chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konvansyonel butun metodlari caylari uyku getiricileri denedim. 2 3 gun oluyor sonra yine uyuyamiyorum patidaslar. Yok mu bunun bir caresi? Yardim edin lutfen. Cok zor boyle yasamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Şimdi uykusuzluk derken hiç mi uyuyamıyorsun, yoksa git gide daha geç uyuyup ama sonunda optimum uyku saatini uyuyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 acımı görmek istiyosun o zaman testis kanseri olan adamların olduğu kiliseye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Yok abi cycle da problem. Uykumu aliyorum yoksa. Ama oglen uyaniyorum. Isadamiyim. Islerim aksiyor. Sosyal hayatim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yatmak istediğin saatten 45 dk önce unisom isimli ilaçtan yarım doz alıyorsun, yatağa yatıyorsun, kitabını açıyorsun ve hop beyaz davşanlar dolu bir rüya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben de ilaçlarla uyumayı denedim bir dönem. ama en güzel çözüm eğer semt müsaitse koşmak ve sonra uyumak. her gün koşuyordum. nefesim ve uykum düzene girdi. koş, yorulduktan sonra seve seve uyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yapıştırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yorulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yav said: yapıştırr buda var, 1 kapak sağlam çözüm yapıştırmayada gerek yok 10 litrelik bi kapak gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Spora git.Ya da 1 hafta düzenli sabah 6 da kalk işe git mecburen düzeliyor.Ha ilk tatilde yine bozuluyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 This is how I go to sleep. http://www.youtube.com/watch?v=gBB5bS77rvg&t=0m20s bende de var aynı problem ancak tabletten, telefondan falan bi şeyler izlerken uyuyabiliyorum, baya etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Hic uyuyamadim ben. Bakalim ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 düzen oturana kadar ilaçla halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Spor yap, belirli saatte yatıp belirli saatte kalkmaya çalış, yatmaya yakın yemek yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Spor bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 İş adamlığından istifa et o zaman uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ulan adam uykumu alıyorum diyor, hala ağlıyor. ben sanırım 3-4 haftadır günde 5 saat en fazla uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben o sorunu sabahın 6 sında kalkarak çözdüm, 23:00 civarı illaki o uyku geliyor 24:00 civarı da yatmış oluorum.. belki 01:00 ama her şekilde kalkıyorum gün içinde (ki genelde çarşambaya perşembeye denk geiiyor) bi 20 dakika kestiriyorum öğlen tatilinde veya sonrasında ama cumartesi pazar 12:00 den önce kalkamıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ha sabahın 6sında kalkıp n'apıyorum? çizgi film izliyorum daha büyük motivasyon mu olur amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ildeniz muzlusüt yapmıyosan adam değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kahve, kola vs. özellikle akşam saatlerinde tüketiyorsan uyuyamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 dayak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 atarax çak bir tane ama gün içinde de uyuşukluk yapıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 sarı kantaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 seroquel 25 mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar