Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 saat sabah 7 az once sesten isgillenip mutfaga bir gittim dikey acilir pencereyi yerinden sokmus bir dayi mutfakta cirit atiyor birbirimize girdik apar topar ikinci kattan spiderman misali ziplayip kacti orospunun çocuğu sabah 7lan insaf 4 apartman daireside izlemia resmende piclerdwn biri polisi aramamis buda boyle bir animdi gunaydin paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yuh. günaydın 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 adam mutfakta takılıyo elleşmeseydin bi tost yapıp gönderseydin be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 geçmiş olsun.. iyi sana birşey olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yuh ya adamdaki rahatlıha bak sabah yedi be. Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 belki yanlış eve girmiştir... nie sormuon direk dövüon... insanlık ne hallere düştü be arkadaş... günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fazla mesai yapıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 vay arkadaş.. büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Iyi ki bicaklamamissin adami. Sikinti olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 geçmiş olsun, hırsız bir kez girdiği yere bidaha girmek ister, dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bayram kutlumaya gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kalbini çalmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mutfakta ne halt bulmaya çalışıyor ki para edecek lan. mal mı acaba... bi de dışardan, pencereyi nasıl söküyor lan? WTF?! geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 çayı koyaydın bari ipne diyeydin d.n. : geçmiş olsun çok kötü yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 geçmiş olsun, iyi ki bi şey olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 geçmiş olsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 geçmiş olsun çok fena lan, bu yüzden ilk 3 katta oturmayan adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Zikko said: geçmiş olsun, hırsız bir kez girdiği yere bidaha girmek ister, dikkat et Suna ozellikle dikkat et, cok fazla sahit oldum suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 uyumadığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Black_Lupin said: bir dayi mutfakta cirit atiyor birbirimize girdik şu olay hep oluyor. ben hırsızların nezaketen falan gerilediklerini, kaçtıklarını düşünüyorum. belki meslek etiği falandır. ekmek yediğin kaba pislemeyeceksin düsturu gibi bi şeydir. hırsızla birbirine girip üstüne dayak yediğini düşünsene adfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 adrenalin rush yaşıyorsun o anda ufak tefek değilsen döversin adamı heralde. black_lupin geçmiş olsun adamın tipi gördün mü? polis falan? anlat durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yavuz hırsız ev sahibini bastırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 imamizer said: Black_Lupin said: bir dayi mutfakta cirit atiyor birbirimize girdik şu olay hep oluyor. ben hırsızların nezaketen falan gerilediklerini, kaçtıklarını düşünüyorum. belki meslek etiği falandır. ekmek yediğin kaba pislemeyeceksin düsturu gibi bi şeydir. hırsızla birbirine girip üstüne dayak yediğini düşünsene adfghj Ben silahi cekip bacagina ates ediyorum, kavga cok magara adami isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar