Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

us.battle.net'ten direk kendi eu.battle.net hesabınıza kendi kendinize gift edebiliyorsunuz. fake hesap açmaya gerek yok.

Biz 3 arkadaş o şekilde aldık ayrı region sorunu vs yok patchler için connectorden nereye seçerseniz oranin patchini atar oyun.

fiyat olarak 94tlye gelir tam bankanın kuruyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Poaco said:

us.battle.net'ten direk kendi eu.battle.net hesabınıza kendi kendinize gift edebiliyorsunuz. fake hesap açmaya gerek yok.

Biz 3 arkadaş o şekilde aldık ayrı region sorunu vs yok patchler için connectorden nereye seçerseniz oranin patchini atar oyun.

vay arkadaş sabah boşu boşuna email açtım hesap açtım falan of :D

bu arada patch için bişi indirmeye gerek var mı? şu anki haliyle tamam mı oyun ?
Sosyal ağlarda paylaş

Poaco said:

abi şu nasıl yapılıyor, anneye anlatır gibi bir anlatıverin :p

direk eu'daki battlenet hesabımızla us'de login oluyoruz, öyle mi, sonra nereye tıklıyoruz neyi seçiyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

yok görmedim livechat de cancel e-mail yolladıktan sonra fesbuk sayfalarına bakınca "ros key'ler geldi tarıyoruz, geceyarısından önce ulaşacak" yazmışlar. haydaaa dedim. şimdi geri mi alsam cancel'ı ne yapsam, biliz 3$ daha pahalı heh.

derken mail geldi "bugün yollayacaz uslu uslu otur" diye. (:P) iyi bari ehu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...