bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 biz mmo'un community tarafını akşamları sesli chat yaparak kordineli pvp yaparak değerlendiriyorduk. "altımı kesti abiler yardım edin plix" seviyesinde değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 şu petlerin mutsuz olması yemek yedirmek falan ne iyiydi ya. tame ettiğin hayvanı doğru beslemezsen kaçıyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 e mmo çünkü kendi karakterinle girip adamı dövüp sonra eski karakterine switchlemek çok saçma yaw. oyunun kitabını yazan biri olarak zaten baya tanınmış olman lazım, help çektinmi cengaverler hemen uçuverirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 scorch said: lvl 60 lvl 60'la savaşsın, low level ganklamasın diyen adam şu hissiyatı asla anlamadı anlamaz zaten. neyin hissiyatıymış bakayım o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kaede said: 60 olman zaten 1 ay sürüyordu nasıl çok ciddi süreymiş o e işte ben 3-4 ayda oldum hatta daha uzun. günleri world pvpde harcamıstım hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 I remembered leveling weapon skills in Tram, and your arguments regarding how Vanilla was somehow better are all invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: biz mmo'un community tarafını akşamları sesli chat yaparak kordineli pvp yaparak değerlendiriyorduk. "altımı kesti abiler yardım edin plix" seviyesinde değildi. o şöyle "alyans şehrimizi bastı, buraları geri almalıyız dostum!" atımı kesti yardım abiler değil yani get gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Suark said: e mmo çünkü kendi karakterinle girip adamı dövüp sonra eski karakterine switchlemek çok saçma yaw. oyunun kitabını yazan biri olarak zaten baya tanınmış olman lazım, help çektinmi cengaverler hemen uçuverirdi birden fazla account olunca switchlemeye gerek kalmıyor, 2 tane client açıyorsun. iyi olduğumuz için help çekmemize gerek kalmıyordu zaten suark. biliyorum anlaması çok zor senin için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Suark said: e mmo çünkü kendi karakterinle girip adamı dövüp sonra eski karakterine switchlemek çok saçma yaw. oyunun kitabını yazan biri olarak zaten baya tanınmış olman lazım, help çektinmi cengaverler hemen uçuverirdi >altın stvde gank yer >meh geçerken vurmuştur, gider şimdi >corpsecamp, taunt, spit >IT'S ON BITCH >main stv ye gelir >BLOODBATH böyle gelişirdi olaylar daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: scorch said: lvl 60 lvl 60'la savaşsın, low level ganklamasın diyen adam şu hissiyatı asla anlamadı anlamaz zaten. neyin hissiyatıymış bakayım o? BEN OYUNUN KITABINI YAZDIM TABIKI 49 levelken 60 level adamı DOVDUM DUELDE HERŞEYİ EN BİRİNCİ BEN YAPTIM AMA OYUN MMOMUŞ YAFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bir ay da sürmüyordu be, net hatırlıyorum, lvl 51 olarak bir raiding guilde başvurdum, 60 ol gel dediler. Günlerden Cuma idi, işten bir günlük yıllık izin kullandım ve tam bir hayvan gibi oynadım. İkişer saat uykuyla, Pazar günü öğleden sonra iki gibi 60 dingledim. Saat 4te de o guild le MC ye girdim. Keyifli günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Tamam hadi öpüşüp barışın hadi. Nasılsa paket çıkınca hepimiz alıcaz. Almıcaksak binbeşyüz sayfa neyi tartışıyoruz. Grommash görücez, Durotan görücez, Ner'zhul görücez, Gul'dan görücez, Khadgar görücez. WoW yıldızlar geçidi lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 suark derin nefes al abi, kendine zarar vereceksin :) plebsen plebsin yani, yapacak bir şey yok. get gud yazmakla olsaydı teheeeyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: çünkü adam saldırıyor ne yapacaktım? emote falan yapardık no, stop falan diye baktım senin gibi bir tip durmuyor çok zevk alıyor her swingde miss, parry, block görmekten vururduk gönderirdik mezarlığa bir soluklanır gelirdi. neden birini çağırma ihtiyacı duyayım ki kendimin zaten bir sürü capable karakterim varken? sen tam pve'ci adammışsın ama orc'lar tarafından zorla kaçırılıp pvp serverinda oynatılmışsın hissi uyandırdın şu mesajında, gözlerim doldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: Suark said: e mmo çünkü kendi karakterinle girip adamı dövüp sonra eski karakterine switchlemek çok saçma yaw. oyunun kitabını yazan biri olarak zaten baya tanınmış olman lazım, help çektinmi cengaverler hemen uçuverirdi birden fazla account olunca switchlemeye gerek kalmıyor, 2 tane client açıyorsun. iyi olduğumuz için help çekmemize gerek kalmıyordu zaten suark. biliyorum anlaması çok zor senin için :( E işte gene başka karakter geliyormuş yardıma sonuç olarak? başkasını çağırmayıp, RL de kendin oynadığın başka karakteri getiriosun. arada ki fark ne sölim mi? sen hiç bi zaman birlik olup kendinden daha güçlü bi düşmanı alt etmenin keyfini yaşayamadın. he bide, sosyalleşmek harbi güzel şey bu arada soru, raidleri 40 manlerı, kendi 40 accountunlamı yapıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hiçbir challenge sunmayan kombatlardan zevk almıyorum, asil ruhum kahrolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: suark derin nefes al abi, kendine zarar vereceksin :) plebsen plebsin yani, yapacak bir şey yok. get gud yazmakla olsaydı teheeeyy. e baba sen plebmişsin baksana daha pvp server pve server ayrımını kavrayamadan kazara oyunun kıtabını yazmıssın sdsfsd ben siz daha warcraft 2 oynuoken wow oynuodum be pehey 40 man raid yapıodum süper karakterlerimle ama oyunun mmo oldugunu unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: hiçbir challenge sunmayan kombatlardan zevk almıyorum, asil ruhum kahrolsun e demin demedin mi 2. karakterimle gelip adamı dövüyorum diye? canın acıya acıya mı dövüodun? YOKSA O DÜŞMANDAMI SENDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 siz daha kısa pantalonla gezerken ben lost vikings oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 biz lost vikings oynarken kısa pantolon giyiyorduk THE PLOT THICKENS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Suark said: E işte gene başka karakter geliyormuş yardıma sonuç olarak? başkasını çağırmayıp, RL de kendin oynadığın başka karakteri getiriosun. arada ki fark ne sölim mi? sen hiç bi zaman birlik olup kendinden daha güçlü bi düşmanı alt etmenin keyfini yaşayamadın. he bide, sosyalleşmek harbi güzel şey bu arada soru, raidleri 40 manlerı, kendi 40 accountunlamı yapıodun? yine kör cahil konuşuyorsun ya. oynadığım guildleri bilmezsin, ne kadar sosyallik gerektirdiğini bilmezsin. o zamanlar şimdi ki gibi değildi. US serverında oynarken gece 1'de kalkardık eventlere sabaha kadar sürerdi. o kadar saat sürekli olarak grup halinde pvp/pve yapılırdı. senin guild chatte "abi motora bağladılar yardım edin" tier'ının biraz üstünde oluyor. birlik olup daha güçlüyü alt etmek konusunda 20 kişi 40-50 kişilik raidleri serpiştirirdik çok güzel şekilde. son derece eğlenceliydi. 20 tane 40 karakter ile 1 tane level 60 karakteri öldürmeyi hiç denemedik çünkü pleb değildik, hala da değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ilk ben başladım haksızsınız argümanı çok acaip bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abicim böle bi mantık mı olur başkalarını çaır gelsinner yardım ederler ben burning crusafve ve ahn quirajda oynadım burning crusade full turk ve sweydi kimse gotunu kaldırmazdı ahn quirajda kimse yoktu bombos serverdı zaten ayrıca benim bi oyundan zevk almamın başkalarının keyfine baglı olması nedir abi bak ben 50 olsam adam 60 olsa yane bi kaçta ve ya savasma sansım olsa zırnık aglamamn adam level 30 adamı gelip 3 saat farmlayan adam nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 BL'nin ilk 60 olan karakteri anir diye gnome bi mage'di olay çıakrdı herifi bulup çağırırdık o zaman herkes 30 40 falandı maksimum adamı nerde yakalasak keyif yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Seru said: siz daha kısa pantalonla gezerken ben lost vikings oynuyordum. sende prostat kanseride vardır artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar