Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSS Saçmalığı

smyrnas

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

dünyanın en saçma sistemi, kullanmadığım hizmet için benden para alıyor devlet. hem de ayda 215 lira. ulan o paraya özel sigortalar sigorta yapıyor be. devlet hastanesinde sabah 7'de sıraya girip, 11'de muayene olup, akşam 5'te röntgen çektirecem diye ayda 215 lira vericem....

yemin ediyorum bu kadar büyük bir dolandırıcılık yok.

En son devlet hastanesine ne zaman gittin bilmiyorum da, bu sistemden bağımsız olarak durum böyle değil

www.mhrs.gov.tr

Buradan randevu alıyosun, saatinde gidiyosun hop girip muayeneni oluyorsun röntgen tahlil vs sabah gittiysen yarım saat içinde halloluyor öğleden sonra da sonuçlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

ya bişi sorayım, işsizken yazdıkları borcu ödememişsek şu an sigortalı çalışırken hastaneye gidebiliyor muyuz yoksa önce borcunuzu ödeyin mi diyolar.

gidebiliyorsun ben göz doktoruna gittim gecen sene sigortayla anlaşmalı bir yere sorun cıkmadı e-devletten görünüyor hastanelerde provizyon alıp alamayacağın
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

sabonis said:

dünyanın en saçma sistemi, kullanmadığım hizmet için benden para alıyor devlet. hem de ayda 215 lira. ulan o paraya özel sigortalar sigorta yapıyor be. devlet hastanesinde sabah 7'de sıraya girip, 11'de muayene olup, akşam 5'te röntgen çektirecem diye ayda 215 lira vericem....

yemin ediyorum bu kadar büyük bir dolandırıcılık yok.

En son devlet hastanesine ne zaman gittin bilmiyorum da, bu sistemden bağımsız olarak durum böyle değil

www.mhrs.gov.tr

Buradan randevu alıyosun, saatinde gidiyosun hop girip muayeneni oluyorsun röntgen tahlil vs sabah gittiysen yarım saat içinde halloluyor öğleden sonra da sonuçlar çıkıyor.

6 sene önce falan ameliyat olmuştum. ondan sonra gitmedim.

ama goldbağren'in dediği gibi özel sağlık sigortasıyla benzer para veriyorsun. özel hastaneye gittiğinde işlerinin hallolması çok daha kısa sürecek, göreceğin ilgi çok daha fazla olacak ve de hastanenin genel temizliği falan 50 kat falan daha iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

daha 1 hafta önce annemi götürdüm. online randevu işi kağıt üstünde. 1.5 saat bekledik sdfs. onun keyfi bunun keyfi. randevular sarkdıkça sarkıyor hep. 1'de randevu alıp 3'te giriyorsun.

online randevu 2017 yılında olsun bi zahmet zaten. övülecek bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...