Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Blizzard'a 35 euro verme abi

http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm

10 dolar.

alpha dan beri tüm givewayleri takip ediyorum bilmem ne bir tane gelmedi bu adamlar nasıl buluyor da satıyor
Mesaj tarihi:
lan ben oyun cikti sandim ak 35 euro kaptirdik blizzarda sonra detayli baktim founder pack beta bilmemne yazio hay aklimi si.. dedim de neyse :) oyun hosuma gitti diablo baymisti son patch ile. buna sardim bende simdilik macbook 2012 late var hic kasmadi gayet full fps oyniorm.
Mesaj tarihi:
3 oyun attim. Baya beğenmedim ya. Hero sen değilsin başkası gibi. Customization noktasında kısır ötesi diye herhalde öyle geldi. Bütün oyun aynı hızda yürümek zorunda kalmak. Melee olarak bazı herolara hep paralel koşup yakalayamamak baya koydu. Slow fln varda en fazla iki kere vurdum etkisi geçene kadar sonra adam yürüyerek uzaklaştı başka cd yoksa. Bir bot yapmak, bir maim vurmaya, bir mask of madness i aradı ellerim.

Ha bi de tension yok oyunda. Her şey matematik problemi gibi geldi. Wild card yok sanki hiç.
Mesaj tarihi:
dhoward said:

Hangi oyunu beceremezsek bunu oynayabiliyoruz?

Arkadaş trollemek için yazmış sanırım ama bana da biraz öyle geldi. Sanki LoL in bir tık altı gibi gameplay noktasında. Belki stratejik olarak daha ağır basıyordur.
Mesaj tarihi:
oyunu çok beğendim. belki 4-5 senedir ilk defa bilgisayarda oyun oynuyorum.

vakti olmayanlara tavsiye ederim 20-25dk vakit buldun mu oyun atılabilir olması süper olmuş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...