smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Evet abi okudum demekki ödememekle iyi etmişiz :) Tabi bu süre zarfında ödeyenler ne olacak yazık değilmi bukadar insana! milyonlarca lira haraç aldılar.Gerçi akıllı adam da ödemezdi ama asıl bundan sonrası önemli bir an önce bu uygulamayı kaldırmalılar! zaten seçim malzemesi olarak Af sonrası kaldırılacağınıda düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bana, resmi hiç bir gelirim olmamasına rağmen aylık 40 tl ödeme çıkarttılar. elimize postadan gelen belgenin bize ulaştığı tarihten itibaren gelirimizi beyan ettiğimiz kaymakamlığa gidip itiraz dilekçesi yazabiliyormuşuz. ben itiraz edeceğim bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hadi gene yırrtınız :) http://ekonomi.milliyet.com.tr/8-milyarlik-tl-lik-af-ocak-ta/ekonomi/detay/1805262/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 şuan öğrenciyiz çalışıyoruz, o zaman değildik çalışmıyorduk. silinecek mi yine o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Abi saçma zaten. Yine ödenmezse yine af çıkcak yani. Ayrıca 8milyarlık TL'lık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lan neyine müjde yoktan yere borçlandırıp borç silmek nedir ahahha ocaktan sonra ödeteceklermiş tekrardan bide tiplere bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bu ülkede bir mal biz varız zaten ödemeyen, kaçıran, çalan çırpan kazanıyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 teşekkürler tayyip. havadan borç çıkarıp, sonra affediyor. allah mübarek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 İnş af falan çıkmaz, biz niye ödedik o kadar borcu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 İşsiz kaldığım dönemde verdiğim 400 TL boşa gitti yani. Hasta olup hastaneye gitmiş olsam gam yemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hep aynı terane abi kim borcunu veriyor, kim ödemesini yapıyor, kim dolandırmaya/kaçırmıyor çalışmıyor, günün sonunda hep bunlar silkiliyor. yazık günah ya. insanlar bu kadar suça teşvik edilmez ki bir ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 1000 lirasını falan ödedim ben bunun düzenli olarak mezun olduktan sonra 4-5 ay sonra falan sonra dedim skerler hani ne bir hastaneye gidiyorum babam ablam doktor zaten bişi olsa direk telefon ediyorum git şu ilacı al soyle yap böyle yap diyorlar.hiç bi saglık güvencen olmasa bile 14liraya hallediyorsun zaten bütün işlemlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 2.5K borcum var görünüyor. Kuruş ödemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 2.5k borç var diyor. Ayrıca öğrenci olmayanları kapsıyormuş af. Ben aof deyim. Okulu bırakırım ki bu borç silinsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Fin said: lan neyine müjde yoktan yere borçlandırıp borç silmek nedir ahahha ocaktan sonra ödeteceklermiş tekrardan bide tiplere bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 mardox said: hadi gene yırrtınız :) http://ekonomi.milliyet.com.tr/8-milyarlik-tl-lik-af-ocak-ta/ekonomi/detay/1805262/default.htm bu olay noldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bence ses etmezler çakarlar aynen. utanmasalar metrodan otobüsten ÖTV alcaklar. yani utanmıyolar da alıştıra alıştıra. yürümek varken otobüs lükstür diyip çaksa millet ayakta alkışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 vay arkadaş ya. bugün sağlık ocağına krem yazdırdım. eczaneye gittim almaya. 18 lira dedi. krem 10 lira zaten. önceden muayene borcunuz var dedi. psikoloğa gitmiştim 3 kere ben deliyim demeye. muayene başı 8 liraymış. 3 lirasını devlet veriyomuş. onu vermeden ilaç alamıyomuşsun. kremin parasını normal verdim 10 lira çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 devletin çalıştırdığı bir psikoloğa gidip danışınca dinliyorlar mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 valla bişey danışmadım ben. kaydımı yaptırmaya gittim. patalojiye gittim zaten klinik psikiyatrist. onlar öyle anlat dinliyim değil. roşa testi yaptı 2. gidişimde. 3. gidişimde baya bi lafa tuttum 1 saat felan, hoşuna gitti sohbetim sıkıldı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 e psikolog başka şey, klinik psikolog başka şey, psikiyatrist başka şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ilk defa gittiğinde bi bakıp duruma göre yönlendiriyolar zaten. asistan alıyo önce. gittiğim yer yatılı kliniği olan, yeni gelen yada basit şeyler için polikliniğide olan bi yerdi. psikologluk olsa durumun oraya yönlendirirler. zaten pratikte psikologla psikiyatristin ayrımı o kadar keskin değil. birbirine karışıyo. ben öyle selam verdim çıktım. kadın zaten arkadaşmışız gibi sohbet ediyosun ama burda yapmamız gereken şey bu değil biliyosun dedi sohbet koyulaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 O reçete olayı haikaten kalleş bir şey. 3 liralık 3 tane kreme 50 lira vermişim bilmem kaç muayene ücreti diye halbuki reçetesiz de satılıyormuş. 9 liralık ürüne 50 lira vermiştim zamanında hatırladıkça söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 olacak o kadar karakteri gibi hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mal said: ilk defa gittiğinde bi bakıp duruma göre yönlendiriyolar zaten. asistan alıyo önce. gittiğim yer yatılı kliniği olan, yeni gelen yada basit şeyler için polikliniğide olan bi yerdi. psikologluk olsa durumun oraya yönlendirirler. zaten pratikte psikologla psikiyatristin ayrımı o kadar keskin değil. birbirine karışıyo. ben öyle selam verdim çıktım. kadın zaten arkadaşmışız gibi sohbet ediyosun ama burda yapmamız gereken şey bu değil biliyosun dedi sohbet koyulaşınca. Hatun nasıl? Tavsiye edersen bizde gidek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar