Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

3-4 tane maç attım, genel yorumlarım şunlar

+ Grafikler harika ve çok temiz olmuş, karışık team fightta bile herşeyi net olarak görebiliyorsun
+ Natural creepleri yenince sana katılmaları, haritaların kendi özel olayları gibi çok sayıda güzel mekanik geliştirmişler
+ Alpha state'te sözde oyun, çoğu AAA oyunun release'inden kaliteli

Şimdi baya bir eksi var :(
- Hero'nun ne vurduğuna veya ne armor'u olduğuna dair hiçbir fikrin yok (oyunda armor var mı ? )
- Talent dışında hero'yu değiştirebileceğin hiçbir yöntem yok. İtem yok, para yok, skill build olsun item build olsun bunlara karşılık gelen başka hiçbir şeyde yok. Sadece talent var, ki talentlarda öyle inanılmaz birbirinden farklı değil
- Hero abilitylerin çoğunluğu sıkıcı
- Oyun yapısı gereği şu an orta seviye bir oyuncunun karşısına turnava seviyesinde adam koysan, o kadarda inanılmaz bir fark oluşmaz gibi geliyor

Açıkcası bu haliyle çok tutmaz diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

tutar tutar ooo blizzard diye gözü kapalı atlayan kekolar var olduğu sürece tutar. Şu anda en iyi moba sistemi smite ve lolde. Artık eskisi gibi vur allah vur oyunlar tercih edilmiyor. Gerçek hayata yakın instant ya da assasinate tarzı ölümler daha revaçta. Lol yıllardır böyleydi.Herkes kolay diyor oyuna ama alakasız. Genellikle butthurt dotacıların lafıdır LOL BEBE OYUNU diye. Smite da aynı şekil bi adamı yakaladın mı tank hariç hepsi tek yiyip ölüyor.Umarım blizin oyunu da böyle olur.Zira 5 saniye stun atıp saatlerce vurmak çok Kore grind mmorpg işi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o talent sistemi, loldeki veya dotadaki item sisteminden bin kat daha opsiyonlu.

lolden örnek vereyim, brutilizer yok lw kasmayan khazix olur mu? olmaz. belli heroların spesifik buildleri var, o itemları illa alıyorsun. dolayısı ile item şuanki mobalarda çok büyük fark değil, fark yaratmıyor. kim öndeyse onu snowballatıyor sadece.

talentlar farklı değil demişsin, hangi kafa onu bilmiyorumn. heroyu 4 mü ne yapman gerekiyor tüm talentların açılması için. 10. hariç 4 seçeneğin oluyor.

Arthas'tan örnek vereyim, bir talentin d'nin damageini cleave yapyıyor, diğeri death coil'in healını arttırıyor, diğeri dmgini sonuncu da cd'li shield veriyor.

Buildine göre hepsi mantıklı seçenekler, çok farklı buildlerde arthas kasabilirsin. Damage ağırlıklı gidersin, veya full tank . Healingleri alırsın, cc abanırsın veya ne bileyim kafana göre bir build yapabilirsin. lolde böyle bir imkan yok, bütün khazixler, zedler, tüm adcler vs. aynı buildi kasıyor zaten (adcden kastım aynı herolar).
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

Şu anda en iyi moba sistemi smite ve lolde. Artık eskisi gibi vur allah vur oyunlar tercih edilmiyor. Gerçek hayata yakın instant ya da assasinate tarzı ölümler daha revaçta. Lol yıllardır böyleydi

şurası arada kaynasın istemedim, naif ve eğlenceli bir yorum olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

Buildine göre hepsi mantıklı seçenekler, çok farklı buildlerde arthas kasabilirsin. Damage ağırlıklı gidersin, veya full tank . Healingleri alırsın, cc abanırsın veya ne bileyim kafana göre bir build yapabilirsin. lolde böyle bir imkan yok, bütün khazixler, zedler, tüm adcler vs. aynı buildi kasıyor zaten (adcden kastım aynı herolar).

Öncelikle slms. Zed'in apden hpden vs den scale'ı olmadığı için assasinate bi heroyu başka tarz bi heroya çeviremezsin.Örnek verdiğin herolar tamamen assasinate üzerine kurulu.Heal yapan ya da tanklık yapacak bi assasinate e gerek var mıdır sence? Warwick denedin mi mesela bilmiyorum ap/ad/tank gidilebiliyor mesela.Sandığınız kadar oyun basit değil yani. Adc kabul edilen Ezreal ap gidilebiliyor mesela.Arthas diyorsun warcraft oynamış herkes onun heal attığını vs yi biliyor. Sen hybrid bi karaktere istediğini kasabilirsin bu doğru ve bu olay lolde de var. Bilmiyorum AP warwickten hiç Q yedin mi mesela canının %60ını alabiliyor 600 apli bir warwick. Çoğu heroya artık ap/ad hp scale ekliyorlar ki çeşitlilik olsun.Ayrıca Zed,Leblanc,Lee sin tarzı karakterleri başka hiçbir moba da göremedim.Bu karakterlerle gerçekten karşı tarafın ne yapacağını iyi bilmek gerekiyor.Vayne gibi hypercarry var lolde. Yani sanıldığı gibi tek tük itemlarla build yapılıyor diye bir şey yok.Blue ezreal,Blue khazix diye bir olay var. Tabi yine sizin takdiriniz ama lol coğu oyun gibi komplike bi sistemi var.Dota oynayan adam lol oynayabilir efsanesi de yalan yani. Smite da favorim bu aralar. Cuk diye adam çıkarmalı oyunları daha çok sevmeye başladım. Çocuk oyunu diyenler kesinlikle düşük division oyuncularla oyunun kalitesini kıyaslayanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

Açıkcası bu haliyle çok tutmaz diye düşünüyorum

Cuce said:

ABI DIABLOYA NUKE ATIYON NUKE
arthas'a battlecruiser acıyosun falan.

siz hala apde addesiniz

Bak tutuyo işte. Adamın competetivemiş, gameplaymiş derdi yok. Arthas'la Jim Raynor'u kapıştırabiliyor olmak yeterli.

Ejderha Uther'in kaleye hapsettiği Prenses Jaina'yı kurtarabilmek için Arthas'la Mario'yu baştan sona bitirebilcek adamlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam illa belli sayıda insan oynar ama her gün 10 milyon kişi devamlı olarak oynamaz yani mutlaka belli bir yerden seni çekmesi lazım. Diabloya nuke atma işide 10 kere attın 20 kere attın 30.'uda sıkılırsın.

Bu arada talent işide yani tamam belli bir değişiklik katmış ama aslında çok değişik değil. Yani diğelim stiches aldın (nası yazılıo la bu pudge işte) bi talent build gidince ok atıp invis olan assasin diğerinde bombacı olmuyor. 1 talent build tank diğeri damage diğeri kendini heal'lemeye yönelik gibi ama hepsinin sonunda melee tankish str herosu sonuçta

Bu arada belli herolara belli item olayıda tamamen noob işi, dotada 1 heroyu onlarca farklı şekilde oynayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...