serhater Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 benden istedi cdkeys.com kimlik id. hatta sms ile confirmation yapmama rağmen istedi. kimlik fotoğrafla birlikte bir kağıda o günün tarihini ve www.cdkeys.com yazıp bununda fotoğrafını yollamamı istediler. bende tc kimlik numaramı, doğum tarihimi ve doğum yerimi kapatıp yolladım. onlarda okeyi verdiler. eğer kimlik fotoğrafı isteyenler scammer ise cdkeys.com da scammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 blizzin kendinden alacam ben bu gidişle kimlik mimlik hiç hoşuma gitmiyor öyle işler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 al gönderdikleri mail bu. Thanks for ordering with cdkeys.com, unfortunately, your order was put on a temporary hold by our verification system. The transaction risk system that we use gave your order a higher than normal. To verify your purchase we require a valid ID copy, such as a driving license, passport, national ID card etc. Please also write today's date and ‘cdkeys.com’ on a piece of paper with it to prove the copy is real. This can then be sent via email in the form of a scan or high resolution picture by replying to this email or sending it to [email protected]. You can hide or block sensitive information such as your ID/Passport number, Expiry Date, Date of Birth etc as we do not require this. We only require your Name and address to be clearly displayed, this information has already been provided to us by PayPal at the time of your purchase. Our emails are accessed securely on our own server and as per our privacy policy your ID copy will only be used for a one time verification purposes and will be permanently deleted once your account has been verified. Alternatively, we can cancel and immediately fully refund your transaction at any stage. We apologise in advance for any inconvenience this process may have caused and would like to assure you that all correspondence will be dealt with as a priority by our 24 hour support team. Kind regards, Amy D Customer Support Rep""> "Hi Serhat, Thanks for ordering with cdkeys.com, unfortunately, your order was put on a temporary hold by our verification system. The transaction risk system that we use gave your order a higher than normal. To verify your purchase we require a valid ID copy, such as a driving license, passport, national ID card etc. Please also write today's date and ‘cdkeys.com’ on a piece of paper with it to prove the copy is real. This can then be sent via email in the form of a scan or high resolution picture by replying to this email or sending it to [email protected]. You can hide or block sensitive information such as your ID/Passport number, Expiry Date, Date of Birth etc as we do not require this. We only require your Name and address to be clearly displayed, this information has already been provided to us by PayPal at the time of your purchase. Our emails are accessed securely on our own server and as per our privacy policy your ID copy will only be used for a one time verification purposes and will be permanently deleted once your account has been verified. Alternatively, we can cancel and immediately fully refund your transaction at any stage. We apologise in advance for any inconvenience this process may have caused and would like to assure you that all correspondence will be dealt with as a priority by our 24 hour support team. Kind regards, Amy D Customer Support Rep" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Scam edilecek tek şey senin adına başka oyunlardan hesap almak gibi görünüyor? Paypal bilgileri yok, oyunların user/pass gibi bilgiler yok, secret question/answer (eğer kimlik bilgilerini yazmadıysan tabi) yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Abi fbi'a mı giriyosunuz, dandik bi siteden game key mi alıyorsunuz? Ben de cdkeys.com'dan aldım, istemediler böyle şeyler ama iyice saçmasapan istekler bunlar. Komik bi' de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Regalya said: martın sonuna kadar alırsanmı o kanat dalgası geliyordu değişti o, nisan sonuna kadar yapmışlar. sayfa değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Amazon.co.uk fiyatlari uygunsa, yarisiyo bu elemanlarla alip gondereyim lan key'leri size ? Ne o oyle yok kimlik gonder yok domal, korkma bi sokup cikaricaz ayaklari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Sene 2014 hala blizzard ürünleri steamde yok. Onun için oluyor bunlar, hep gabein suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bilizort kendi sistemini kurdu diye hep. steam, origin, desura, bnet filan hangi bg'de ram yiyen programı açacağımızı şaşırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Regalya said: tenks yine mi değiştirmişler anlamadım, şimdi gene mart diyor sayfada. dün nisan 26 filan vardı. bir daha kontrol et bence heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 o sadece kimlik isteme ve " cdkeys " vs. yazdırmada bişi yok ya öle yapmalarının nedeni insanların paypal accountları hackleniyor. Hackliyen kişiler parayı bu tarz dijital şeylere yatırıo, game carddır kontördür cdkeydir. Banka parayı çektiğinde papaz oluo bu firma ile banka, adamlar malı da geri alamıo. Bu arada bende sanırım cdkeys den alıcam, 1 taneden fazla alan varmı burda ? discount code die bişi tek sefer uygulanabilio, ayrı ayrı accounttan almayı düşündüm de yapan varsa bi zahmet yazıversin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Feyisbuk sayfasını layklarsan %5 discount veriyorlar. Tepede olması lazım onun linki. Bende de hiç kimlik mimlik sormadı direk aldım paypaldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ya bu kanatlar bugün gelmeyecek miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Dnr'da paypal ile 75 lira üzeri 15 lira indirimi var. 108-15= 93-tl'ye geliyor. daha uygun yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 cdkeys sitesinde facebook kampanyasıyla 75 TLye falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 %5 discount ile -> Total £21,75 GBP - 83,56 tl diyor PayPal Conversion Rate as of 22.03.2014: 1 Turkish Lira = 0,260318 British Pounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 e gecen ındırım vardı dırek battle nette 25 uroydu o zamn alaydınız bittimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 40 euro abi ne indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 g2a'dan geldi key, darisi sizlerin basina hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 http://www.g2play.net/ mail attılar 24 üne kadar umarız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 mono said: g2a'dan geldi key, darisi sizlerin basina hehe. ben de g2a'dan aldım. bana gelmemiş daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Ben subat civari sacma bir indirimde yakalayip almistim..alim suresine goreyse herhalde gelir aksama falan...en olmadi Livechat acip bir yokla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bu fiyat ne zamana kadar geçerli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ufak bi hatirlatma, us battlenet uzerindne gift olarak alacaginiz ros 40$'a geliyor, ros keyleri global oldugundan, eu hesabinizda kullanabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar