stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sallıyor musunuz nedir? 1 sayfa önce invite gelen var mı diye sordum 55 kişiye 2 gün içerisinde gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gardaş paradan bahset, key duruyo mailde. teklifleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ya işte dota gibi diğer mobaları beceremeyenler oynar. Sonrada adına "moba oynuyorum la" derler. Ahanda şuraya yazıyorum, şu oyun şu haliyle bile çıksa. Şu oyunu oynayanlar gelip dota 2 yi eleştirir ve kötüler. Fanboylar zaten oynar onlara lafım yok. En azından ne oldukları belli. Birde eğer twitch de iş yaparsa bu oyun, karı kız stream yapar. Böyle adam öldürdüklerinde kalkar twerk yaparlar. İneklerde kanala doluşur, oyunun adı "çok oynanıyor" olur. Zaten blizzard işi çözmüş ya. Elden geldiği kadar kolay oyun yapmaya çalışıyorlar. Hani lol i çin "7den 77 ye herkes oynayabilsin" diye böyle yapıyorlar diyordum. Beterin beteride varmış. edik: çok smile kullanıyorum D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 stormeagle said: Sallıyor musunuz nedir? 1 sayfa önce invite gelen var mı diye sordum 55 kişiye 2 gün içerisinde gelmiş bunların hepsi sana aslında sana komplo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dota2 bu oyundan bagimsiz olarak kotu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 MMMMMMMM işte görmek istediğim moba sahnesi buu Ben de sırf destek olsun diye moba olarak bunu oynayacağım, dota ve LOL sevenler KUDURSUNLAR YİHOHOHOHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Az önce banada göndermişler ,wave vardır kesin hatta hearthstone gibi herkese postalarlar sonlara doğru ,mailleri kontrol edin bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 GELMİŞ LAN OH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aquila said: dota2 bu oyundan bagimsiz olarak kotu zaten. LoL de rezalet, hoş zaten onun rezilliğine karşı çıkan yok bile sanırım sdf Eski Blizzard değil belki ama bu işi de yapsa yapsa onlar yapar heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gelmemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu gidişle tek oynayamayan ben kalıcam. hesabı silip tekrar mı açsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bana da gelmişte bir sorum olacak, oyunu iş yerinden indiricem, sonra bunu kendi pc'me copy paste kafasında transfer edip, çalıştırabilir miyim beyler? aranıyorum şuan ama çok yoğunum bakamıyorum da doğru dürüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aa bana da gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 direkt account'a gömmüş herifler oyunu biz de key'i satarız üç beş kuruş cebimize girer diye hesaplıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ben de simdi mail aldim key olarak degil direk accta eklenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aynen benimde accounta gömmüşler direk yea satacaktım ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Creus said: çalıştırabilir miyim beyler? Emin değilim ancak çoğu servis artık bu imkanı sağlıyor. Direkt çalışmasa bile Battle.net patch yapıp halleder diye düşünüyorum. Bana da gelmiş key ancak hesabın şifresini sıfırlayayım derken çok fazla denediniz dedi. "Chat"'le görüşmek için sıra bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 benim de authenticator eski telefon'da kalmıştı live chat'da 2 dakikada hallettim, kaldırıyorlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 mobile authenticator yapılan hesaplara mı gönderiliyor acaba? Bende 2 adet var biri authen li diğeri değil. İkisine de gelmemiş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yok bende authenticator ama geldi alpha invite son 2 aydird wow a subs yapiyorum, bi de panda ve RoS aldim ayni hafta icinde. belki ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 pc spec update yaptım böyle seçili işte http://i.hizliresim.com/ozaVMR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sinowhatrecup said: Yok invite atılmıyor. Arkadaşın varsa eğer bir ihtimal alpha'ya invite alma ihtimalin var. Alpha invite'ı da Amerika vizesi gibi olduğundan öyle oynayanlar ile arkadaş olmak yetmiyor. Belirli bir tarihten önce arkadaş olmanız filan lazım. Şundan geldi bir sürü adama twitchde falan söylüyorlar :p storm bir de bağlantın ne güzelmiş hangi tarife o (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hearthstone oynamak için battle.net programını açınca fazladan bir menü gördüm :D Eklemişler direk hesaba. Yalnız ben hangisini oynayacağım?? Archeage var civilization beyond earth yarın açılıyor, bu da geldi, karar veremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bnet hesabını bana ver hevesimi alayım sende bu arada BE oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sonunda bana da gelmiş. Sonunda. Uther'la kafalarına Hammer of Justice'ı yapıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar