BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Durumu: Hazırlanıyor (Kredi Kartı Ödeme) Yok gönderemez bunlar bu gün. Edit: Yok vermişler kargoya 14:04'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 us.battle.net'ten direk kendi eu.battle.net hesabınıza kendi kendinize gift edebiliyorsunuz. fake hesap açmaya gerek yok. Biz 3 arkadaş o şekilde aldık ayrı region sorunu vs yok patchler için connectorden nereye seçerseniz oranin patchini atar oyun. fiyat olarak 94tlye gelir tam bankanın kuruyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Of hala kargoya vermemis bende aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benimki de hazırlanıyor olarak görünüyor da kargolar 4-5 gibi alınır normalde, böyle toplu gönderi yapılan yerlerden öğlen alım yapıldığına şahit olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benimkinin durumu değişti. said: "Siparişiniz Internet mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 oyun ne zaman açılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 gece 01 glb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Kargo sorgulama ekranından bakın, benimkinde de normalde hala hazırlanıyor yazıyor ama kargo sorgulamada çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Poaco said: us.battle.net'ten direk kendi eu.battle.net hesabınıza kendi kendinize gift edebiliyorsunuz. fake hesap açmaya gerek yok. Biz 3 arkadaş o şekilde aldık ayrı region sorunu vs yok patchler için connectorden nereye seçerseniz oranin patchini atar oyun. fiyat olarak 94tlye gelir tam bankanın kuruyla. vay arkadaş sabah boşu boşuna email açtım hesap açtım falan of :D bu arada patch için bişi indirmeye gerek var mı? şu anki haliyle tamam mı oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Aldım ben de gift olarak. Sanırım herhangi bir şey indirmeye gerek yok. Zaten 2.0 geldiğinde hazırmış dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Evet yok, şu an girip oynayabiliyorsanız ve ros active haldeyse bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Aha kargoya vermisler kargo sorgulamada gozukuyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 sırf 10 lira daha az verecem diye cdkeys diye sikko bi siteden aldım. us battlenet dururken. kesin 2-3 gün geç verirler keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Poaco said: us.battle.net'ten direk kendi eu.battle.net hesabınıza kendi kendinize gift edebiliyorsunuz. fake hesap açmaya gerek yok. Biz 3 arkadaş o şekilde aldık ayrı region sorunu vs yok patchler için connectorden nereye seçerseniz oranin patchini atar oyun. fiyat olarak 94tlye gelir tam bankanın kuruyla. abi şu nasıl yapılıyor, anneye anlatır gibi bir anlatıverin :p direk eu'daki battlenet hesabımızla us'de login oluyoruz, öyle mi, sonra nereye tıklıyoruz neyi seçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 us.battle.net'ten giriş yap, satın alırken gift de, bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 G2play sabahtan beri gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 serhater said: sırf 10 lira daha az verecem diye cdkeys diye sikko bi siteden aldım. us battlenet dururken. kesin 2-3 gün geç verirler keyi. oyun açıldığında oynayabileceksiniz diyor support taki amcam.. O zamana yetiştirecekmiş keyleri aksilik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 G2A gönderdi benim keyi de, hesaba ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 us.battlenetten giftledim eu acc me ros u, keyide ekledim asıl eu acc ye ama hala wing gelmedi napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 oyuna girince sol atta chat ikonunun yanında posta çıkıyor, tıkla ona claim et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 hala gönderemedi gameholds, iptal için e-mail yolladım bakalım. iptal edebilirlerse b.net gift yöntemini deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 livechat gibi bisi yokmu yahu? vardi sanki? Gameholds'dan cooook uzun zaman once bir oyun almistim (preorder degil normal order), 1 saat sonra anca key yollayabilmislerdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yok görmedim livechat de cancel e-mail yolladıktan sonra fesbuk sayfalarına bakınca "ros key'ler geldi tarıyoruz, geceyarısından önce ulaşacak" yazmışlar. haydaaa dedim. şimdi geri mi alsam cancel'ı ne yapsam, biliz 3$ daha pahalı heh. derken mail geldi "bugün yollayacaz uslu uslu otur" diye. (:P) iyi bari ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 totemic said: ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi. bende böyle yaptım 1dk sürmedi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ya bu wingler herkeste ayni mi olacak? Ozellestirilebilecektir unarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar