Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 deli cok bulmslardır bi yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Lost vikingü süx murky daha revelant lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Murky alsim oneshotladilar kac defa ): Hani Reelde ölmuyo olmasi eyvallah da ne biliim, bazi maplere gereksiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 party bulamiyorum lan hangi chat kanalında sürtmemiz lazım nooblar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 peki meepo gibi biri ölünce hepsi ölüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 satin almadan denedigin herolarda lvl 4'ten sonra exp kazanamiyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bahsettiğin rotasyondaki herolarsa, experience almada sınır yok. Lost Vikingdeki her bir karakterin normal bir karakter gibi öldüklerinde geri sayım süreleri var ama bu süre normal karakterlere göre düşük. Buna ek olarak Ready to Fight ultisini alırsan tek bir Lost Viking karakteri diğer 2'sini anında olduğu yerde resleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 evet rotasyon heroları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Rotasyonda sınır yok hocam, dilediğin gibi yardır. Murky de lane itelemede gayet iyiymiş. Bugün ranked maçta seçildiğini görünce suratım asıldı ama hayvan gibi fort alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yeniyorsan çogii murky onun haricinde heal/brust kan çıkarır oyundan sıkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 abi bu tassadar ne iğrenç bi heroymuş lvl 5 yapıyım bir daha yüzüne bakmiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 tassadar op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Nesi irenç la susak gibi bült yapıyorsundurda ondan en kral meyçe taş çıkarır taş! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Masticore said: abi bu tassadar ne iğrenç bi heroymuş lvl 5 yapıyım bir daha yüzüne bakmiycam Lütfen Tassadar lise arkadaşımızmış gibi saygısız saygısız konuşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 zeratul varken, tassadar kim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 zagaranın nasıl bir damageı var öyle,mana sıkıntısıda yok mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aquila said: zeratul varken, tassadar kim ya. tasadar baya antisi zeratulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 gerce saklambacli adam sevmem hic, ikisi de gebrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aquila said: zeratul varken, tassadar kim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 son patch ile bizim elemanların hp bar rengi ne kötü oldu, bir renk körü olarak düşmanlardan ayıramıyorum. var mı bir düzeltme yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 tasadarı ben pek beğenemedim veya yetemedim. ama supporttan çok dps yani niye öyle bişey var çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Bana ömür boyu invite gelmeyecek onu çözdüm. bir oyundan ban yiyince daha invite falan göndermiyorlar. Paketi satın almak istesem onu da satmayabilirler şüphelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Az önce arkadaşa tekrar key aldım buradan http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm 15 saniye sürmedi gelmesi, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Chastor said: zagaranın nasıl bir damageı var öyle,mana sıkıntısıda yok mis gibi tek yiyosun end gamede ama sdfsd. kaçma ihtimalin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Xaenin said: Az önce arkadaşa tekrar key aldım buradan http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm 15 saniye sürmedi gelmesi, haberiniz olsun. abi banlıyım diye burası bile vermiyor galiba. nasıl alacaz buy kısmında hiç bir şey gözükmüyor, tıklanmıyor. kıromda da böyle http://i.hizliresim.com/BZ2DOD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar