Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ödemeyin ya 4k falan oldu benim bişey olduğu yok sdlkvmsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 alabilicekleri biseyin yok, bu kavgayi sen kazandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 10k olunca böbreğini alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://ekonomi.milliyet.com.tr/milyonlarca-kisinin-borcu-siliniyor/ekonomi/detay/1890478/default.htm "Gelir testini yaptırmadığı için en yüksek gelir grubunda değerlendirilerek Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu çıkartıldığı için SGK’ya 4 milyar lira dolayında borçlanan 3 milyon kişiye gelir testi yaptırmaları için 3 aylık süre verilecek." Şöyle bir haber var ve ben bu durumdayım şu an. Nereye başvurmak gerek acaba bunun için? SGK mı yoksa o diğer dayanışma işine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2k olmuş benim de faizlene faizlene, işsizken gelir testi yapsalar üstüne bana para verirlerdi şimdi yaptırınca ne fark edecek ki yine en üst seviye çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2k lütfen söylenmesin en son bir sene önce baktığımda 5'e yaklaşıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Nereden bakiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf ilk seçeneklerde diğer ödemeler, ikincilerde gss prim seçmek gerekiyor edit: ohhh 7460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2538.56 varmış bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 madem borçlanıyorum neden sağlık hizmetinden yararlanamıyorum diyen headshot atmış muhteşem gerizekalılık örneği gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kisi kaydi bulunamadi, borc kaydi bulunamadi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 273 lira çıktı bende de neden olduğunu nereden görebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 18- her türlü devlet güvencesindesin borcun yok 25- ve okuyorsan borcun yok, 25- ve okumuyorsan; a-çalıştığın yerde sigortalıysan borcun yok b-çalışmıyorsan veya çalıştığın yerde sigortasızsan borcun var 25+ için a- çalışıyorsan sigortalıysan borcun yok b- çalışsan da çalışmasan da sigortasızsan borcun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben 24 yaşında çalışmaya başladım, o zamana kadar hiç boş geçen 1 ayım bile yok.Devamlı primim ödendi falan filan. Neyin nesi neyin fesi anlamadım bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 şöyle söyleyeyim benim arkadaşımı 9 ay sigorta yapmamışlar çalıştığı yerde, sağolsun devletimiz HEMEN gömmüş borcu faizi. sonra sigortası işlendi vs.. şimdi işten çıktı yine gss borcu yazılmaya başlandı. arada işte senin gibi sürekli sigortalı ve çalışan arkadaşlara nedense HATA oluyor ve yanlış işleniyor. bu arada bu yasa tırt galiba bazı haber siteleri aynı haberi 2013te vermiş bazıları 14 vermiş bilen eden yok. önceki sayfanını sayfa başında vermiştim haberi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Sorgulatcam birazdan e-devletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 once esegi kaybettir sonra buldur hesabi..kafadan borc yazip sonra borcunu temizledim artik bana gonul borcun var a getirmesi isin cok vahim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 benim dört bin lira civarı borcum var sigortalı olmama ve düzenli olarak sigorta primimi yatırmama rağmen. bilerek isteyerek kasıtla ödemiyorum, sgk'ya gidip düzeltmiyorum da. bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 olan şu, hastaneye gidip SGK lı olarak yararlanmak isteyince sistem izin vermiyor. dolayısıyla çatır çatır para ödüyorsun. eğer özel hastanedeysen indirimden yararlanamıyorsun. sokuyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bişey olmaz sigortanız bitince hastaneye gidemezsiniz sadece. sene 2014 hastaneye giden kaldı mı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kayıtlı Borç Bulunamadı... AUVV YE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 "roket adam" said: olan şu, hastaneye gidip SGK lı olarak yararlanmak isteyince sistem izin vermiyor. dolayısıyla çatır çatır para ödüyorsun. eğer özel hastanedeysen indirimden yararlanamıyorsun. sokuyorlar yani. yoo ben gidiyorum hastaneye, özel hastaneye gidiyorum hem de, vizite indirimi alıyorum (özel hastane muayene ücretine indirim yapılıyor ya sgk'lıysan), sistemde de 4/B'li olarak görünüyorum, avuç içi taraması yaptırdım hatta, hiçbir problem çıkmıyor, gss borcumu da yatırmıyorum, yatırmayacam da, haciz etsinler, zerre umurumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2012 de öğrenciyim, üstelik 25 yaş altıyım ona rağmen borç çıktı. Neyse yarın halledicem inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2012'de bende öğrenciydim, benzer şekilde borç işletmişler. Her ay borç artmaya devam ediyor. Bende gitmedim yakında af geliyormuş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 3908.80 TL teşekkürler tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar