Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bunu aldim sonunda zorunluluktan, uyum sorunlari dert oluyor. Microsoft Office'in ne oldugunu anlatmaya gerek yok ama haberi olmayanlara sunu soyleyeyim dedim: Universite ogrecisiyseniz ya da bir .edu posta adresine erisiminiz varsa 119TL'ye 4 yillik Office 365 uyeligi alinabiliyor. Aynisini kutulu olarak Apple Store'de de 149TL'ye satiyorlar (taksitli oluyor o zaman da, oyle aldim ben; kutu guzel). Microsoft Office'den farkli olarak ne var diyorsaniz icinde sunlar var: [list] [*] Her ay 60 dakika Skype (bunu alinca 4 yil boyunca). [*] 5 bilgisaya yukleme hakki (universite versiyonunda sadece 2 ama). [*] 20GB Skydrive (27 oluyor beles alanla birlikte). [*] Windows 7 ve Windows 8 makinelerde on-demand calisiyor office. Yani okuldayken kutuphane bilgisarindaki eskiden kalma programlari kullanmak yerine 3-4 dakikada Office 2013'u kullanmaya baslayabiliyorsunuz. Tam nasil oluyor bilmiyorum ama kullanici hesabindan cikis yaptiginizda siliniyor Office. [*] iPhone ve Android versiyonlari da var, onlari da kullanabiliyorsunuz. iPad versiyonu geliyormus. http://office.microsoft.com/en-us/mobile/ [*] Uye oldugunuz surece tum Office guncellemelerinden yararlaniyorsunuz. Ilkbaharda mesela yeni Office for Mac 2014 cikacak, hemen gelecek bana da. [/list] Normalde ozel olarak ve 8.8 siddetinde gerekmedigi surece almayacak kadar pahali bu Office 365, ayda 15TL istiyor, ama universite versiyonu coook uygun icinde gelenleri dusununce: http://office.microsoft.com/tr-tr/professional-academic/FX102918415.aspx Office WebApps var bir de, Zoho ve Google Drive benzeri. Ama uyum meselesi nedeniyle en iyi performansi veren oluyor cogu zaman. Office ile uyumu filan iyi. Alin derim bunu, cok hesapli yani. Bu gun lisansi aktive edip yukledim ben bir de, lisans numarasi yok: http://cl.ly/image/2p0N0C0Z3s1E/Screen%20Shot%202013-11-06%20at%2016.23.25.png Hesaba bagli calisiyor sanirim. Skype kullanan biriyseniz belese geliyor hatta bile denilebilir.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Oha lan, 60 dakika skype ne demek. Her türlü parasını çıkarıyor eğer cep telefonunu aramayı da içeriyorsa bu paket. Gerçi Mac versiyonu 2011 imiş hala. Adam gibi mac versiyonu çıkarsınlar geçerim.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Office365'te Lync var? Onu niye sunmuyorlar? Bir de hangi plan? Online Plan 1? Enterprise 1? 3?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Call landlines and mobiles in: Canada, China, Guam, Hong Kong SAR, Puerto Rico, Singapore, Thailand, and United States. Call landlines only in: Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Brunei, Bulgaria, Chile, Colombia (excluding rural areas - LEX), Costa Rica, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guadeloupe, Hungary, Iceland, Indonesia (Jakarta only), Republic of Ireland, Israel, Italy, Japan, Korea, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Morocco, Netherlands, New Zealand, Norway, Panama, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Turkey, United Kingdom, and Venezuela.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Gangren said: Office365'te Lync var? Onu niye sunmuyorlar? Bir de hangi plan? Online Plan 1? Enterprise 1? 3? https://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Office_365#Comparison
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 "roket adam" said: Gerçi Mac versiyonu 2011 imiş hala. Adam gibi mac versiyonu çıkarsınlar geçerim. Mac versiyonlari uc yilda bir cikiyor, Windows'larla ayni numaralamayi izlemiyor. Office 2010 for Windows, Office 2011 for Mac, Office 2013 for Windows, Office 2014 for Mac gibi. Yeni versiyon geliyor yani, baharda. Office 2011 epey iyimis bu arada, 2-3 saattir kurcaliyorum. 2013'den eksigi yok, onda olmayan Mac'e ozel seyler bile var.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Şu anda ilk kurcalama aşamasında olduğun için öyle gelmiş olabilir. Her uygulamanın açılması bende 5-6 saniye falan sürüyor, öyle bekliyorum mal gibi. Büyük dosyalarda da aşırı kasıyor, mesela Excel'de bir 100 satırı falan geçtikten sonra net kasmaya başlıyor, sonra force shutdown. Yaptığın her şey çöpe. Sürekli command s'te elim o yüzden. Office for Mac gerçekten berbat bir yazılım. Powerpoint te Excel'den farksız değil. 40-50 slaytı geç, kasmaya başlasın. RAM'e bakıyorum RAM var, işlemciye bakıyorum işlemci kullanılmıyor bile. Ama PPT çöküyor, sonra mal gibi yine uğraş. Windows için Office 2013 hakikaten iyi ama, ona lafım yok. Ama mac. Meh.
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 1 aralik sonrasi dreamsparka dahil olan okullarin ögrencilerine bedava olacakmis bu olay diye duydum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Dreamspark Premium gerek onun için, bizim okul onu bir mühendislere filan veriyor, hukuk öğrencisine yok.
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 4 aya yakındır mba 2013 ile kullanıyorum, 2 ya da 3 kez falan problem çıkarmıştır onun dışında 100'lerce sayfalık dizayn raporlarını takılmadan çatır çatır açıyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 UI daha kullanisli geldi bana bunun. Ribbon ama farklari da var ufak ufak.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bak yine hata aldım bu topic aklıma geldi. Excel sizde de not enough memory hatası veriyor mu? Altı üstü 500 satırı sil diyorum. Tabloda toplam 10335 satır, 20 küsür sutun var. Yok. LAN SİL DİYORUZ SİL. BOŞALT MEMORİYİ. HAY ANASINI YA
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Abi sende bir sıkıntı var, ben de mba 2013'le takır takır kullanıyorum office for mac 2011'i. Zaten mac'te ilk kez dün crash gördüm o da SPSS'te kod yazıp run dedim öhhöö diye kaldı alet.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Office 365 iyice viable oldu. Abonelere OneDrive 1TB, file size limiz 2GB. Baktim simdi, 1TB diyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Universite olmayanin fiyati da ayda $6.99 olmus.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 abi tam elim gitti sen bu kadar ovunce sonra korsandan bi farki yok diyip vazgectim dsfsd
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 ahaha abi süper oldu bunu gördüğüm bugün home edition'ı aldım sabah google'ın business versiyonunu deniyordum sonra ms'unkine baktım oda ne home var. 5 pcye kuruyorsun, 1 tb kişi başı alıyorsun tüm offciler geliyor outllok onenote fln ofiste alışmıştım. kardeşime ofis lazımdı zaten ikidebir ben pc başındayken rahatsız ediyordu şimdi ona da kuracam. dropbox google drive vs kullanıyordum şimdi tek bir yerde toplarım.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Lync Skype for Business oldu. Fakat hala boktan. konferans call ya da video call yapınca çöküyor.
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Office 2011 vardi lisansli, baya rezil calisiyo mac'te. Retina support falan da olmayinca tumden cekilmez oluyo. Bu nasi? Ozellikle c/p yaparken 10 kere basmak gerekiyo mu cmd+c'ye?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Betası çıktı bile, sağlam da. İndirip kullanabilirsin.
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 air 13" var,yenisini denedim de pek beğenmedim.
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Şuan Açık öğretim dahil bir çok üniversiteye beleş. Okul maili olanlar mezun dahi olsalar kullanabiliyorlar.
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Beleş 1 tb One Drive alanı ve bedava skype konuşma dakikaları cabası. Tam ölücü işi olmuş.
Öne çıkan mesajlar