Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSS Saçmalığı

smyrnas

Öne çıkan mesajlar

ya sigorta sistemi güya başka ülkerelere göre iyiymişte
bence çok kötü.

Bu özel sigortalarda bireysel ve grup sigorta geçişleri, sorunlu olduğun hastalıklarda "muaf" tutulman falan cidden can sıkıcı.

sağlık hak halbuki, sağlık sigortası şirketlerinin de para kazanma değil hak sağlama odaklı olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi soyle.

E devlet üstünden girip baktim 25 yasini doldurmam ile ise girişim arasindaki 4 ay 5 günlük sure icin 4 tam 1 yarim borc çıkmış toplam 800 kusur lira.

Kredi karti ile ode diyor, basinca sizin gecen sayfalarda koydugunuz sorgu ekrani cikiyor ordan tc no ile gss yi seçince borc yok diyor.

Silindi mi ? Kime guveniyoruz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ödememek biraz riskli, yarın öbürgün siyasi durum izin verirse banka hesaplarına e-haciz gelebilir. Bana unuttuğum KYKdan patlamıştı mesela, şirketten nakit çekip vergi dairelerini tavaf etmem ve 3-4 saat dil döküp telefonda milleti ikna etmem falan gerekti tam seyahate çıkacağım gün. Baya ecel terleri döktüm, saçma salak bi anda yakalarsa cidden 5 kuruşsuz kalıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

babam mali müşavir. 2013 yılı gibi farkettik bendeki gss borcunu.

askerden dönüşle işe giriş arasında 12 aylık süreye 1300 + faiziyle 2k falan çakmışlardı.

ekrana şöyle bir baktı, siktiret olm ödeme, bu kesin af çıkacak tipte bir para, %90'ını alamazlar silah çekmeden dedi. (mükelleflerine de bu vergi ödenir bu affedilir falan diye kumar oynatır böyle) şimdiye kadar haklı çıktı. ama kaba kuvvetle alıkoyma gaspetme yöntemine geçiyor devlet yavaş yavaş o zaman aksidisten bile beter durumlara düşebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...