Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 livemaptan dufduf diye fsa ışid falan savaştırıyordu bi ara onu bıraktı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 benimde sıfırlanmış görünüyor lan. 6k idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bu kadar büyük meblağların sıfırlanacağını aklım almıyor. 17 nisandan sonra aylık 500tl deseler hacze falan gelseler itiraz edebilecek kimse yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Aluriel said: 17 nisanda geri gelecek o borçlar biliyorsunuz dimi? odemiyorum odemem np x3 olarak geri gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bu kadar yıldır ödemeyene kimse bir şey demediğine göre ödemeyin bence. ben mal gibi o kadar ay ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 aha burası da güncellenmiş 0 güzüküyor , lol https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf Önceden çok geçirmişiz, şimdi biraz daha az geçirelim meblağsını hesaplıyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Benimde 0 çıktı peki güncellenmiş olduğunu nereden anladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bu ulkede bilader butun ulkenin borcunu sana yazdik deseler sasiracak kimse kalmadi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ahah güldürdün doktor. allah pizzanı dubleks eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 borcumuz var mı yok mu ondan bile emin olamıyoruz gerçekten çok kıyak ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 "Borc Sorgulama Servisinde Hata Oluştu Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz!" 17 nisan'da tekrar deneyiniz yazsana kardes, sirf bende mi oluyor bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Borcumuzun olmadigindan eminiz abi, sadece gecirmek istedikleri miktar ve bunu gecirirken izleyecekleri yol konusunda kafalarinin karisik olmasi bizim de isimizi zorlastiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Benim de 6.7k borç vardı sıfır gözüküyor hem e-devlette hem sgk'nın sitesinde. Kesin sıfırlamazlar da, bakalım kaçtan geçirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Borclar geri gelmis ho. Sadece faizleri silmisler. Hic de oyle 53tl falan tek tip prim olmamis valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ya ben golddan özür diledim zaten te aylar önce =) bizde şimdi sgk yatırıyoruz hanıma, onunkinden faydalanıorm bende. GSS nin ücretsiz olması lazım ya. Aluriel said: suark gel bunu da açıkla!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 hero to zero zero to hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 odemeyince saglik hizmeti alamiyorsun problem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ya sigorta sistemi güya başka ülkerelere göre iyiymişte bence çok kötü. Bu özel sigortalarda bireysel ve grup sigorta geçişleri, sorunlu olduğun hastalıklarda "muaf" tutulman falan cidden can sıkıcı. sağlık hak halbuki, sağlık sigortası şirketlerinin de para kazanma değil hak sağlama odaklı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Simdi soyle. E devlet üstünden girip baktim 25 yasini doldurmam ile ise girişim arasindaki 4 ay 5 günlük sure icin 4 tam 1 yarim borc çıkmış toplam 800 kusur lira. Kredi karti ile ode diyor, basinca sizin gecen sayfalarda koydugunuz sorgu ekrani cikiyor ordan tc no ile gss yi seçince borc yok diyor. Silindi mi ? Kime guveniyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 borcunuz varsa da ödemeyin zaten. yıllardır ödemeyen 10k borcu adama dokunan yoksa kimseye dokunmuyorlar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ödememek biraz riskli, yarın öbürgün siyasi durum izin verirse banka hesaplarına e-haciz gelebilir. Bana unuttuğum KYKdan patlamıştı mesela, şirketten nakit çekip vergi dairelerini tavaf etmem ve 3-4 saat dil döküp telefonda milleti ikna etmem falan gerekti tam seyahate çıkacağım gün. Baya ecel terleri döktüm, saçma salak bi anda yakalarsa cidden 5 kuruşsuz kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ödemek daha riskli. iki gün sonra borçları silecekler verdiğin para çöpe gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 babam mali müşavir. 2013 yılı gibi farkettik bendeki gss borcunu. askerden dönüşle işe giriş arasında 12 aylık süreye 1300 + faiziyle 2k falan çakmışlardı. ekrana şöyle bir baktı, siktiret olm ödeme, bu kesin af çıkacak tipte bir para, %90'ını alamazlar silah çekmeden dedi. (mükelleflerine de bu vergi ödenir bu affedilir falan diye kumar oynatır böyle) şimdiye kadar haklı çıktı. ama kaba kuvvetle alıkoyma gaspetme yöntemine geçiyor devlet yavaş yavaş o zaman aksidisten bile beter durumlara düşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Suark said: ya ben golddan özür diledim zaten te aylar önce =) ösrünüs kabul edildi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 valla secimden sonra her turlu malum..o yuzden..yine de bir kismini elinizde hazir bulundurun isterlerse odersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar