Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 beyler akşam burdaysanız ekledim real id verenleri girelim söle adam akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ben yardırıyorum şuan. 3-4 saat daha aktif olurum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Goldlarla açtığımız herolar releasede hep gidicek, xpmiz herşeyimiz sıfırlancak di mi. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ERDALHAZAR#2271 ekleyin bol winli geceler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Tori said: Goldlarla açtığımız herolar releasede hep gidicek, xpmiz herşeyimiz sıfırlancak di mi. Meh. Hayır son wipe yapıldı bu haliyle kalacak hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 oynamak isteyen eklesin benide bkz: imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Daha alpha gerçi ama bu haliyle pek sevemedim oyunu. Şimdiden chatte nooblar idiotlar diye ağlamaya başlamış millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Nova'nın saçma derecede güçlü olması dışında "denge" bakımından pek bir problem yok herolar arasında. Nova'ya çok acil bir toplu nerf lazım, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bi hesabıma gelmiş beta ama authenticator vardı şimdi açtırmaya üşeniyorum ^^ oynamakta istiyorum ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ya bu invitelar nereye geliyo? maile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 camasir makinesine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 zing, teşekkürler aquila invite key gelmiyor, direk senin hesabını flagliyorlar, hearthstone betadaki ebay paradiseden sonra key kullanmak istememeleri normal :p notification maili bile gelmemiş çoğu kişiye, battlenet launcherı açınca altta çıkıveriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 beyler bu akşam gelinde söle 5 kişi ts li falan bi takım kurup maç atak yoksa çok mal var dün ekrana yumruk atıyodum sonra fakir olduğumu hatırladım vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 abi fullscreen yaptıgım zaman ekranda kare kare çizgiler falan dönmeye başlıyo beyaz. nası düzelticem ben bunu? refresh rate ile de oynuyorum hiç bi değişiklik falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Fransuxa said: abi fullscreen yaptıgım zaman ekranda kare kare çizgiler falan dönmeye başlıyo beyaz. nası düzelticem ben bunu? refresh rate ile de oynuyorum hiç bi değişiklik falan yok VSync diyeceğim ama... hiç öyle bir problemle karşılaşmadım, ne masaüstünde ne de laptopta. ticket göndermek en mantıklısı, bazı ekran kartlarında problemler çıktığını duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 11 oldum, 3 gün önce geldi invite. 18 Kasım'a kadar 20 olmaya çalışıyorum arkadaşlara gitsin diye invite da bir şeyi anlamadım. "we wanted to make sure to include the dedicated players who have already been playing since last week’s patch" bu arkadaşlarını çağırma şeyi bu olay duyrulmadan önceki patchden beri oynayanlara mı özel? bana daha yeni geldi. yararlanamayacak mıyım? Davet Etme Şeysi Yazısı 2 el atalım derseniz ekleyin battle id Garavel#2989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Çağrı hakkı versinler işte çağırın benide alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Wipedan önce 20 olanları da dahil etmişler 19 kasımdan önce olduğunuz sürece ne zaman geldiğinin bir önemi yok. Kazanırsanız da invite hakkı almıyorsunuz, olay açıklanmadan önce friend listinizde olan herkese gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 invite için 20'ye kasacaklar Anglach#2630'u eklerse çogzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 En sonunda bana da gelmiş bakalım nasıl bişiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ya gold kasmak amma zormuş daily'ler açılınca kolaylaşıcak heralde diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 yukardaki adama bile gelmiş bana niye key gelmemiş hala ya. hergün kontrol ediyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ben de alpha konusunda çok şanssızım, RobertPoche$2127 sevabına eklerseniz galibiyetlerinize duacı olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 keyi olan olursa falan alırım bi dal altta battletagim yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 imamizer#2616 !!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar