Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 akp gençlik kolları işte fakir ve tembel dedikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sigorta istememe hakki olmamasi en sacma tarafi. ben boyle bir hizmet sunuyorum, durumun kotuyse gel bedavaya yada ucuza makul fiyata yararlan saglik hizmetinden dese hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 arcane said: nasıl fakir ve tembeli koruyor olm? işsiz ve fakire bile binlerce lira borç yaratıyorlar. gelir tespitiyle uğraşıyorsun tamam birkaç yüz lira öde o zamana geliyor. bu mu fakiri tembeli korumak? abi adam en düşük dilimden borçlanıyor. benim gibi aylık 257 tl yazılmıyor ki. onu da ödemiyor zaten. ödemesini gerektiren bir durum yok çünkü devlet istese de alamaz borcunu (adam çalışmıyor, ev yok, mülk yok). diğer yandan bedava sigortalı oluyorlar işte. benim ödediğim para ile çünkü benim borcumu ödemem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 gercekten evi mulku geliri olmayani belese sigortaliyor zaten bisey odemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 tamam işte funding kaynağı gss değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 o borcu kapatmazsan hastaneye gittiğinde sırf 50 lira vizite istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 nerden kontrol ediyorduk bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 e devlet den gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bingildak said: tamam işte funding kaynağı gss değil mi? En düşükten çıkanı da ödemezsen provizyon alamıyorsun lan öyle değil o ssdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 çalıştığı halde gss borcu olup provizyon alamayan var mı ? 3k borcum var gss ye ama "DurumMüstehaktır, provizyon alabilir." diyor. Sitemde gecen ay rapor falan aldım hatta devlet hastanesinden bir sorun cıkmadı. Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 yilbasina kadar agaya beles..tadini cikar..yilbasindan sonra gg.. -ama tabi esas sebep secim..simdilik sulari bulandirmiyorlar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 olorin84 said: çalıştığı halde gss borcu olup provizyon alamayan var mı ? 3k borcum var gss ye ama "DurumMüstehaktır, provizyon alabilir." diyor. Sitemde gecen ay rapor falan aldım hatta devlet hastanesinden bir sorun cıkmadı. Merak ettim. Valla hem kendi başıma geldi provizyon alamadım gittim 700TL ödedim provizyon açıldı.3-5 sayfa evvelde yazmıştım geçenlerde de hastahane de sıra beklerken önümdeki adam sigortası oldugu halde GSS prim borcunuz var dediler bakılamadı adam. Bilmiyorum belki bir süresi falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Fin said: change.org'dan bi boka yarayan bişi çıkmışmı oraya hala oy verip petition açan herkes default aptal. katılıyorum. sokakta yüzbin kişi gidip yaz yiyorsun bir şey değişmiyor, 100k kişi online imza atınca mı değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Biz ofiste "arkadaşımız kalıcı olarak on-site ekibe gönderilmesin" diye açmıştık grup müdürüne ithafen, şakalar oyunlar sonucu arkadaş gitmemişti. Bundan öteye bir boka yarayacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 https://www.change.org/impact altta istatistikler ve başarılar var şu ana kadar 14500 imza kampanyası başarıya ulaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 yahu ne başarıya ulaşmış dünya geneli olan bişey o zaten mecliste tasarı halinde olan şeye petition açarsan çocuk işçi çalışmasın diye oybirliğiyle geçiyor senin tıkladığın imzanın ne artısı olacak orda. 15k/500b başarı bile değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 sana kaç oran lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kaç imza atsak forumu bırakırsın? : )))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bişey sorucam bu pezevenkler it gibi borç çıkarttı bana, gelir testine gittim 3 te birine indirdiler 20-30 ekim arası mutlaka öde dediler. ödediğim anda hastaneye gidebiliyor muyum? midem kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 tekrar gelmesinin sorumlusunu bulduk https://www.change.org/p/ricardo-quaresma-be%C5%9Fikta%C5%9F-a-geri-d%C3%B6ns%C3%BCn-besiktas-07rquaresma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Her işe, her sektöre devlet baba bakarsa, daha çok saçmalalıklar çıkar.. GSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Af geldi mi şimdi GSSye. Arkadaş geçen af geldi bak borcum silinmiş falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 borçları kaldırcaz diyorlardı, %30 zam yapmışlar.her ay 65tl kitliyorlar bana, 1000tl olmuş borç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 benjani said: borçları kaldırcaz diyorlardı, %30 zam yapmışlar.her ay 65tl kitliyorlar bana, 1000tl olmuş borç. kaldirmislar iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar