Catze Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Seviye artmiyor benim ya, hala gumus seckin, isin garip tarafi karsi takima hep yildizli mildizli adamlar gelio, acaip kotu matchmaking sistemi steamin, ona ragmen oyle ezilme falan da yok, 1 yeniliyorsak 1 yeniyoruz ama yine de yukselmiyor seviye :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oha herkes de ayni problem varmiş. Bi oyuna max 5k dayanabiliyorum. Bu aralar bi Tropico 4'e 1-2 saat baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Single play oynayamiyorum ben valla artik kolay kolay ama uzun suredir dragon age oynamak istiyordum, 3 gun once basladim ve circle magelerine kadar geldim, kendime inanamadim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben single oyun oynayamıyorum resmen çok alternatif çok sıradışı ve başarılı birşey olmadıkça. En son bastionu oynadım galiba. Dat pastel dünya + narrator + soundtrack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eve online başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi iyi yalnız değilmişim, ben de yaşlandıkça single oynayamaz oldum. iki el aram atıyorum sıkılıp kapıyorum, competetive olmayan oyuna tahammülüm yok zaten artık. onda da arkadaşların/takımın olmayınca bir yere kadar. dünya kadar güzel oyun var bioşok olsun, batman'ler olsun, xcomlar yok rome vs, ı ıh. güzel olduğunu gördüğüm halde yarım saat bile dayanamıyorum single'a. bir tek shadowrun returns'e katlanabildim güzel gidiyor izometrik, rpg-action arası bir şeyler arayan baksın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi çünkü single oyunlar hep aynı şey; herşeyden daha güçlüsün veya güçleniceksin, önüne çıkanı tara. Anca işte cidden sıradışı birşey bir şekilde elime geçerse oynuyorum ben. Mirrors edge bundledan çıkmıştı mesela, seve seve oynadım. Ftl mesela yıllardır o bir türlü gelmeyen/yapılamayan adamakıllı uzay gemisi feel'ini veren şey. İşlerin kötüden iyiye de gidebilmesi sanki her seferinde farklı bir hikaye olması falan. Böyle şeylerle gelsinler canımı yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 benim de bilgisayarın dörtte üçü oyunla dolu (800gb falan sanırım), en son ne zaman single oyun oynadım hatırlamıyorum. theme hospital oynadım sanırım bikaç ay önce. fifa oynuyorum saatlerce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hearts of iron 3'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 aente said: bir tek shadowrun returns'e katlanabildim güzel gidiyor izometrik, rpg-action arası bir şeyler arayan baksın kesin. ben bunu niye ilk kez görüyorum ya, gameplay videosuna baktım da güzel bişeye benziyo konusu falan da ilginç gibi, indiriyorum şimdi sanırım çok beğenicem teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 shadowrun 5 euro felan olunca alcam ben baya begenmiştim konspti ftl epey uzun sure oynadım drm free olarak mirrors edge ps3de bitirdim bundledan cıktı tropico 4 ama bence oynancak oyun baya guzel ya oneririrm butun tropico serisi ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 multi oyund cok yoruyo single player guzeldir dotada sinir hastası oluyorum mesela oynadıkca o kadar alısmısım ki bizim grupla girmeye oyuna en kotu ruslar gelicne cıldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dotayı sileli aylar oluyo, no sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 mark of the ninja back to the future spellforce 2 tropico 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 limboyu nasil oynamassin ya. tek farkettigim o oldu. gerisini ben de oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 scrolls oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 aynen bone sole yüksek tempolu seri seri oynanıbilinicek bi tycon veya builder oyunu olsada oynasak. ne bileyim stronghold gibide olur tropico gibide olur ama yok işte. greed co oynuyorum ben tekrar bitirmemiştim belki bitiririm bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 tomb raider'la son metroyu bile yarım saat oynayıp bıraktım öyle ya sevmeme rağmen. sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Tycoon Bundle http://www.bundlestars.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Silphatos said: tomb raider'la son metroyu bile yarım saat oynayıp bıraktım öyle ya sevmeme rağmen. sıkıntı var aha bu ben işte. oyunu sevsem bile bitirmiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 beyler yaşlandık bence. ben de hiç single oynayamıyorum. mmo için de commitment yok zaman veremiyorum oyunlar geçti artık gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şu doğru galiba ya.Hani bu sıralar en çok beklediğim rome 2 vardı.oyun kötü falanda değil 1 hafta oynadım baydım bitiremedim bile.eskilerini 3-4 ülkeyle falan bitirmiş adamım bide serininde fanıyım. Ama yok yani şu 3-4 yıldır bitirdiğim single player oyun bi bioshock 2 sanırım.onuda yarıda bırakmıştım biara işsiz zamanımda oturdum bitirdim 2 günde.ac revelations falan duruyo mesela 10 dakka oynamamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 single bitiriyorum ben ya sirkettre arada zaman oldu mu acıyorum 10 dakka oynuyorums ave ediyotrum ole bi rahatlıgım var tropico 3 yukliyim ben bare bide su limboya bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 limbo 10 numara oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yaşlandıkça artık bazı şeyleri kafa almıyor/kaldırmıyor. Sektör yeni nesili eğlendirmek amaçlı konsolvari boktan oyunlarla dolduğu için artık çoğu oyun keyif vermiyor. MMO ya ayıracak zaman olmuyor. Sandbox tarzı single oyunlarda zaman istiyor. Tonla oyun firması türemesine rağmen iyi oyun nadiren çıkıyor. Zaten bunları da 2 günde tüketiyoruz. Donanım dünyası çok hızlı ilerlediğinden bugun iyi dediğimiz PC yarın mid-range e düşüyor, oyunları high/ultra da oynayamıyor, sağda solda gördüğümüz SS,videolardan sora oyuna bakmak içimizden gelmiyor. Ben kendimi online FPS'e verdim ( ns,bf vs. ) Giriyorum 2-3 el atıp çıkıyorum işime bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar