imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 cicibeybe said: Bak imama 2009 ama hiç şikayet ediyor mu hiç
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 çocukluk asıl şeyde, orta okulda gibi "hiii ne dedi sik dediii, ooo it dedii" diyoruz. xaenini argo ile olan savaşında destekliyorum ben. argo dediysek elit argo ama. öküz gibi sarhoş, mahalle kahvesinden çıkan abi değil. ben hakaret olayını hiç anlayamadım. annen de gelsin dese mesela biri he der geçerim. yani biri birine neden hakaret eder onu da anlayamıyorum.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum. Hukuki olarak suç olayına girersek forum olayının altından kalkamayız Esh, o yüzden pek mantıklı bulmuyorum bu savunmanı.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 "Tatar Ramazan" said: Esh said: Tatar senin sahsina herhangi bir mukavemetim oldu mu simdiye kadar? Fenerlisin diye kafadan haksizsin zaten, onun disinda buyur dok icini. Ya bırak bu ayakları Esh Ayak mayak yok, buyur anlat, ya da bulusalim oyle anlat (:
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 BonePART said: totemic said: benım demek istediğim kendi nickleriyle döndüler esh speys falan. diğerleri feyk ya da altlarıyla geldiler hep. kim ister ki 2004'te aldıgı hesabın banlanmasını ve 2013 model hesapla yazmayı? işte esh falan bu ayrıcılağa sahip oldu. ama diğerleri hep yeniden hesap almak zorunda kaldı. ABİ Bİ MESAJ AT ADMİNLERE DYNAYA FELAN BÖLE BÖLE BEN 2004 TE BANLANMIŞTIM 10 sene olmuş açsanıza de yada geçen gün mesela bi aktivite yaptılar köpek yurduna 30 tl mi ne yollayınca açıyolardı yolla açtır kopek yurdu ne lan ailelero eniklerimi veriyo
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ren said: ben hakaret olayını hiç anlayamadım. annen de gelsin dese mesela biri he der geçerim. yani biri birine neden hakaret eder onu da anlayamıyorum. ben anneme anne seni foruma çağırıyorlar desem "oğlum o ne? ben ne anlarım forumdan" der. garib anam. çileşekeş anam ya.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Rasmon said: Esh said: Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum. Hukuki olarak suç olayına girersek forum olayının altından kalkamayız Esh, o yüzden pek mantıklı bulmuyorum bu savunmanı. Sansini denemek ister misin? Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda. Iki kere dusunun.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 totemic said: benım demek istediğim kendi nickleriyle döndüler esh speys falan. diğerleri feyk ya da altlarıyla geldiler hep. kim ister ki 2004'te aldıgı hesabın banlanmasını ve 2013 model hesapla yazmayı? işte esh falan bu ayrıcılağa sahip oldu. ama diğerleri hep yeniden hesap almak zorunda kaldı.su forumda adminlik yapmis olan benim hesabim 3-4 yil banli kaldi, tum mesajlarim silindi. oluyo boyle arada.
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hepimiz lanet olası , kaslı , dövmeli , yaşa kuruya takılan , saçları uzun suçlularız. turuncu tulum çok yakışıyor bize. federal hapisanede maksiumum güvenlik önlemleri altında birbirmizin başlıklarını trollüyoruz
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 BonePART said: ABİ Bİ MESAJ AT ADMİNLERE DYNAYA FELAN BÖLE BÖLE BEN 2004 TE BANLANMIŞTIM 10 sene olmuş açsanıza de yada geçen gün mesela bi aktivite yaptılar köpek yurduna 30 tl mi ne yollayınca açıyolardı yolla açtır La ben bunu yaptım açmadılar adsfsdfg Perme yemişin hocam neyini açiym dediler asfdgsdf
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 oha snde kaç mesaj atıyonuz lan yavaş
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fizban said: su forumda adminlik yapmis olan benim hesabim 3-4 yil banli kaldi, tum mesajlarim silindi. oluyo boyle arada. Sen beni banladın seninki sayılmaz
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 olum bişey söylücem. forumdaki adminler hep eski hükümlü mü lan? hepsi bi banlanmış gelmiş.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Sansini denemek ister misin? Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda. Iki kere dusunun. Abi abartmayın işte meseleyi, yasalar vs girmesin şurada ne güzel kaotik kaotik takılıyoz
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 cicibeybe said: Sen beni banladın seninki sayılmazben forumdaki herkesi banlemiş olabilirim.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 benım istediğim sadece aynı suça aynı ceza uygulansın başka bir isteğim yok. şu kahrolası net aleminde eli yüzü düzgün tek takılabilinecek yer paticik. bir de mail gönderilsin banlanan kişiye. ''işte şu kadar banlandınız cezanız şu tarihte sona ericek ya da perma ban yediniz, nah girersin bir daha patiye.'' gibi... geçenlerde futbol bölumunden ban yemıstım 1 aylık 5 ay sonra açıldı. asdf
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 totemic said: benım istediğim sadece aynı suça aynı ceza uygulansın başka bir isteğim yok. şu kahrolası net aleminde eli yüzü düzgün tek takılabilinecek yer paticik. bir de mail gönderilsin banlanan kişiye. ''işte şu kadar banlandınız cezanız şu tarihte sona ericek ya da perma ban yediniz, nah girersin bir daha patiye.'' gibi... geçenlerde futbol bölumunden ban yemıstım 1 aylık 5 ay sonra açıldı. asdf mail atıp sorarsan cevap geliyor neden banlendiğini söyleyen
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 diaboliq said: olum bişey söylücem. forumdaki adminler hep eski hükümlü mü lan? hepsi bi banlanmış gelmiş. Abi eski hükümlüden çok isyan kahramanı gibi düşün fasfasfas. Eski kralı(mad king targaryan) öldürüp yerine geçtiler(zegna bu durumda ayyaş robert). Bazı eski kralcılar kaldı(işte yumuşak kel varys dyna titrek healer nefr ) bazıları bıraktı yerine yenileri geldi. Bazıları görevleri bırakıp üye oldular flean.
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 cicibeybe said: Esh said: Sansini denemek ister misin? Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda. Iki kere dusunun. Abi abartmayın işte meseleyi, yasalar vs girmesin şurada ne güzel kaotik kaotik takılıyoz Yasalar felan girerse gündem yüzünden ağır şıcaçrız :) Hayattan banlarlar burayı.
Öne çıkan mesajlar