Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 şişko bear trap lvlII atmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yok ya remusun plebliği o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 newfag işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 faggito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Artık herkese 53tl ama 4 katına kadar arttırma yetkileri var. Referandumdan hemen sonra direk 2x ve ya 4x yapacaklar. demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 sabonis said: dünyanın en saçma sistemi, kullanmadığım hizmet için benden para alıyor devlet. hem de ayda 215 lira. ulan o paraya özel sigortalar sigorta yapıyor be. devlet hastanesinde sabah 7'de sıraya girip, 11'de muayene olup, akşam 5'te röntgen çektirecem diye ayda 215 lira vericem.... yemin ediyorum bu kadar büyük bir dolandırıcılık yok. En son devlet hastanesine ne zaman gittin bilmiyorum da, bu sistemden bağımsız olarak durum böyle değil www.mhrs.gov.tr Buradan randevu alıyosun, saatinde gidiyosun hop girip muayeneni oluyorsun röntgen tahlil vs sabah gittiysen yarım saat içinde halloluyor öğleden sonra da sonuçlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 yine de ayda 200+ verip alacağın özel sağlık sigortası kadar hızlı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 ya bişi sorayım, işsizken yazdıkları borcu ödememişsek şu an sigortalı çalışırken hastaneye gidebiliyor muyuz yoksa önce borcunuzu ödeyin mi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 borç varsa önce borç olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Sigortalı işe girince gss varsa bile iptal oluyor otomatik. Sormak lazım bence gidebilirsin o an için ayrı bi statüye geçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Ama bu suistimal edilebilicek bişey olduğundan engellemiş olabilirler. Hastalanınca bi tanıdıktan rica et günlük sigortalı işçi göstersin işin bitince çık sigortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Osuran_boğa said: ya bişi sorayım, işsizken yazdıkları borcu ödememişsek şu an sigortalı çalışırken hastaneye gidebiliyor muyuz yoksa önce borcunuzu ödeyin mi diyolar. gidebiliyorsun ben göz doktoruna gittim gecen sene sigortayla anlaşmalı bir yere sorun cıkmadı e-devletten görünüyor hastanelerde provizyon alıp alamayacağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 olm o postu atalı 5 sene olmuş sdafea haksızım dedim zaten ya goldda bana fordlamayı kestiydi herif unutmamış yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 acaba ne zaman 53tl ye indirip faizler vs silecek ? şu borcum insin de ödemeyeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Suark said: herif unutmamış yaw abi benim 2k ve artıyoring. sanki yasayı sen geçirmişsin gibi en yakın gördüğümü tokatlıyorum benim de gücüm buna yetiyor napyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ya peki bişi dicem, bizimde mesela benzer bir durum var, ben hanıma ssk yaptırdım biraderin şirketinden. 2x gss ödemek yerine en azından çalışıyor gözükülsün vs hesabı bu tarz bi yol kurtarmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 kurtarır, istersen isteğe bağlı ssk da yaptırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 quixef said: sabonis said: dünyanın en saçma sistemi, kullanmadığım hizmet için benden para alıyor devlet. hem de ayda 215 lira. ulan o paraya özel sigortalar sigorta yapıyor be. devlet hastanesinde sabah 7'de sıraya girip, 11'de muayene olup, akşam 5'te röntgen çektirecem diye ayda 215 lira vericem.... yemin ediyorum bu kadar büyük bir dolandırıcılık yok. En son devlet hastanesine ne zaman gittin bilmiyorum da, bu sistemden bağımsız olarak durum böyle değil www.mhrs.gov.tr Buradan randevu alıyosun, saatinde gidiyosun hop girip muayeneni oluyorsun röntgen tahlil vs sabah gittiysen yarım saat içinde halloluyor öğleden sonra da sonuçlar çıkıyor. 6 sene önce falan ameliyat olmuştum. ondan sonra gitmedim. ama goldbağren'in dediği gibi özel sağlık sigortasıyla benzer para veriyorsun. özel hastaneye gittiğinde işlerinin hallolması çok daha kısa sürecek, göreceğin ilgi çok daha fazla olacak ve de hastanenin genel temizliği falan 50 kat falan daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 daha 1 hafta önce annemi götürdüm. online randevu işi kağıt üstünde. 1.5 saat bekledik sdfs. onun keyfi bunun keyfi. randevular sarkdıkça sarkıyor hep. 1'de randevu alıp 3'te giriyorsun. online randevu 2017 yılında olsun bi zahmet zaten. övülecek bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 hökümet çalışıyort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Ben bu olayı hiç incelemedim. 2008 yılından beri çalışıyorum beni etkileyen bi durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 askerlik öncesi ve sonrası işsiz kaldığım dönem varsa olabilir. tc kimlik ile kontrol edebilirsin edevletten hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Eyv panpa baktım şimdi, askerlik sonrası 4-5 ay bi yatmıştım o döneme 21 lira borç çıkarıp 13 lira da faiz istiyor kekolar. Neyse veririz ya 34 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Nisan'da 53 tl oluyormuş.ben 65'den ödedim be, zarar ettik. "geçmişte bir prim borcu çıkmış olanlar, oradaki ay ile 53 lirayı çarpıp çıkan rakamı faizsiz ve yine aynı vade üzerinde ödemek kaydıyla taksitli yatıracak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Senin iti 400 tlden ödeyen var. Şaka gibi. Teste giren, yapılandıranlara da 53 olcak mı bakalım. Dediğim gibi 53 olursa öderim. Yok 200den sayarlarsa tekrar, hayatta ödemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar