Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Captain America: The Winter Soldier (2014)

progamer

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

son yıllarda izlediğin en iyi süper kahraman filmiydi.

düşününki marvel karakterleri içinde en haz etmediğim, en köylü bulduğum captain amerikadır. ama galiba artık gına geldi kahramanların birbirinin kafasına bina fırlatması, koca şehrin yakılıp yıkılması, gökdelenlerin devrilmesi, yumruk iyince 23542 tane duvarın içinden geçip o anda gelen arabayı tutup diğerine atması, dünya çapında istilaların olması.

malum bu köylü captain amerika ne çok hızlı, ne uçabiliyor, ne arabaları kaldırıp milletin kafasına atabiliyor.. malzeme kısıtlı yani. o yüzden aksiyon filmi sınırları içinde süper kahraman filmi yapmak daha yetenek istiyor. heleki güzel kendini izlettirecek cinsten.

o yüzden beğendim. aferin çocuklar.

tamamen aynı fikirdeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Film çok iyiydi. Gemi sahnesinde direkt "yönetmen kim yahu?" dedim. Yeni isimlermiş. Çok iyi kurgulamışlar herşeyi, çok başarılıydı.

Denildiği gibi en başarılı Marvel filmlerinden biri kesinlikle. Cap'i sevmezdim ama bu film sevdirdi, o derece yani. Agents of S.H.I.E.L.D.'ın sadece 3 bölümünü izledim inanılmaz cheesy, gençlik dizisi havasından ötürü bunalttı daha başında ama diyorlarki 13. bölümden itibaren güzelleşiyor, filmle birleşiyor falan denildi, ona da katlanıcam bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Agents of SHIELD aynen öyle, saçma sapan giderken birden senaryo düzeldi. Muhtemelen filmin hatları belli olunca alakasız giden senaryoya film yönetmenleri tarafından eklemeler yapıldı, toparlandı. İlk 12-13 bölüm son 4-5 bölüm hakkında zerre hint vermiyor, bilinçli olamaz, o kadar sdf

BANA ŞU AFTER CREDITS'i bulun lütfen. Aptal sinema salonu credits başlayınca kapattı makineyi, mal oğlu mallar...
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Agents of SHIELD aynen öyle, saçma sapan giderken birden senaryo düzeldi. Muhtemelen filmin hatları belli olunca alakasız giden senaryoya film yönetmenleri tarafından eklemeler yapıldı, toparlandı. İlk 12-13 bölüm son 4-5 bölüm hakkında zerre hint vermiyor, bilinçli olamaz, o kadar sdf

Söylediklerine göre gayet bilinçli yapmışlar. HYDRA'nın adını duyurmamak için ABC'ye yolladığımız senaryo taslaklarında bile başka isim kullandık diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

BANA ŞU AFTER CREDITS'i bulun lütfen. Aptal sinema salonu credits başlayınca kapattı makineyi, mal oğlu mallar...

Agents of shield'da kaptan amerikaya çok güzel build up vardı ya o cleirvoyant muhabbetiyle. Zati hepsinin başında Whedonlar var, konuşup da yapmışlardır sdf
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

deadwoll said:

Agents of shield'da kaptan amerikaya çok güzel build up vardı ya o cleirvoyant muhabbetiyle. Zati hepsinin başında Whedonlar var, konuşup da yapmışlardır sdf

Var var. Zaten Kaptan Amerika'da olan karakterlerde dizinin içindeydi. "Biz marvel sinema evrenine uygun bir şey yapmak istiyoruz diye yola çıktığımızda o zaman mutlaka winter soldier'ı okumanız lazım dediler" türevinde bir röportajları vardı zaten. Winter Soldier'a kadar thor'un falan artığından yararlandılar(gerçi leydi sif fena diildir). En başta bayık gidiyordu. Clairvoient dizideki ilk ilginç olay oldu. Sonra filmle iyice raya oturdular. Böyle devam etmesi ve marvel filmlerinden assist almaya devam etmesini umuyorum. Hill karakteri falan tam dizilik aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...