arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 fontu hiç beğenmedim ama barlar daha rahat anlaşılıyor, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Laurelin said: Bacir ochizim icin ve bacir olarak kalicak tipki kuvalisyon gibi! wattttttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 kharazim nasıl bir heroymuş laaan böyle supportmu olur abi butcher gibi dövüyor sfıahsdf butcher ilk geldiğinde ohaaa demiştim buna x2 ohaa kesinlikle nerflicekler. şimdiden dadını çıkarın haha düzeltme: biraz abartmış olabilirim butcher mevzusunu ama aratmıyor diyeyim. oynaması acayip keyifli zaten euheuhe diye oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi öğleden sonra attığımız oyunlar harikaydı yav (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Ulan ilk kez hero release kacirdkm oda bariz op hero cikti -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 eyvallah abi yine atarız ara ara, yeni başlamanıza rağmen baya iyi oynuyorsunuz zaten mobacı olduğunuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bir de yeni başlayıp mobacı olmayanlar var http://media.giphy.com/media/3oEduNsmNKc0ozcWyc/giphy.gif pşşt hadi girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Dynun said: abi öğleden sonra attığımız oyunlar harikaydı yav (tu) o son çevirdiğimiz efsane ötesiydi ya 20 dakika dayak yedik ama yıkılmadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ahah ya herro ya merro diyip daldığımız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi o maçta minimum 10 dakika botla oynadık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 arcane sen orda mıydın? sen kimdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Aynen ya herro ya merro dediğim oyun =D zaaaaa diye bağıran benim muradin sdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Dynun said: arcane sen orda mıydın? sen kimdin :D monk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Hadi atalım bi oyun. Beni taşıyın zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 http://i.imgur.com/BRYbXjo.png gunun ozeti: sular durulana kadar ranked bulasmayin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 20 maç yapınca ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 oyun bende sapıttı ya. 64 bit açılmıyor. 32 bitte açılıyor fakat bir anda lag giriyor, 15-20 sn donuyor görüntü, ses var, sonra reconnecting falan diyor. ci ci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bekle duzeliyor, bende ptr dada oluyordu CPU kullanimi %100 gosteriyor filan, 64-34 de alakasi yok bi bug filan var sanirim 20 mac placement iste, mmr a bakip sizi 20 mac sonra bir ranka aticak al bu senin hakettigin rank diye, 14win 6loss ile rank 32 goren var, 8win 12 loss ile rank 4 gorende var blizz gene icine etmis yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 7 maç attım 5 win var.şimdi tırstım ya devam edeyim mi etmeyim mi diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 biz axedice ile 2 noob toplandık, qm a gelecek var ise gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Geliyorum 1 el atarım 2 dk bekleyin. ses seda yok? neyse siz takılın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ben oynarımda hep free herolarla takılıyorum, heroları 5 level mı yapayım gold için? bide ranked giremiyorum malum 30 level değilim 6yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hl takımı var mı ya? 4.'ye tek giriyorum da yine embesil sürülerine denk geliyorum sürekli biraz önce son pickte warrior seçen bir eleman vardı o yüzden kimse almadı. adam sıra kendisine geldiğinde kharazim çekti ve leş gibi oynuyor falan... yine küfürleri dayamaya başladım, banlanmak istemiyorum. gerçi banlamıyorlar da olsun yenilsekte kafam rahat yenilirim böyle embesillerle değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bende simdi 1 el atip denemek istedim teamfightlara bir kere bile gelmeyen zagara ben malfurion ile oynuyordum benden az hero dmg yapan butcher vardi takimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 rahatlıkla küfür edebilirsiniz benim her maç ruslara aryan mongrel inbreds gibisinden gayet rahatsız edici şekilde saydıran bir arkadaşım var, takımdaki diğer adamlar I DONT LIKE RUSSIANS TOO BUT THATS STRAIGHT RACISM WTF falan diyorlar o derece blizzard şimdiye kadar herifi 1 (bir) gün hotsdan banladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar