Tori Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 şu adamın guideları baya güzel, quick match mmrda 7. sırada mı ne hotslogsda http://www.youtube.com/channel/UClntdP-abV6GX9MkfIiYnMA/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kaede said: bw açık ara en iyi support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 para biriksin thrall mi alsam, herkesi dovuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sen ekle beni birlikte oynayalım random hero girer döveriz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 us benimki, birlikte oynayamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 burda bile ezikleniyoruz lan :( hani dünya lideriydik, hani uzun adamımız vardı :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Xaenin said: Blizzard'a 35 euro verme abi http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm 10 dolar. alpha dan beri tüm givewayleri takip ediyorum bilmem ne bir tane gelmedi bu adamlar nasıl buluyor da satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Illidan aldım keyifli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 oyun beta diyemi alt tab felaket kasıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 fullscreen diyedir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Hangi oyunu beceremezsek bunu oynayabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Lol'u beceremiyorsan mayın tarlası ile baştan başla zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 dhoward said: Hangi oyunu beceremezsek bunu oynayabiliyoruz? http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/134/370/1308080220001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 lan ben oyun cikti sandim ak 35 euro kaptirdik blizzarda sonra detayli baktim founder pack beta bilmemne yazio hay aklimi si.. dedim de neyse :) oyun hosuma gitti diablo baymisti son patch ile. buna sardim bende simdilik macbook 2012 late var hic kasmadi gayet full fps oyniorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 alpha'dan beri var bende bu. ilk geldigi gun 40 dk falan baktim sadece zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 64 bit çalıştırmayın oyunu. yatırım tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ney, neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 3 oyun attim. Baya beğenmedim ya. Hero sen değilsin başkası gibi. Customization noktasında kısır ötesi diye herhalde öyle geldi. Bütün oyun aynı hızda yürümek zorunda kalmak. Melee olarak bazı herolara hep paralel koşup yakalayamamak baya koydu. Slow fln varda en fazla iki kere vurdum etkisi geçene kadar sonra adam yürüyerek uzaklaştı başka cd yoksa. Bir bot yapmak, bir maim vurmaya, bir mask of madness i aradı ellerim. Ha bi de tension yok oyunda. Her şey matematik problemi gibi geldi. Wild card yok sanki hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dhoward said: Hangi oyunu beceremezsek bunu oynayabiliyoruz? Arkadaş trollemek için yazmış sanırım ama bana da biraz öyle geldi. Sanki LoL in bir tık altı gibi gameplay noktasında. Belki stratejik olarak daha ağır basıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Gold biriksin Tassadar alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tassadarin dps buildi cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tassadarın bir de alphadan sonra nerflenmiş hali bu, gönül rahatlığıyla alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 oyunu çok beğendim. belki 4-5 senedir ilk defa bilgisayarda oyun oynuyorum. vakti olmayanlara tavsiye ederim 20-25dk vakit buldun mu oyun atılabilir olması süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bingildak said: Wild card yok sanki hiç. wildcard takimindaki aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar