Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pınar hamama girmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arada duvardan duvara vuruyoruz, duşların fayanslarını parçalıyoruz, emiyoruz, yalıyoruz, yaslıyoruz ama özünde iyi çocuklarız lan bence.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

"Bu fotoğrafları çektiriyorsan bu yorumları da duyacaksın arkadaşım" argümanına neden HAMAMA GİREN TERLER TISISI cevabı gelmemiş lan o kadar sayfada?

biri yaptı o espiriyi ilk sayfalarda.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

scorch said:

Noyan gelsin savunsun sevgilisini elin şeyini savunmak size mi düştü "ya senin bacına deseler" zihniyetli delikanlılar.

Abicim Noyan'ın canının sağlığı için değil forumun birazcık kalitesini artırmak amacıyla söylüyoruz demeye çalışıyorum, ya senin bacına deseler zihniyetli delikanlı diyorsun.

Hah işte bu noktada katılıyorum bak.

Baştan direkt Noyan bile olsa birisinin x'i diye girince konuyu yanlış anladım ben, o kişiye özel dikkat gibi düşündüm ona cevap verdim.
Mesaj tarihi:
bu arada pınar hamama girmişle yaptığımız kelime oynunun taciz sayılması acı lan afsasfsafasfa
bu kızın bütün hayatı böle mi geççek lan bu arada
öretmen olamadı oyuncu oldu
öretmen olamadı manken oldu
öretmen olamadı hamama girdi
Mesaj tarihi:
korunan insanlar istedikleri gibi küfür etsin,hakaret etsin ban yemesinler, sonra 1-2 meme fotosu konunca, gazete haberi olan bişey burda paylasılınca;
yaa ama forumun kalitesi :(

olsun olay.

zaten cok kalite var ya suan forumda off süper
Mesaj tarihi:
bence noyzura'nın kız arkadaşı değildir ya. ama öyleyse helal olsun para falan gerekmiyor mu böyle ortamlarda olmak için? bildiğim kadarıyla sequo questlerini kovalıyordu en son kendisi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...