Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 benjani said: borçları kaldırcaz diyorlardı, %30 zam yapmışlar.her ay 65tl kitliyorlar bana, 1000tl olmuş borç. oy vermeseydiniz panpa gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 yurtdışından siz veriyorsunuz, çileyi biz çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 8000 oldu benim borç ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Şubatın borcu şimdiden zamlı olarak çıkmış. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 oh be silmisler sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Soris said: Şubatın borcu şimdiden zamlı olarak çıkmış. Hayırlı olsun. ocak ayı zamlı, 29 şubat son ödeme tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 en son 15k küsürdü benim 1 yıl önce baktım resetlendi mi borçlar noldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Laurelin said: oh be silmisler sonunda :D Bn. Gss nie silinmio lann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Lanet olsun abi. 8100tl borç birikmiş. Tüm hayatım boyunca belki 500tl harcamışımdır hastanelere. Üstelik şu artışlara bak ya, oha ya oha. 29.02.2012 106,38 28.02.2013 117,43 28.02.2014 128,52 28.02.2015 144,18 29.02.2016 197,64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 bu linkten bakiyorsunuz degil mi siz de? https://www.turkiye.gov.tr/sgk-gss-borc-dokumu burada cikmiyorsa yoktur yani? sayfada asagida soyle bir not dusulmus de gss said: Bu sayfa bilgilendirme amaçlıdır. Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtları esastır. Genel Sağlık Sigortası ile ilgili ek bilgiler ve açıklama videoları için http://www.sgk.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. sgk'nin site de turkiye.gov.tr'ye yonlendirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 gelir testi yaptırıp, sgk ya gitmediysen borç gözükmeyebiliyor.ama var o borç, gittiğin anda çıkartıyorlar hepsini.gitmezsen sağlık yardımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 anladim tesekkurler yani once sgk'ya gidip borc cikarttiracagiz sonra calismadigimiza dair gelir testi vs. neyse ondan yaptiracagiz ki silsinler ya da buna yakin seyler. sonuc olarak bi gitmek gorunmek gerekiyor gerisini oradan da ogrenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 çalışmayınca silmiyorlar ki, bu çalışmamanın cezası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hadi ya basligi simdi daha iyi anliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 bakanlar kurulundan geçmiş dün torba yasa ile tam dinleyemedim radyoda ama sanki 25yaş altı gss borçları siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ödeyen ödediğiyle kaldı şimdi di mi? hadi geçmiş olsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 25 yaş üstü nolacak o önemli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 milliyet haber(?) ödeyene iade yok, 25 yaş üstü taş yesin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Lan 25 altı silinmiyor muydu zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 hayır. borç ödemeyin arkadaşlar. borç ödeyenler bu ülkede hep kaybediyor. it olun, piç olun, hırsız olun. borç takın. nasıl olsa yanınıza kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Ya ben 26 oldum ama benle yaşıt bir arkadaş gidip konuşmuş. Sizi de kapsıyor borç silme vs. demiş sistemden bakıp, ödemeyeceğiz falan tamam da benim e-devlette falan hiç borç gözükmüyor. Bağkur'dan çıkıp 1 senedir sigortasız takılıyorum. GSS vs. hiç gelir testi yaptırmadım acaba ondan mı borç gözükmüyor? Gelir testi yaptırmadan olası çıkacak borcum da silinecek mi? Yoksa bi yaptırayıp borç gözüksün de öyle mi silinmesini bekleyeyim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 gelir beyan etmessen en yüksekten yapıyolardı bana 1 yada 2 senede 5 bin lira çıktıydı sonra öğrenci belgesi verince düzeldi.Şu sistemi bi yapamadılar ak her 6 ayda bir illa öğrenci belgesi vericez koskoca devlet benim öğrenci olup olmadığı mı göremiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 DarKRideR said: Ya ben 26 oldum ama benle yaşıt bir arkadaş gidip konuşmuş. Sizi de kapsıyor borç silme vs. demiş sistemden bakıp, ödemeyeceğiz falan tamam da benim e-devlette falan hiç borç gözükmüyor. Bağkur'dan çıkıp 1 senedir sigortasız takılıyorum. GSS vs. hiç gelir testi yaptırmadım acaba ondan mı borç gözükmüyor? Gelir testi yaptırmadan olası çıkacak borcum da silinecek mi? Yoksa bi yaptırayıp borç gözüksün de öyle mi silinmesini bekleyeyim falan? bana da gittiğimde sen 25 yaş altıymışsın öğrencilşik bitse de babandan yararlanabilirsin vs diyip yok dediler. harbiden de gözükmüyordu sistemde borç fln teknik olarak olması gerekirken. 2 sene sonra çıkardılar geçmişe dönük olarak. yani o an gözükmüyosa memur sallıyo sizi de kapsıyo vs diye ama sonra çıkıyor onlar. eski defterleri açıyorlar heralde ya da sırayla kontrol ediyolar otomatik değil. anlamadım o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 25 yaş altı öğrenciler ödemiyordu zaten.ödemeyin demek saçma, sağlık yardımı olmadan hastaneye gitsen bir muayene için tüm borç parasını verirsin zaten. yapılacak en mantıklı şey, geliri az göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 25 yaşa kadar olan kısmı herkesten silmişler. benimde toplam 6k borç vardı 4200 lirası silinmiş geçen sene ağustos'ta 25'i doldurmuştum. ondan sonraki döneme bu ay falan borç yazılmaya devam ediliyor hala ama tabi 2,5 senedir çalışıyorum ve sigortam var ztn. herhalde bunu sildirmek sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar