Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 adım Doğa, benim ismimde mail adresi açıp, sağdan soldan plex çarpmış, muhtemelen forumda TW gördü eve-online'da post atıyorum, isim soyisim bulmak zor değil olaylar bana patlasın diye kullandı. Forumdan plex'inin çalındığını söyleyen bir kişi lokipone ismini verdi ÖM'den konuşmuşlar. Savcılığa falan gitmiş olay neyse. Ben plex falan almıyorum satmıyorum, eve-online oynamıyorum, türkiye'de değilim, random accountlardan mesaj atmıyorum. Kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 biz seni tanıoz olm sen öyle şeyler yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Lan kemikıl'dan ne istediniz pamuk gibi adam. Ben de merak ettim bak o serefsizi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Oha böyle bir saçmalığa kim uğraşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ortalık karıştı olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sen pisletine hoparlor takan çocuk değil misin. adın doğa. uyku dergisinde çalışıyorsun. mahkemede görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abow abi ahaha ne güzel oyunmuş bu eve online savcılık fln entrikalar lan ben vanq katanamı hırsıza çaldırdım diye savcılıga gitsem ne oluracaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kemikılın pleksle işi olmaz. Adam yapacağını çelikten yapar, hiçbişey yapamıyosa prototipleme cihazıyla yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gerçi pleks yenilen içilen elle tutulan bişey diilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 first page. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bi gün olaysız geçmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 valla ben inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 TW taytılı olmasa bence adını kullanmazlardı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Yalniz mail adresleriniz uyuyor hea :P onun sonunda rakam var gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 plexin derdi bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Hacu seni geçen red light districtte görmüşler, plexlerle bas bas paraları leylaya yapıyormuşsun. Oda mı sen değilsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Oyunda bitane Türk eleman var herkesi scamlemeye çalışan, geçen Ascom ada girdi sonra atıldı, bence onun altından çıkmıştır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ne plexmiş ya. viral olmasın sakın??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 1 seferlik kaç plex red light'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Masakari said: Hacu seni geçen red light districtte görmüşler, plexlerle bas bas paraları leylaya yapıyormuşsun. Oda mı sen değilsin ? asassdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ya chemical bırak yeme bizi. Plekslerden vurduğun paralarla hollandada tatil yaptın binlerce masum türkü dolandırdın, şimdi adresin tespit edilince yok ben değilim başkası bilmemne. Bütün syndicate corpunu dolandırıp plexlerini çaldığın çarşaf çarşaf offical forumlarda yazdı, sırf polis umursamadı diye paçayı yırttın. Bu defa öyle rahat kurtulamayacaksın, umarım yeni kurbanların sana gereken cezayı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oha ayıp lan ben fark etmediydim doğaya dokunduğunu. ayıptır yıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 plex ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Takmayın kafaya bu adamın kendi elleriyle yaptığı crossbowu var , hatta bizzat kendi yaptığı mancınığa şahitlik ettim , çok fazla doğanın adını kullanıp milleti dolandırırsa bir gece ansızın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yalnız olay tahmin ettiğim gibi çıkarsa kimlik hırslızlığı baya suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar