KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 JestersTear said: batmalı, batacakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 O şirketler bi gün 10b zarar edip sonra batıyorsa , senin kurduğun firma daha iyi tabii , yok 10b zarardan dönüp çocuğu koyarlarsa , onlar daha büyük. 1 lira kar eden firma > batan firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Cola nasıl 79 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mithat bildiğin lise terk çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Marka değeri olarak en büyük Coca-Cola diye biliyorum ben. Apple'ın deli bir cash flow'u var yanılmıyorsam. İncelemek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bize ne abi, profiti bana mi veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 JestersTear said: Mithat bildiğin lise terk çıktı Oha wıkıpedıa lınkı verdık adamın tepkıye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çalışanına göre mi büyük? km karesine göre mi büyük? sahip olduğu mal varlığına göre mi büyük? en birinci benim tabiki sekste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kotick ve blizz'den sorumlu yönetici deterjan satıcısı tippl gibi işte, hedef kitleye göre ceo. daha çoksatmalarına mani yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Steve Jobs varken gayet iyiydi ancak firmanin gorus farkliligi yasamasi ve Steve Jobs tan tamamen farkli goruslerde olmasi sirketin sonunu getirmese de eski degerini zamanla yitirecegini dusunuyorum. Su an yeni kan arayislarina girmisler bile cok gecmeden deger yitirdigini de goruruz eger tahminlerimde yanilmazsam ve aranan kan bulunamadiysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ne kanı ya kızılay mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24925718.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 marc faber gülüp geçilecek bir adam degil. ettigi laf belki tahmin ettiginizden daha uzun vadeli, ama derhal yanlış olarak addedilmesi haksız beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 said: Apple 2014'ün ilk çeyreğinde 43,7 milyar dolar gelir elde etti. Bu Google, Amazon ve Facebook'un toplam gelirlerinden fazla. Apple'ın iPhone satışlarından elde ettiği gelir ilk çeyrekte 26 milyar dolar oldu. Aynı dönemde Microsoft şirketinin tüm gelirleri 20,04 milyar dolarda kaldı. http://www.cnbce.com/foto-galeri/iphone-tum-microsoft-a-bedel/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Valla bence bi boka gittikleri yok, ipad4 aldım geçen hafta bin pişman oldum, her şeye ayrı app istiyor, hiç bişey çalıştırmıyor, hep sorun hep kapris. Smooth scrolling ve pil süresi dışında artısı yok ve çok zahmetli xperia z tabletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Red said: bunlarda bu fanboylar oldukça batmazlar. of yeni okuyorum bunu ama kahkaha attim hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ahmedinejad said: said: Apple 2014'ün ilk çeyreğinde 43,7 milyar dolar gelir elde etti. Bu Google, Amazon ve Facebook'un toplam gelirlerinden fazla. Apple'ın iPhone satışlarından elde ettiği gelir ilk çeyrekte 26 milyar dolar oldu. Aynı dönemde Microsoft şirketinin tüm gelirleri 20,04 milyar dolarda kaldı. http://www.cnbce.com/foto-galeri/iphone-tum-microsoft-a-bedel/2 giderleri ne kadarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sadece geliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: Valla bence bi boka gittikleri yok, ipad4 aldım geçen hafta bin pişman oldum, her şeye ayrı app istiyor, hiç bişey çalıştırmıyor, hep sorun hep kapris. Smooth scrolling ve pil süresi dışında artısı yok ve çok zahmetli xperia z tabletten. androidden ios'a her yeni geçenin yaşadığı sendromu yaşıyorsun şu an. uygulamaları indirdikten ve iosa alıştıktan sonra "aslında fena değil lan" evresine geçeceksin. sonrası gelecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Dosyalarım klasörü olmamasını hala hazmedemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Dosya yöneticisi de mi yok lan?? Hayddaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bende mac os x e yeni gectim.ilk 20 dakikadan sonra adapte oluyorsun,suan hiç sorunum kalmadı.dosyalarım klasörü için bir dosya açtım masaustune ve herseyı oraya yolluyorum oncelıkle.sonra tasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 http://www.businessinsider.com/mind-blowing-facts-about-apple-2014-4?op=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar