taru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 falcon said: taru said: bana da dün beta geldi diye seviniyodum, öğlen bi baktım giveaway yapmışlar hayvan gibi sfdg sonuç olarak bikaç key var verebilirim isteyene Eğer çok geç kalmadıysam ve fazla beta keyini birisine verip bu sorumluluktan kurtulmak istersen ben gönüllü olarak alabilirim senden :D elimdeki son keyi falcona attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 hemen giriyorum key i ve çok teşekkür ederim taru cuğuma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Tabletten kafam rahat HS oynamak için blizzard accountu açmıştım ona da Hots beta access gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bu haftanin beles herolari Raynor Muradin Arthas Tyrande Brightwing Nazeebo Thrall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 oo nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hero ligde zirveye oynuyorum sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Muradin denemek istiyordum. Iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ya raynor çok övülüyordu herkes tarafından, ranged diye mi olmadı bilmiyorum hiç sevmedim. bitsin diye boş boş takıldım vs. 30 takedown aldım gerçi ilk ve tek oyunumda, sanırım basit diye herkes fazlaca övüyor asfasd yoksa illidan ya da uther kadar zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sonya sevdim ben epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 brightwing fena değil ama mount olmamasını sevmedim. tp'nin cd çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Thrall her yerde. Free hero rotasyonuna düşecek adam mıydın lan sen? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://i.imgur.com/ksu74YQ.jpg nazeebo'nun yanindaki king leoric mi? stitches'in hemen arkasinda rexxari goruyorum. azmoda'nin arkasindaki kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 yok mu key fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 lost vikings cok iyimş ya ama yoruyo cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 vikinglere mi yiktin butun sermayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 10k olmus aldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 knox said: http://i.imgur.com/ksu74YQ.jpg nazeebo'nun yanindaki king leoric mi? stitches'in hemen arkasinda rexxari goruyorum. azmoda'nin arkasindaki kim? butcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 son update i yükleyemeyen var mı ? steam yüklemiyor,dota direkt açılıyor update yok diye kapatmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Topiğin adına baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 o da dota bu da dota? ne var ki adamı üzüyosun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 hiç işte. Elitist jerk. AYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 zalim xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 hayvanlaşmayın lütfen ya, yanlış topiğe post attı diye kalp mi kırılır yeter artık yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bu topikte küfretmek serbest olsun...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 dota +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar