirsem sanırım performansım artacak da hiç gidip 1000 tl ekran kartına bayılasım yok ya. napsam bilemedim ama heralde bu spec le fallout 4 de sıkıntı çekmem sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar